CraftXrac
Jul 30 2008, 03:55 PM
Danimarkalı Karikatüristin Sonu...

Danimarka'da Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizerek İslam aleminin tepkisini çeken Jyllands Posten Gazetesi çalışanı karikatürist Kurt Westergaard çıkan bir yangında diri diri yanak can verdi.
Konuyla ilgili Jyllands Posten Gazetesi yetkilileri ile görüşen Sonsayfa.com yöneticilerine bir açıklama yapılmazken Danimarka'da yaşayan gurbetçilerimiz, böyle bir söylentinin olduğunu doğruladılar...
NOT:ALINTIDIR...
hamzayurekli
Jul 30 2008, 04:02 PM
Yakışır....
sabah_rüzgarı
Jul 30 2008, 09:11 PM
bu haber biraz eski
hatta baya eski
canturk54
Aug 3 2008, 02:12 PM
daha beter olsun adi herif....
canturk54
Aug 3 2008, 02:13 PM
daha beter olsun adi herif....
nasreddinhoca
Aug 3 2008, 02:28 PM
Genelde de bu tip haberler asparagas çıkar...!!!
essedullah_01
Aug 3 2008, 02:57 PM
ALINTI(nasreddinhoca @ Aug 3 2008, 03:28 PM)

Genelde de bu tip haberler asparagas çıkar...!!!
zaten öyle hocam
pürmelal
Aug 3 2008, 05:24 PM
insanlar hep bir ibret görmek isterler..
...
nasreddinhoca
Aug 3 2008, 07:57 PM
Biz, Peygamberin örnekliği savunuruz, Taif'te taşlanışını ve Taif'lilere merhametini anlatırız, ama gel gör ki merhametten zerre kadar nasibimiz yoktur, o karikatüriste Allah'ın hidayet edeceğini hiç düşünmeyiz, sahi Hz.Ömer'e nasıl hidayet etmişti Rabbimiz Allah, sahi Rabb ne demek?
arizen
Aug 4 2008, 10:55 AM
O karikatürleri çizenler 12 ayrı insandı.Kalan 11 i de "Tanrının gazabı" na uğramadığına göre bu olaya öyle bakamazsınız değil mi? Her şeyi bıraktım Allahınızın yarattığı bir insanın yanarak ölmesi sizi nasıl bu kadar mutlu edebilir?
hamzayurekli
Aug 5 2008, 09:30 PM
ALINTI(arizen @ Aug 4 2008, 11:55 AM)

O karikatürleri çizenler 12 ayrı insandı.Kalan 11 i de "Tanrının gazabı" na uğramadığına göre bu olaya öyle bakamazsınız değil mi? Her şeyi bıraktım Allahınızın yarattığı bir insanın yanarak ölmesi sizi nasıl bu kadar mutlu edebilir?
Akrabamısınız gözüm....
pürmelal
Aug 5 2008, 09:32 PM
arizen
Aug 5 2008, 11:47 PM
ALINTI
Akrabamısınız gözüm....
Hayır insanız.
d.feneri
Aug 6 2008, 12:32 AM
kardeşler bu haber çok eski ve yalan olduğu ortaya çıkmıştı.eğer Rabbimiz cezaları bu dünyada verecek olsaydı başımıza taş yağardı
hamzayurekli
Aug 6 2008, 01:11 AM
ALINTI(arizen @ Aug 6 2008, 12:47 AM)

Hayır insanız.
Arkadaşım adamlar Dünya'nın var olma sebebiyle DALGA geçiyorlar bu olaya üzülmüyorsun daaa. Ölüm sebeblerine üzülüyorsun....
İnsan olduğunu bu şekil'mi idda ediyorsun....
arizen
Aug 6 2008, 10:32 AM
ALINTI
Arkadaşım adamlar Dünya'nın var olma sebebiyle DALGA geçiyorlar bu olaya üzülmüyorsun daaa. Ölüm sebeblerine üzülüyorsun....
İnsan olduğunu bu şekil'mi idda ediyorsun....
Sizin inancınızla bile bu dünyanın cennet veya cehennem olmadığını biiliyorum ve buna nasıl bir intikam gözüyle bakıldığını anlamaya çalışıyorum.Ben bir insanın acı çekerek öldüğüne üzülürüm,hayatında yaptıklarını yargılamak bana düşmez.
hamzayurekli
Aug 6 2008, 12:56 PM
ALINTI(arizen @ Aug 6 2008, 11:32 AM)

Sizin inancınızla bile bu dünyanın cennet veya cehennem olmadığını biiliyorum ve buna nasıl bir intikam gözüyle bakıldığını anlamaya çalışıyorum.Ben bir insanın acı çekerek öldüğüne üzülürüm,hayatında yaptıklarını yargılamak bana düşmez.
Arkadaşım İslam Dini'nde her koyun kendi bacağından asılır mantığına yer yoktur...
Hem anlamadığım zaten bunlar öldükden sonra kendilerini yaktırıp küllerini meşhur göllerine serpmiyorlarmı...
Sadece azıcık değişiklik olmuş.Fenamı olmuş....
EsLeMNa
Aug 6 2008, 12:59 PM
İsteyen istediği gibi düşünebilir ve bu hür vicdanına kalmıştır.haber yalan olduğuna göre üzerine daha fazla yorum yapılmasına gerek yok.
Konu kapatılmıştır.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.