Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Tayyip Bey 60 M $ Rüşvet Vermiş
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
_Alevi_
İddianamenin, ’İletişim tespit tutanakları’ başlıklı bölümde, eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın, ’Tayyip’ten 60 milyon dolar aldığı iddiası da bulunuyor.

Sanıklardan Sami Hoştan’ın, ’Halil’ isimli bir şahısla 4 Aralık 2007 tarihinde yaptığı telefon konuşmasına dayanılarak şu bilgi yer alıyor:

Sami Hoştan: Kendi hatamızı yaşıyoruz biz çok büyük hatalar yaptık Halil

Halil: Abi yok yok hata yapmadın sen. Önem vermedin sağlığına, Bak Mehmet Ağar’ın yarısı kadar yapamıyorsun sen. Kimse götürmüyor parayı bir yere

Sami Hoştan: Mehmet Ağar senin başkanındı. Mahvoldu zaten. Ama mahvolurken de zenginleşti

Halil: Ya abi en son 60 milyon dolar almış. Hangi paraya ihtiyacı var

Sami Hoştan: 60 milyon dolar almış en son Tayyip’ten. Adam satar dedim.

Halil: Ya sanki paraya ihtiyacı var...

Birleşme süreci

Konuşmanın, DP ve Anavatan arasında birleşmenin gerçekleşememesi sonrasında yapılan 22 Temmuz seçimlerinden sonraki tarihte yapılması dikkat çekiyor. DP, birleşmenin gerçekleşmemesinin de etkisiyle seçimlerde baraj altında kalmış ve Ağar da genel başkanlıktan ayrılmıştı. O günlerde AKP’nin, birkaç puan daha oy almasına neden olan birleşememe fiyaskosunda Ağar ve Erkan Mumcu’nun payı tartışılıyor ve bu konuda menfaat senaryoları gündeme getiriliyordu.

_Alevi_
ergenekon diye , çıkan yazılardaki herkesi bombardımana tuttunuz , ergenekonda tayyib ın adı geçti diye , 1 kişi bile mesaj yazmamış.

işte demokrasi anlayışı budur değilmi ?
sosyolog..
nasıl yazsınlar kardeşim
_Alevi_
ergenekonda adı geçen herkese saldırmayı , hakaret etmeyi , vatan haini ilan etmeyi bilen adamlar var ama ? buna neden bişey demiyolar , rahatsız oldular sanırım , bence bu kısım çıkarılsın ergenekondan.
canturk54

Peki neden medyaya yansımadı bu iddianız ben doğruluğuna inanmıyorum
_Alevi_
ALINTI(canturk54 @ Aug 1 2008, 12:13 PM) *

Peki neden medyaya yansımadı bu iddianız ben doğruluğuna inanmıyorum

tabi siz basın diye , zaman - vakit ve taraf dan başka bişey bilmediğiniz için görmemişsinizdir.

sana bikaç link vereyim :

http://haber.mynet.com/detay/guncel/Tayyip.../X1217144651796

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9524993.asp?top=1

http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=...;haberid=555750

müracaat :

www.google.com

kazanın doğurduğuna inanıyosunda , öldüğüne neden inanmıyorsun mübarek biggrin.gif
canturk54
ALINTI(_Alevi_ @ Jul 29 2008, 02:14 PM) *
Sami Hoştan: 60 milyon dolar almış en son Tayyip’ten. Adam satar dedim.
[/color]
Birleşme süreci

Almışda mışmış bu yalnızca bir kulaktan dolma bilgi olabilir doğru olduğu ne malum o söylemlde bulunan kişinin gerçekten doğru bildiği ne malum bu kadar kolay hemem damgayı vurmak demi......
_Alevi_
pekii, ergenekonda adı geçen diğer insanlara yöneltilen suçlamaların doğruluğu ne malumda , ergenekonda adı geçen herkese "vatan haini -şerefsiz- devlet millet düşmanı- din düşmanı" diye etiket yapıştırıyorsunuz?

onlara yapıştırınca mübah , konu tayyip olunca ne malum ?

ne denirki size ?

canturk54
ALINTI(_Alevi_ @ Aug 1 2008, 08:43 PM) *

pekii, ergenekonda adı geçen diğer insanlara yöneltilen suçlamaların doğruluğu ne malumda , ergenekonda adı geçen herkese "vatan haini -şerefsiz- devlet millet düşmanı- din düşmanı" diye etiket yapıştırıyorsunuz?

onlara yapıştırınca mübah , konu tayyip olunca ne malum ?

ne denirki size ?

O yakıştırmları, ithamları çok güçlü delillere neticesinde yapıoruz nitekim mahkeme bile kabul etti iddanemeyi hatta bir çoğu ceza evinde şu an birinin tayybibden 60 milyon dolar almış demesinden çok farklı bir durum
_Alevi_
geç bunları geç .
kardağ
bi zamanlar tayyipte yatmıştı ama ozaman o suçlu değildi onun kararını verende mahkemeydi ama ozaman mahkeme bu sonucu verdi denmiyordu
_Alevi_
tayyibe laf söyleyenler haksızdır , tayyibi eleştirenlere laf söylemek serbesttir.

ordaki hakim haksız , ergenekon unki haklı , anayasa mahkemesi haksız biggrin.gif

yani işime gelen haksızdır , işime gelen haklıdır , standard takiyyeci akepe anlayışı budur.
canturk54
ALINTI(_Alevi_ @ Aug 2 2008, 07:45 PM) *

tayyibe laf söyleyenler haksızdır , tayyibi eleştirenlere laf söylemek serbesttir.

ordaki hakim haksız , ergenekon unki haklı , anayasa mahkemesi haksız biggrin.gif

yani işime gelen haksızdır , işime gelen haklıdır , standard takiyyeci akepe anlayışı budur.

Bu zihniyet sizin zihniyetiniz şüphesiz. Anayasama mahkemesi her türlü ideolojik kararı verince iyi 367 yi çıkarınca , türban düzenlemesi iptal olunca , kapatma davası açılınca ve mahkemeden ceza çıkınca yargya saygılı olun diye bas bas bağaran takiyyeci ulusalcılar ergenekon davası çıkınca yargıya saldırmatı tercih etti ....
Selman-ı Aydın
Ergenekon Davası hakkında yorum yapmaktansa sonucu bekleyip görmek istiyorum. Eğer ortada suçlu varsa hak ettiği cezayı almalı.

Ayrıca iki tarafta birbirini kandırmasın, herkes işine geldiği gibi olmasını istiyor.
bozkurt_vatan bizim
Birileri Baykal'a özenip ergenekon avukatlıgı yapıyor yine.Kimin ne oldugunu göremeyecek kadar küçük degilsiniz heralde.Hele de vatan millet kavramlarıyla alakası olmayanlar bu konuda yorum yapıyorsa bunun tek açıklaması AKP düşmanlıgıdır..Saygılar
canturk54

bozkurt kardeş sizin gibi obkektif bakabilen ve görebilen insanlara ihtiyacı var bu memleketin saygılar
bozkurt_vatan bizim
Sagolun Allah (CC) razı olsun..
Serdar55
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Aug 3 2008, 01:20 AM) *

Ergenekon Davası hakkında yorum yapmaktansa sonucu bekleyip görmek istiyorum. Eğer ortada suçlu varsa hak ettiği cezayı almalı.

Ayrıca iki tarafta birbirini kandırmasın, herkes işine geldiği gibi olmasını istiyor.

Hayla şuçlu mu değil mi onu mu düşünüyorsunuz?Daha ne diyim hocam.
aLaTurCa
bakiyorumda Baykal zihniyetliler baya bir cogalmaya baslamis buralarda... lac.gif lac.gif
CraftXrac
ben baykalıda sevmem tayyipin 1995lerde abdullah gülün 1995 2000 aralarındaki konusmalarını laiklik karsıtı demokrasi karsıtı laflarını duymadınızmı cari acık artıyo enflasyon yükseliyo alsana tayiyp erdogan vatandas actı şimdi daha aç hale geldi

HİÇBİR BASBAKAN RÜŞVET ALMAYARAK OGLUNA KOCA GEMİ OLAMAZ KAC MİLYON DOLARDI 4 MÜ 5 Mİsmile.gif
aLaTurCa
Insanlar sukretmesini bilmesse acim derler tabiki, aza kanaat etmeyen coguda hic bulamaz diye bosuna dememisler, TR nin durumu 10 sene oncesinden kat be kat daha iyi, siz goremiyorsaniz bu da sizin sorununuz
islam ve kulluk
sonuçta bir iddianeme çok söz söylemeye deymez.

anlamadığım bir iddianame ilke ülke durumu stratejisi ve potansiyeli çıkarıp suçlama dizileri çıkartılması...

Allah-u alem
Kaveller
ALINTI(CraftXrac @ Aug 5 2008, 01:38 PM) *

ben baykalıda sevmem tayyipin 1995lerde abdullah gülün 1995 2000 aralarındaki konusmalarını laiklik karsıtı demokrasi karsıtı laflarını duymadınızmı cari acık artıyo enflasyon yükseliyo alsana tayiyp erdogan vatandas actı şimdi daha aç hale geldi

HİÇBİR BASBAKAN RÜŞVET ALMAYARAK OGLUNA KOCA GEMİ OLAMAZ KAC MİLYON DOLARDI 4 MÜ 5 Mİsmile.gif

E duyduk ne olmuş , bizim için bir sakıncası yok .başbakan laiklik karşıtı olması benim için artı puan eder .
Tayyip Erdoğan idda edildiği gibi rüşvet alan veren biri olsaydı google davası gibi ucubik davalar açılmazdı .
Rüşvet davası açılıp alaşağı edilirdi .

Senin mantığına göre kazanç sağlayan mal mülk sahibi olan herkes rüşvetçi .
Ayrıca bu iddanı ispat etmelisin yoksa sen bir müfteriden ibaretsin .
pürmelal
ALINTI(_Alevi_ @ Aug 1 2008, 11:19 AM) *

ergenekonda adı geçen herkese saldırmayı , hakaret etmeyi , vatan haini ilan etmeyi bilen adamlar var ama ? buna neden bişey demiyolar , rahatsız oldular sanırım , bence bu kısım çıkarılsın ergenekondan.

höh artık size söyleyecek laf bulamıyorum.. doh.gif

keşke bi araştırsaydınız o bahsedilen tayyip beyin, recep tayyip erdoğan olmadığını öğrenirdiniz.... oleyo2.gif

vallahi kartel medyadan bile daha ucuz haber yapıyorsunuz..
CraftXrac
ALINTI(Kaveller @ Aug 5 2008, 09:10 PM) *

E duyduk ne olmuş , bizim için bir sakıncası yok .başbakan laiklik karşıtı olması benim için artı puan eder .
Tayyip Erdoğan idda edildiği gibi rüşvet alan veren biri olsaydı google davası gibi ucubik davalar açılmazdı .

laiklik karsıtlıgımı:)Atatürk diyor ki;

biz herkesin dinine saygılıyız ama din ve devlet işlerini birbirine karıstırmamalıyız

iran gibi mi olmak istiyorsun şalvarsız gezen olmasın herkes 1 metre sakal uzatsın kuaförler kapansın hırsızlık yapanın eli kesilsin islam dininde öldürmek yokken idam edilsin insanlar ne kadar hatalı olsada insanlar zaman geçtikce hatalarından dönebilirler onun yasama hakkını kimse alamaz.O zaman dikdatörler olsun demokrasi yok kimsenin söz hakkı yok masada kaldırılsın ha ufak seyler ar ya iranda kitap koyuyorlar kuran okurkende koyarlar masaları minder olsun al sana medeniyet islam ilim medeniyet dini yanlıs konusmayın bu gericilikten farksızdır.
CraftXrac
su an herkes dinini istedigi gibi yasıyor ateistide var hristiyanıda var yahudiside var bu vatan üzerinde sadece müslümanlar olsaydı o zaman tamam derdim ben abdye gidicem müslümanım sonra herkes tartıscak demokrasi özgürlük yerine dini uygulamalar konulcak bende buna uyma kmecburiyetinde kalcam meyhaneler kapancak bırakın arkadaslar isteyen istedigini yapsın kime ne ki herks kendinden sorumlu bu gerici zihniyet yüzüne türkiye türbanla ugrasıyor:@
islam ve kulluk
ALINTI
su an herkes dinini istedigi gibi yasıyor

hiçbir şekilde buna katılmıyorum yıllardın dinini yaşıyor diye askeriyeden çıkarılanlardan tutunda okula girmelerine müsaade edilmeyen tesettürlü hanımlarımıza kadar din sömürgeciliği yapılıyor ve yapılmakta...

herkes dinini (müslümanlar hariç). Türbanla uğraşma mes'ele sanki yeni peydahlanmışcasına tartışmasını burda açmaya lüzum zaten konu dışı. bir rüşvet iddasından konuyu laikliğe kadar sürüklemekte ayrı bir başarı olmuş...

Allah-u alem
CraftXrac
ben basbakanın rüşvet aldıgını iddia etmiyorum ama mantıklı düşünürsek dogru geliyor mal varlıgı tartısmasını hatırlayın milyon doları nerden bulmus peki tayyip 6 milyar maasla ev geçindiremez

konuyla alaksı yok özür dilerim şimdi farkettim rüşvet verdigini sanmam ama hortumculuk yaptıgını düşünüyorum çünkü akpnin oya ihtiyacı yok ki rüşvet versin hem rüşvet verse mehemt agar ilan ederdi rüşvet verdigini sacma bence o kadar reklam yaptı mehmet agar kac milyon dolara 60 milyo dolaramı satcak partiyi iddianame sacma ama tayyipte hortumcu
EsLeMNa

Kavellerin cevabı yeterli sanırım bu soru için;

ALINTI(Kaveller @ Aug 5 2008, 09:10 PM) *

pürmelal
ALINTI(CraftXrac @ Aug 5 2008, 11:21 PM) *

ben basbakanın rüşvet aldıgını iddia etmiyorum ama mantıklı düşünürsek dogru geliyor mal varlıgı tartısmasını hatırlayın milyon doları nerden bulmus peki tayyip 6 milyar maasla ev geçindiremez

konuyla alaksı yok özür dilerim şimdi farkettim rüşvet verdigini sanmam ama hortumculuk yaptıgını düşünüyorum çünkü akpnin oya ihtiyacı yok ki rüşvet versin hem rüşvet verse mehemt agar ilan ederdi rüşvet verdigini sacma bence o kadar reklam yaptı mehmet agar kac milyon dolara 60 milyo dolaramı satcak partiyi iddianame sacma ama tayyipte hortumcu

aferimm..

şimdi birde rektörlerin maaşlarını ortaya dökün haydi..

götürdükleri malları paraları açıklayın gücünüz yetiyorsa..
sumeyye88
confused1.gif nono.gif
Alevi arkadaşim yazdıklarını hayretle okudum bu davayı nasıl b şekılde chp ak partı davasına cevırebılıyorsunuz Çok şaşkınım tamam bombalarda ölenler masun insanları kullanınlar insanlar senın tanıdıkların degıldı ama olabılırdıde o zaman da aynı rahatlıkla ergenekon un üstüne gelmeyin diyebilirmiydin acaba LÜTFEN ELİNİ VİFDANINA KOY VE DÜŞÜN ACABA O BOMBALAR KATLIYOMLAR SERİ CİNAYET PLANLARI HERKEZİ ETKİLEMİCEKMİYDİ'' sanıyosun kı ölen ölür kalan sahlar bizimdir ''
Öyle degil inan degil sadece ölenleri aileleri üzülmesi içn degil planı gerçeklştirenler kous ve korku içinde kalan halka oooo inanılması zor olan GÜÇ VE CANILIKLERINI gösterip herkeze istediklerini yaptirmak için bunları yapıyolar ve devamı için çalişiyorlardı
VE KABUL EDILEMEZ BİR İDDAA DAHA DÜŞÜNCE SUÇ U İLE KARŞİLAŞTIRDIGIN OLAY CİNAYETTİR ALLAH AŞKINA UNUTMA ph34r.gif
rtfm.gif nono.gif
sumeyye88
RÜŞVET İDAASINDA BULUNANLARIN MANTIGINA GÖRE SANIRIN ZENGİN OLAN HERKEZ RÜŞVET VE YOLSUZLUK YAPIYO ARKADAŞİN BU İDAALARI 20 YIL ÖNCE YAPSAN HERKEZ İNANIRDI FAKAT ARTIK HERKEZ KIMIN NASIL PARA KAZANDIGINI ÖGRENE BILIYOR 50 YAŞ PARA VE MALVARLIGI OLMASI İÇİN İYİ BİR YAŞ BENCE AKILI BİRİ OLMASA ZATEN BAŞBAKAN OLAMAZDI TİCARETTEDE AKILLI ADIMLARLA DOGRU ZAMANDA DOGRU İŞLER YAPTIYSA ALININ TERIYLE KAZANMIŞTIR OOO PARAYI BENCE thumbup.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.