Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Azrail Göründüğünde, Son Sözün Ne Olsun Isterdin?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ GENEL ]·.
cah
Selam,

O kaçınılmaz an geldiğinde, Azraili gördüğünüz anda, bu Dünyada kalacak son sözünüzün ne olmasını istersiniz?
sükût-u vaveyla
dünyada bir sözümün kalmasına gerek yok ..

kelimeyi şehadeti getireyim inşallah ...o bana yeterde artar bile...
kardağ
en çok sevdiğim biricik aşkımdan ayrılmak acıtır başka hiçbişey istemem ve gözümde olmazdı..
ayyüzlüm
rabbim imanlı gitmeyi nasip etsin kelime'i şahadet olur inşaallah son sözüm
musalli
ALINTI(cah @ Aug 2 2008, 01:57 PM) *

Selam,

O kaçınılmaz an geldiğinde, Azraili gördüğünüz anda, bu Dünyada kalacak son sözünüzün ne olmasını istersiniz?

bu dünya kalacakmıki benim nacizane sözüm kalsın???

allah aşkına nasıl bir soru bu...
ayna
çok saçma bir konu elbette inanan her insan imanlı bir şekilde ölmek ister ve son sözü de bunu tasdik eder.
canturk54

Cah kardeşimizin orjinal vede enteresan sorularından bitanesi. smile.gif

Ben şahsen sevdiklerime olan sevgimi haykırmak isterdim...
TEVHİDci
ALINTI
Dindar Bilgisayar

Amerika'da katolik kilisesinin yöneticileri, "Madem ki devir bilgisayar devri, o zaman çoook güçlü bi bilgisayar yaptırıp elimizde dinlerle ilgili ne kadar bilgi varsa yükleyelim, sonra da soralım bakalım, 'En iyi din hangisi?" Amerikalılar bu deney sonunda bilgisayarın kesinlikle hıristiyanlığı seçeceğinden eminmişler. Dertleri de, sonucu Dünya'ya açıklayıp hava atmakmış.
IBM firmasına accayip güçlü bi bilgisayar ısmarlanmış ve bütün kutsal kitaplar, peygamberlerin hayatı, işte ne bileyim, dine dair ellerinde ne varsa yüklemişler hard diske. Sonra da "En iyi din hangisi?" diye yazıp "start" düğmesine basmışlar.

O dev bilgisayar tuhaf sesler çıkarıp haldır huldur günlerce çalışmış. Çalışmış, çalışmış, çalışmış... Sonunda da hoparlöründen tok bi ses gelmiş: "Laaaaa ilahe illallahhh."

لا اله الا الله محمد رسول الله

wink.gif
cah
Selam,

Bizim bu dünyada ki herşeyimiz en azından tekrar karşımıza çıkana kadar kalıcıdır elbette, soru bazı kardeşlerimize saçma gelmiş, doğrusu insanlara saçma gelecek ve keyiflerini kaçıracak işleri yapmak istemem yine de soruya saçma demek biraz insafsızlık...

Şahsen azraili gördüğümde bu Dünyada kalacak son sözümün Elhamdülillah olmasını dilerim...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.