Serdar55
Jul 24 2008, 05:08 PM
Selamün aleyküm
AKP'yi nedense çogunlukla anayasada başörtüsü degişikliğine karşı büyük bir mücadele verdiğini düşünüyor.Şimdi ben -AKP başörtüsünün üzerine gitmesi oyundur- diyorum
AKP'nin başörtüsü degişikligi oyundur dediğim için çogunluktan aynı ses yükseliyor.
Yaptıkları savunma aynı
-Ne oyunu kardeşim, oyun olsa Akp için kapatma kararı alınır mıydı?
Peki o zaman AKP kapatılırsa bu en çok kimin işne gelecek.Bir söz vardır gidişim kötü, dönüşüm muhteşem olacaktır.Akp yüzde kırkyediyle iktidar oldu.Kapatma kararı olursa oy oranı yüzde yetmişlere dayanacak, belkide geçecek.
AKP anayasada ki türban degişikliginin, anayasa mahkemesi tarafından iptal edilecegini bilmiyor muydu?Dışarıda ki vatandaş anayasada ki türban degişikliginin anayasa mahkemesinden iptal kararı çıkacagını biliyorda, iktidar partisi bilmiyor mu ki başörtüsü degişikligine kalkışıyor?
Veya Akp saf mı ki başörtüsü degişikliginin başına bela olmayacagını düşünerek mi girdi anayasa degişikligine dersiniz.
Abdullah Gül cumhurbaşkanı olmadan evvel Serdar Arsever'le bi görüşme yapıyor?
Serdar Arsever diyor ki
-Akp'yi kapatacaklar-
Abdullah Gül'ün cevabı ise çok şaşılacak bir cinsten
-Hukuk eski hukuk degil.Hukuk eskisi gibi siyasal degil.
Efendim cevaba bakar mısınız?-Hukuk eski hukuk degilmiş-Bir de bu yetmezmiş gibi -Hukuk eskisi gibi
siyasal değil-
Efendi bu gafı yapmak için ya saf olmak, hiç bir mevzudan çakmamak lazım,Yada Abdullah Gül -yersen- polimleriyle Serdar Arsever'i güzel bi -yemiş-.Serdar'ın inanmadıgı aşina.
Şimdi Akp türban mevzusundan dolayı kapansın veya kapanmasın oyunun artacagı aşinadır.
AKP'nin anayasada ki başörtüsü değişikligi başörtülü ögrencileri Ünüverstlere sokmak mıdır?
Yoksa militan laiklerin olası baskılarında halkın din duygularından demogoji yapıp -ezilmiş parti - sömürüsüyle oyunu artırmak mıdır?
_Alevi_
Jul 24 2008, 06:53 PM
akp nin doğru dürüst bişeyi yokki , hep alavera dalavera , doğrudur olabilir.
Linkinpark
Jul 24 2008, 08:58 PM
Oyunmuşş.. Yani muhalefet yapacam diye işi çığırından çıkardınız..
He doğru. Siz Zaten ömür boyu muhalefet kalacaksınız..
Serdar55
Jul 25 2008, 04:22 PM
ALINTI(Linkinpark @ Jul 24 2008, 09:58 PM)

Oyunmuşş.. Yani muhalefet yapacam diye işi çığırından çıkardınız..
He doğru. Siz Zaten ömür boyu muhalefet kalacaksınız..
Nerden buluyorsun böyle derin cevapları.
Basitçe -olmaz öyle bir mevzu- diyecegine net bir cevap ver.
Farakhlit
Jul 25 2008, 07:30 PM
Akp türban kararı meclisden çıkıp sonra cumhurbaşkanına gidince gidip cumhurbaşkanına kanunu bir şekilde veto etmesi için baskı yapmışlar diye duydum.
Artık Allah bilir.