Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Öğretmenlik Yapacağınız Dini Okullar
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
berxwedan
Selamın Aleyküm,

Arkadaşlar eğer öğretmen olacaksanız,bildiğim dindar özel okullar var.Sanırım sizin başarınıza göre ve de dine olan eğiminize göre hareket ediyorlar ki ben de o okullardan birisindeyim,eğer bu okullardan birisinde öğretmenlik yapacaksanız şunu bilin ki her anlamda çok rahat olacaksınız...

1- Çınar Koleji-Başakşehir
2-Ensar Koleji-Başakşehir
3-Şefkat koleji-Bahçelievler

.....
sumeyye88
selamın aleyküm ,
bende ögretmenım dinimi hem yaşamak istiyorum, hemde ögretmek gecen yıl başakşehirde dini bir okulda idim ama bu yıl başakşehir uzak oldugu için eyüp cıvarında bır yere bakıyorum işalllah istedigim gibi bir yer bulabilirim sen çok kısmektisin çünkü önüne çok güzel yerler cıkmış ama oralara girmek kolay degil ALLAH CÜMLEMİZE KOLAYLIK VERSİN
Cahar Dudayev
ALINTI(berxwedan @ Jul 29 2008, 04:15 PM) *

Selamın Aleyküm,

Arkadaşlar eğer öğretmen olacaksanız,bildiğim dindar özel okullar var.Sanırım sizin başarınıza göre ve de dine olan eğiminize göre hareket ediyorlar ki ben de o okullardan birisindeyim,eğer bu okullardan birisinde öğretmenlik yapacaksanız şunu bilin ki her anlamda çok rahat olacaksınız...

1- Çınar Koleji-Başakşehir
2-Ensar Koleji-Başakşehir
3-Şefkat koleji-Bahçelievler

.....

Bu okullar Fethullah Gülen cemaatine ait herhalde
berxwedan
ALINTI(Cahar Dudayev @ Jul 31 2008, 08:46 AM) *

Bu okullar Fethullah Gülen cemaatine ait herhalde

sadece çınar koleji nin nurcular cemaatinden oldgunu biliyorum
_MeRiÇ_
ensar ve şefkat nurcuların değil.
Cahar Dudayev
Arkadaşlar o halde daha ayrıntılı bilgi vermeniz mümkün mü? Mesela:

1) Hangi cemaatlere ait? Bunu sormak zorundayım kusura bakmayın. Benim için önemli.

2) Aradıkları kriterler nelerdir? Yeni mezun birisini kabul ederler mi?

3) Sınıf öğretmeni ihtiyaçları var mıdır? Bunu onlara sormam daha doğru olur gerçi...

4) Bir de düşündüm de benim gibi kaç kişi var Allah bilir? Bana sıra gelir mi? smile.gif

Böyle bir başlık açtığınız için teşekkür ederim.
Cahar Dudayev
Neyse arkadaşlar. Ben internetten biraz araştırdım zaten. Bir heyecanla konuyla ilgilendim ama özel okul şu an için bana uygun değil gibi gözüküyor. Yapmam gereken şeyler var.
sumeyye88
whistling.gif [b[color=#FF6600]arkadaşlar malesef bu okullara girmek egitimin yanında adamınada baglı mesala bır kacında babası sayesınde oralarda calısıp egıtımının anaokulla ılgısı olmayanlar var malesef doh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.