Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: ''hayirli Bir Işe Hep Birlikte Vesile Olalım InŞaallah''
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
bilal habeş
ES-SELAMUNALEYKUM RAHMETULLAHi ve BAREKATUHU

Uzaklarda, bir kalemi dahi olmayan, yeni defteri olmadığı için defterlerini silip silip yazan, hikaye kitabı nedir belki bir arkadaşında gören okadar çok çocuk var ki..

arkadaşlar hayırlı bir işe hep beraber gücümüz yettiği oranda destek olalım iNŞAALLAH.doğuda yardıma muhtaç kardeşlerimiz için çok cüzi miktarlarda (PARA DEĞİL) defter, kalem vb.. okul ihtiyaçları. yardım etmemiz yeterli.bunun için (www.kardesinisec.com) adlı siteye girip ordan gerekli bilgilere ulaşabiliriz.ayrıca kardeş seçerken siteden o öğrencinin bilgileri mevcuttur kaç kardeşler babası ve annesinin durumu ve ulaşmak için öğretmenlerin telefon numaraları da mevcut.kardeş seçerken seçtiğimiz kardeşin tüm bilgileri olduğu gibi irtibata geçmek için o kardeşimize mektup ta yazabiliriz maddi ve manevi destek olabilriz bu şekilde çok hayırlı bir şeye hep beraber vesile olmuş oluruz ALLAH'ın izniyle.

İLK YAPILACAKLAR…
Lütfen önce kardeşinizle temas kurun. Öğretmeni ile konuşun. Mektup yazın kendinizi anlatın, oda size kendisini anlatsın.Böylece kardeşiniz sanaldan gerçeğe dönüşsün.Mektubunuza bir defter bir de kalem ilave edin.Bütçenizi sarsmayın.

ALLAH'a EMANET OLUN

NOT:ALLAH RIZASI İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞALIM HEP BERABER.

selam ve duayla

nurun nisa
Çok güzel bir paylaşım ...

Allah razı Olsun... flowers.gif flowers.gif flowers.gif
bilal habeş
ALINTI(nurun nisa @ Aug 3 2008, 04:04 PM) *

Çok güzel bir paylaşım ...

Allah razı Olsun... flowers.gif flowers.gif flowers.gif

Amin Amin.RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLAH.

YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİMİZE BİR NEBZEDE OLSA YARDIM EDEBİLİRSEK NE MUTLU BİZLERE.

selam ve duayla
vuslatsiz_sevda
Küçük seylerin insanları mutlu edebilecegini düşünmek lazım...
Bi mektup ,dertlerini alıyor oldugumuzu göstermek....bile mutlu eder...

İnşallah onların mutlulugunu görme mutlulugunu yaşabiliriz....
İnşallah...vesile olmussunuzdur ve olacaksınızdır....Kardesim....
Allah razı olsun ....
flowers.gif
bilal habeş
ALINTI(vuslatsiz_sevda @ Aug 3 2008, 04:48 PM) *

Küçük seylerin insanları mutlu edebilecegini düşünmek lazım...
Bi mektup ,dertlerini alıyor oldugumuzu göstermek....bile mutlu eder...

İnşallah onların mutlulugunu görme mutlulugunu yaşabiliriz....
İnşallah...vesile olmussunuzdur ve olacaksınızdır....Kardesim....
Allah razı olsun ....
flowers.gif

Amin Amin kardeş ALLAH razı olsun.evet küçük şeyler bile insanı mutlu etmeye yetebiliyor.iNŞAALLAH hep beraber vesile oluruz kardeşim.

selam ve duayla
bilal habeş
GÜNCEL
nasreddinhoca
Kim bunlar?
Bilal Habeş kardeşim takdir edersin ki Almanya Deniz Feneri hadisesi ciddi anlamda, hayır kurumları üzerinde düşünülmesi gerektiğini gösterdi. Elbette, Bülent Yıldırım ve İHH için her zaman yardıma hazırım. Bülent Yıldırım itimad edilebilecek emin bir kişidir. Türkiye Deniz Feneri'nin hizmetleri küçümsenmeyecek derecede elzemdir...

Soruyorum, kimdir bunlar?
bilal habeş
ALINTI(nasreddinhoca @ Oct 3 2008, 05:22 PM) *

Kim bunlar?
Bilal Habeş kardeşim takdir edersin ki Almanya Deniz Feneri hadisesi ciddi anlamda, hayır kurumları üzerinde düşünülmesi gerektiğini gösterdi. Elbette, Bülent Yıldırım ve İHH için her zaman yardıma hazırım. Bülent Yıldırım itimad edilebilecek emin bir kişidir. Türkiye Deniz Feneri'nin hizmetleri küçümsenmeyecek derecede elzemdir...

Soruyorum, kimdir bunlar?

www.kardesinisec.com adresine girerseniz daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.maddi durumu zayıf olan öğrencilere yardım amaçlı bir site. fakat ben izah edeyim biraz. siz bu siteye girip, kendinize bir kardeş seçebiliyorsunuz. şöyle ki: orda öğrencinin tüm bilgileri mevcut. kaç kardeş oldukları nerde oturdukları babasının ne iş yaptığı vb.. siz de eğer kardeş seçerseniz o öğrenci kardeşimize ulaşmak için öğretmenin telefonunu arayıp, öğrenciye göndereceğiniz defter, kalem vb.. şeyleri ulaştırmak için adres alıyorsunuz. ayrıca para gönderilmiyor. sadece defter kalem vb.. şeyler..

NOT: eğer tam tatmin olmak isterseniz bizzat seçtiğiniz kardeşin evine ziyarete gidip te yardım edebelirsiniz. hem bu şekilde sizin kalbiniz de mutmain olur.hem ailevi durumunu görmüş olur hem ziyaret eder, hemde yardımınızı bizzat siz yapmış olursunuz. karar sizindir!

sabah_rüzgarı
siteyi incelerdim müspüt düşüncler hasıl oldu bende
hatta bulunduğum muhitte kardeş boşluğu varmı diye baktım

özellikle mektup göndermek sürekli irtibatta olmak gayet hoşş
tamda gelişim çağındaki çocuklara bir katkıda bizden olursa daha da güzel olur
bilal habeş
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Oct 3 2008, 10:48 PM) *

özellikle mektup göndermek sürekli irtibatta olmak gayet hoşş
tamda gelişim çağındaki çocuklara bir katkıda bizden olursa daha da güzel olur

evet çok hoş olur mektuplaşmak smile.gif manevi bir kardeş edinmek çok hoş birşey. bir katkıda bizlerden olsun iNŞAALLAH.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.