yusuf_kenan
Aug 1 2008, 08:57 AM
arkadaslar bir sitede gezinirken çok fazla ateistin oldugunu anladım acıkcası çok konustular bende diyorum ki burdan da girelim o siteye ankete oylarımızı verelim oraya yorumlarımızı yazalım konuyu linki kontrol etmeden silmeyin lütfen siz de bana hak verirsiniz umarım...
sadece oyunuzu ve yorumunuzu yazın her yerden müslümanları davet ediyorum oraya yanlış anlamayın o siteyle herhangi bir bağlantım yok sadece zoruma gitti müslümanların orda suskun kalması...
buyrun link inşallah bana yardım edersiniz:
http://www.cayport.org/community/98567-ina...-duzeyde-2.html
yusuf_kenan
Aug 1 2008, 07:12 PM
yazık be yazık sizden boşa bi şeyler beklemişim sizbilirsiniz....
canturk54
Aug 1 2008, 07:39 PM
Kardeşim ne olduğu belirsiz bir sitede ankette katılıp oy versek biz daha fazla olduğumuzumu ispatlıcaz gerçek belli bu ülkenin büyük bir bölümü müslümandır.
yusuf_kenan
Aug 1 2008, 08:00 PM
öyle ama birilerine dini anlatmak tebliğ yapmakta bizim görevimiz müslüman çogunluguz ama hiç bi şey ögretemiyoruzsizbilirsiniz...
sükût-u vaveyla
Aug 1 2008, 08:06 PM
sevgili yusuf ...
siteye baktım ...fakat onaylanacak bir şık yokki..
hem sıradan ...amatörce hazırlanmış...bir anket...
yusuf_kenan
Aug 1 2008, 08:17 PM
peki silsinler konuyu zaten..
canturk54
Aug 1 2008, 10:28 PM
ALINTI(yusuf_kenan @ Aug 1 2008, 09:00 PM)

öyle ama birilerine dini anlatmak tebliğ yapmakta bizim görevimiz müslüman çogunluguz ama hiç bi şey ögretemiyoruzsizbilirsiniz...
ankette fazla müslüman çıkınca adamlar secdeye kapanacak yada tekbir getirmeye mi başlayacak ? komik olma Allah aşkına öle tebliğmi olur ....
CraftXrac
Aug 1 2008, 10:29 PM
ALINTI(yusuf_kenan @ Aug 1 2008, 09:17 PM)

peki silsinler konuyu zaten..
müslüman yusuf kenan kardeşimi kırcama üye olur oy veririm yorum yazarım canın soalsun güzel kardeşim oy verdim yorumumuda yazdım hayırlı ugurlu olsun
yusuf_kenan
Aug 1 2008, 10:32 PM
ALLAH razı olsun kardeşim senin gibi düşünenler az da olsa var... ben komikoluyorum ama bazı arkadasların kafası basmıyor ov verin gidin demiyorum yorumlayın cabalayın içinizde yoksa kenannapsın sizbilirsiniz...
canturk54
Aug 1 2008, 10:37 PM
ALINTI(yusuf_kenan @ Aug 1 2008, 11:32 PM)

ALLAH razı olsun kardeşim senin gibi düşünenler az da olsa var... ben komikoluyorum ama bazı arkadasların kafası basmıyor ov verin gidin demiyorum yorumlayın cabalayın içinizde yoksa kenannapsın sizbilirsiniz...
Senin hep kafan bassa ne olur ben gitmişken sen daha yeni yola çıkıyosun ben defalarca Ateistlerin formunda bulundum üyesiydim anlatmaya çalıştım yapabildiğimce ama onlar dinlemek yerine dinime, peygamberime küfrettiler daima istersen git sende dene tebliğci bey o zaman görürsün gerçeği .....
yusuf_kenan
Aug 2 2008, 09:55 AM
vay be çok iyi biliyosunda bu işi peygamberimiz bile küfür duymusken sen kimsinde gocunuyosun tabii olacakböyle şeyler
pamukşeker
Aug 6 2008, 12:51 PM
siteye baktım gerçekten çok sinir bozucu ama elden bişey gelmez internet ortamında ne söylersek söyleyelim fayda etmez çünkü bu tip insanlar katı,sabit fikirli olurlar onun için bence sende zamanını boşu boşuna bu tip yerlerde harcama kendine veya başkalarına daha faydalı işler yapmaya çalış.
EsLeMNa
Aug 6 2008, 01:01 PM
Amaçlarının sadece kafa karıltırmak olduğunu düşünüyorum.
TEVHİDci
Aug 6 2008, 09:48 PM
gençlik yıllarımda damar şarkılar dinlerken bu siteye üye olmuştum. bu sitenin eski ismi ''cayhaus.com''du ama sonradan değiştiler.sitenin amacı aslında mp3 (bedava) üzerine idi ama neden böyle bir konu geçmiş anlamadım.kısacası ateistlere cevap vermek gereksiz.
selam hidayete uyanlara olsun.
Hak_ul_beyan
Aug 11 2008, 06:32 PM
Haksızlığa karşı SUSAN dilsiz ŞEYTANDIR ......
Bu Hadisi şerif ,
içinde Müslüman olmanın verdiği CEZBE olmayanlar ona ne diye cevap verelim
buna ne diye cevap verelim derler ....
Tabiki de her platformda ne olursa olsun Küfrü gördüğümüz yere HAKKI koyacağız
Kimse meydanı boş sanmasın....
Bunu onlar müslüman olsun diye değil , Allahın Rızasına ermeyi istediğimiz, SEVDİĞİMİZ canımızdan malımızdan üstün tuttuğumuzu göstermek için yapıyoruz ......
Burası imtihan alemi Bu sayede bize de şahit olunacak ....
Herkesin hissiyatı diniyye ye sahip olmasını niyaz ederim ......
Arkadaşımızın verdiği linke ben giremedim , belki link ölmüştür
ama elimden geleni yaparım .........................
selimbay
Aug 13 2008, 08:06 AM
peki yusuf kenan bir bakalım..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.