Kuran Meali olarak, Yaşar Nuri sadece Kurana bağlı olarak çevirmeye çalıştığı için, tavsiye ediliyor..
nasreddinhoca
Jul 31 2008, 11:56 AM
Ali Bardakoğlu. Hayrettin Karaman. Faruk Beşer. Mustafa İslamoğlu.
İlk aklıma gelenler...
Farakhlit
Jul 31 2008, 01:22 PM
Bu zamanda İslama özellikle bilim fen ve mantıktan gelen dehşetli suallere yine Kuranı Kerim ve Sünneti seniyye çerçevesinde tam ve ikna edici cevabı veren "her suale cevap verilir-sual sorulmaz" düsturuyla amerikadan japonyaya dünyanın hemen heryerinde binler milyonlar tarafından tekrar tekrar okunan, en dinsizini bile ikna etmese de ilzam edip fikirlerini çürüten zamanımızın yaralarına tam deva Kuranı Kerimin iman hakikatlerini içeren ayetlerinin tam tefsiri RİSALEİ NUR KÜLLİYATI ZAMANIMIZIN İSLAM ALANINDA EN ÖNEMLİ PROFESÖRÜ HATTA DAHA DA FAZLASIDIR diye düşünüyor ve şiddetle tavsiye ediyorum. Merak eden imzamdaki linkden indirip okuyabilir (20mb)
Zemahşeri
Jul 31 2008, 08:29 PM
ALINTI(Farakhlit @ Jul 31 2008, 02:22 PM)
şiddetle tavsiye ediyorum.
Bizde şiddete hayır diyoruz.
sükût-u vaveyla
Jul 31 2008, 08:51 PM
ALINTI(Zemahşeri @ Jul 31 2008, 09:29 PM)
mustafa islamoğlu ...mevdudi...
al_muallim
Jul 31 2008, 10:26 PM
ALINTI(Zemahşeri @ Jul 31 2008, 09:29 PM)
bizden derkenn?
sciento
Jul 31 2008, 10:49 PM
al_mallim kardeş.Zemahşeri kardeşimiz anladığım kadarıyla espri yapmış
ya ne biçim imzan var kardeşim, ekranda böcek geziniyo sandım, üflüyom,siliyom,bişey olmuyo, sonradan anladım imza oldugunu, değiştir şu imzayı ya, ekran kirleniyo
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.