[quote name='sciento' date='Jul 31 2008, 10:55 PM' post='295508']
[b]Kardeşler birkaç kelamda biz etmek isteriz...
Her bombalama eylemini iştişhada yormak vebalden başka birşey değildir.
Kardeşler Irak'a bakacak olursak hemen hemen her gün bomba patlatılıyor.Allah-u Alem bu bombaların altında yatan gerçekleri birçok müslüman bilmiyor.Şöyle başlayalım:Topraklarınız işgal altında ve karşınızda hatrı sayılır donanımlı kafir askerleri istedikleri gibi terör estiriyorlar sokaklarda caddelerde.İstediği gibi baskınlar,istediği gibi aramalar yapıyorlar.İşte düğümde burdan sonra başlıyor.Bir müslüman gidip pazar yerinde kendisini patlatır mı?Bu işte bir gariplik yokmudur?Tabii ki baştan sona gariptir.
Neden pazar yeri bombaları veya şii mahallesinde veya sünni mahallesinde yapılan bombalamaları mücahid gruplardan üstlenen veya video kaydedipte ümmete açıklama yapan grup olmuyor? Hiç düşündük Mü bunu ? Halbuki Irak savaşı stratejilerindendir kafirin gözünü korkutmak için eylemlerin videolara kaydedilerek dünyaya duyurulması...
Şimdi bomba gerçeklerine dönecek olursak.Kardeşler çarşıda pazarda önünüzü bir kafir askeri keser ve paket verir :"bunu karşı dükkana götür" denir.Aynen böyle denir.İstersen götürme olacaklara katlanmak ta kahramanlık ister.Alıp götürüyorsun hiçbirşeyden habersiz.Bikmezsinki içinde şer güç fitnei vardır ve işte bu noktada devreye girer ve patlatıverirler bombayı kardeşimizin elinde.Sonra "ırakta intihar saldırısı" izleriz tvlerden.Veya araç arfaması sırasında sen çıkamazsın arabandan imkanı yok veya sorgulayamazsın ne yapıyorsunuz diye.İşte tam bu sırada koyuverirler bagaja bombayı ve fitne salacak anı beklerler senden habersiz......
İşte olayların büyük çoğunluğunun gerçek yüzü bu yöndedir...
Asıl iştişhadlara geçecek olursak Şehid muhammed ömer hocamız gibi indirdim mi karargahta kamyonla 20nin üzerinde kafir askeri indireceksin.Ve cennete kanatlanıp Resülünün yanında yerini alacaksın...
Allah Azze ve Celle bizlere de nasip etsin şehadeti...
İnşaAllah anlaşılır olmuştur...
Üstadım öncelikle değerli yorumlarınıza teşekküe ederim..
anlatımınız gayet anlaşılır ve manidar olmuş bu küffar ordusunun dikkat çektiğiniz konulardaki eylemleri yapmış olması gerçekten çok büyük ihtimal ben bunu pek düşünmemiştim bu arada bazı kardeşler konunun içeriğinin net olmadığından bahsetmiş haklıda amma bu konu baya geniş kapsamlı bir konu olduğundan
dolayı örneği BÜYÜK ŞEYTAN abd ve askerleri üzerinden vermek durumunda kaldım ama asıl kastım o
yönde değildi konu bir şekilde o noktaya kaydı. olsun bu yazıları okuyan kardeşlerimiz olaki kafasındaki
soru işaretlerine bir nebze cevap bulsun.. evet şimdi bir başka konu daha var benim zihnimi bulandıran
konu dallanıp budaklanıyor ama olsun bunlar benim cevabını kendime veremediğim sorular tamda bu
noktada hizbullahcılar diye bir gurubu hepimiz az çok duyduk işittik.. e şimdi bu gurubu islami cihat yüce
dinimizi yaymak ve yaşatmaya çalışmakla uğraşan bir gurup müslüman olarak ele alırsak yaptıklarına nasıl
açıklama getiririz... ben bu ve bunun gibi gurupları fiilen olmasada kalben destekliyorken. birde ne göreyim
babamların evinin üst sokağında hücre evi bulunan bu gurup polisle çatışmaya giren gurup polise kurşun
sıkıp öldürüyor ve ölüyor şimdi bunun izahı nasıl olmalıdır elle tutulur bir yanı varmıdır.. yani yüce dinimizi
yaşamak doğruları yaşamak bukadar sisli puslu olayları samimi gerçek islami çizgide değerlendirmek işte

bunu hangisi doğu hangisi yanlış bunu nasıl bileceğiz.. hepinize sevgiler selamlar...hayırlı cumalar...