Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Akparti Kapatılırsa En çok Kim Kaybedecek...
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
cah
Selam,

1-İsrail

2-ABD

3-AB

4-Araplar

5-Afrikalılar

6-Ortaasyalılar

...

Listede Akparti ve Türkiye yok.Evet Akparti ve Türkiye de kaybedecektir lakin listedekilere nazaran kaybı sadece zaman ve para olacaktır.Listedekilerin kayıplarına nazaran devede kulak bile sayılmaz...(Türkiye de en çok MHP kaybedecek)

1-İsrailin varlığı sözkonusu.Hayır, İranın saldırısı ile yok olması sözkonusu değil bilakis kendi içinde ki düzenin yıkılması sözkonusudur zira tüm maddi zenginliğine rağmen İsrail Halkı artık KORKU ile yaşamaktan bıkmış durumdadır.Bu KORKU devam ederse zaten tersine dönmüş olan göç iyice hızlanacaktır.

Yahudi Halknı yönetenlerin el kitabının birinci maddesinde, İnsanları iki şey yönetir denmektedir.Birincisi açlık...ikincisi ise sevgi(sevda).Açlık paradigması sona ermiştir, artık Sevgi(sevda) paradigması başlamıştır.Mücadele Maddi alandan, Yürek alemine kaydırılmıştır.Vaad ettiği Sevgisini İnsanların Yüreklerine sokabilen, mücadeleyi kazanacaktır.

Sadece gözünün gördüğüne itibar eden kişiler haricinde olanlar, yani sadece gözünün gördüğüne değil, olayların içyüzünü kavrama yeteneği bahşedilmiş olanlar gerçek mücadelenin Yahudi Halkını yönetenler arasında olduğunu kolayca tesbit edebilirler.

2-ABD nin bütünlüğü sözkonusu.Zira İsrailin varlığına zeval geldiği anda ABD diye tek ülke ortadan kalkar onlarca yeni ülkecik peydah olur.

3-AB nin düzeni sözkonusudur.Zira AB ülkelerinin büyükleri esas itibarı ile zenginliklerini sömürü ve bu sömürüyü ise Yahudi kökenli ultra büyük para babalarına borçludur.Sözkonusu babalar bu paralarını ve fabrikalarını çektiği anda bir hafta içinde AB sokakları cehenneme dönüşüverir zira zorluğa dayanma eşikleri çok düşüktür hele ki açlığa asla tahammül edemezler, düzenleri yıkılıverir.

4-Araplar Türklerle ilişkilerini kestikleri günden beridir istendiği anda yutulacak lokmalar halinde yutulmayı beklemektedir.Arapların bu acı durumları onların para ve mala olan düşkünlükleri sebebiyledir tıpkı Uhudda olduğu gibi ganimet sözkonusu olduğunda Hz.Peygamberin sözünü dahi çiğnemişlerdir.Şimdi eski onurlu günlerine dönme konusunda ki tek şansları Türkler ile tekrar kardeşçe ilişkiye girme durumudur.

5-Afrikanın kara tenli kara bahtlı İnsanlarına henüz Türkiye ulaşamamış olmasına rağmen Türkler ulaşmış ve kara tenli bu mazlumlar,kendilerine hizmet eden, sarılan onlar için üzülen ağlayan başkaca beyaz tenli İnsanların olduğunu ve bunlarında Türk olduğunu öğrenmeye başlamışlardır.Çok kısa bir süre sonra bu şerefli Milletin devleti de oralara ulaşacak ve kısa sürede açlık olan kaderlerini değiştirecektir.

6-Ortaasyaya Vefa borcunu ödeme iradesini ortaya koyan kardeşlerini tanımış artık birlik olma zamanını beklemektedirler.

Listenin son iki sırası etkisiz görünse dahi, ilk dört sırasında olanlar şu anda Türkiyede olanlara, Türk Halkından fazla ehemniyet vermektedirler.
Özellikle listenin başında olan İsrailin gerçekte dünyanın gerçek patronu olduğunu ABD ve AB nin İsrailin elinde birer araç olduğunu bilenler bilir.Bu bağlamda Türkiyede makam sahibi kılınmış olanların istisnasız hepsinin istendiği zaman onları alaşağı edecek Dosyaları mevcuttur.ABD deki ve AB deki, hülasa dünyada ki tüm makam sahibi kılınanlarında böyledir.
Şu anda Türkiyemizde olanlar körlemesine karanlıkta yol yürümek değil, bilakis bilinçli hamlelerdir.

Netice olarak, Akpartinin kapatılması öncelikle Akpartinin ve Türkiyemizin değil, listedekilerin birincil problemidir hemde büyük bir problem.

Bu Millete özellikle son yüzyılda ödetilen bedeller bu bedeli ödetenler eliyle misliyle geriye iade edilecektir.
_Alevi_
bence akp kapatılırsa , en çok akpli yöneticiler kaybedecktir . koskoca çiftlik gidiyor elden , dükkanı kapatıyolar , üzülmezmi insan.

belki bi daha gezilere gidemezler , ağalık taslayamazlar , bi daha o sıcak koltuğa oturamazlar , belki bir daha altındaki çelik kasalı mercedeslerle gezemezler . hep bunlar üzüntü verici şeyler tabiki.

ben olsam bende üzülürüm.

benim kaybedecek bişeyim yok , 600 ytl asgari ücretle çalıştığım için , en fazla 3-5 kesinti olur , başkada bişey olmaz , onuda zaten daha fazla kesemezler biggrin.gif

dolayısıyla ben kaybetmem biggrin.gif

1-İsrail

2-ABD

3-AB

4-Araplar

bunlarda kaybeder , nerden bulacaklar böyle bi hükümet daha biggrin.gif maşallah nereye çeksen oraya gidiyo biggrin.gif
hamzayurekli
ALINTI(_Alevi_ @ Jul 20 2008, 08:37 PM) *

bence akp kapatılırsa , en çok akpli yöneticiler kaybedecktir . koskoca çiftlik gidiyor elden , dükkanı kapatıyolar , üzülmezmi insan.

belki bi daha gezilere gidemezler , ağalık taslayamazlar , bi daha o sıcak koltuğa oturamazlar , belki bir daha altındaki çelik kasalı mercedeslerle gezemezler . hep bunlar üzüntü verici şeyler tabiki.

ben olsam bende üzülürüm.

benim kaybedecek bişeyim yok , 600 ytl asgari ücretle çalıştığım için , en fazla 3-5 kesinti olur , başkada bişey olmaz , onuda zaten daha fazla kesemezler biggrin.gif

dolayısıyla ben kaybetmem biggrin.gif

1-İsrail

2-ABD

3-AB

4-Araplar

bunlarda kaybeder , nerden bulacaklar böyle bi hükümet daha biggrin.gif maşallah nereye çeksen oraya gidiyo biggrin.gif

Di mii yaa bi Ak Parti hükümeti yaptı bunları diğer partiler hep murat 124 lerle gezdiler hatta atarabası ile..

Yahu bi ibnsan armut olurda bu kadarda olgun olmaz ki.... doh.gif
sosyolog..
bu ülkede gelmiş geçmiş her hükümet bişeyler yemiş çalmış çırpmış orasını hepimiz biliyoruz fakat bu boyutlara hiç bizaman ulaşmamıştı. Yahu hadi sen yiyosun eşine dostuna da yediriyosun en azından sözde bu ülke insanları bunlar ama niye elin yunanına elin hristiyanına toprak satıyosun be adam
SimRe
GELMİŞ geçmiş en çok haksızlığa uğratılmış parti ak partidir....bunun ötesi mi var??...ak parti yönetimine kötü diyenn bu vatanın iyiliğini düşünmeyendir veya tamamen kafası tv programlarında ruhat mengilere kilitlenmiş önyargılı bir insandır .....

akp yönetiminin de bazı eksikleri elbette olacaktır....ama el insafff ya.....eyyy millett hastane kapılarında sürüm sürüm süründüğünüz günleri ne çabuk unuttunuz!!!! ecevit döneminde yerlerde sürüklenen kızları ne çabuk unuttunuz!!!!!.....nerdeyse sokakta bile artık başımızı örtemeyeceğizz dediğinizzz günleri ne çabuk unuttunuz!!!!.....yazıkk....bu hükümete haksızlık eden kötülüğü hak ediyordur bunu söleyebilirim....ama ne yazıkki kurunun yanında yaşta yanıo işteeee
_Alevi_
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 21 2008, 03:43 AM) *

........

Yahu bi ibnsan [b]armut
olurda bu kadarda olgun olmaz ki.... doh.gif [/b]

armut görmek istersen aynaya bak ! edepsizlik yapıp şahsi konuşma. yahudinin elini öpenden bu memlekete müslümanım diye başkan olmaz. bırakın bu ayakları.

hepinizde yahudi uşağısınız başkada bişey değilsiniz.
_Alevi_
ALINTI(SimRe @ Jul 21 2008, 10:15 AM) *

GELMİŞ geçmiş en çok haksızlığa uğratılmış parti ak partidir....bunun ötesi mi var??...ak parti yönetimine kötü diyenn bu vatanın iyiliğini düşünmeyendir veya tamamen kafası tv programlarında ruhat mengilere kilitlenmiş önyargılı bir insandır .....
akp yönetiminin de bazı eksikleri elbette olacaktır....ama el insafff ya.....eyyy millett hastane kapılarında sürüm sürüm süründüğünüz günleri ne çabuk unuttunuz!!!! ecevit döneminde yerlerde sürüklenen kızları ne çabuk unuttunuz!!!!!.....nerdeyse sokakta bile artık başımızı örtemeyeceğizz dediğinizzz günleri ne çabuk unuttunuz!!!!.....yazıkk....bu hükümete haksızlık eden kötülüğü hak ediyordur bunu söleyebilirim....ama ne yazıkki kurunun yanında yaşta yanıo işteeee

zaten bi tutturmuşsunuz hastane kapısı başkada bişey yok , bugün hastane kapısında beklemiyomsun sanki ? muayene olsanda sanki teşhis koyuyolarmış gibi konuşmayın , iki ilaç yaz gönder gitsin , doktor yüzüne bile bakmıyor ? neyin hesabını yapıyosunuz.

bi de iyiki türban var , eğer türban olmasaydı akp nerenin arkasına saklanacaktı kimbilir bende merak ediyorum.

15 milyon işsizin olduğu bi memlekette yaşıyoruz , titreyin ve kendinize gelin.
yyasemen
Allah sizi iyi etsin ya baksana karalama yapılrda bu kadarı da pes yahu angry.gif kim kimin elini öpmüş tarihe bakında konuşun.Nasıl olsa kapanacak oyüzden gözün aydın be alevi kulakların manisa....yahu zaten sana göre birşey farketmiyorsa daha nediye çeneni yoruyorsun... thumbdown.gif
Sosyolog
ALINTI(sosyolog.. @ Jul 21 2008, 10:03 AM) *

bu ülkede gelmiş geçmiş her hükümet bişeyler yemiş çalmış çırpmış orasını hepimiz biliyoruz fakat bu boyutlara hiç bizaman ulaşmamıştı. Yahu hadi sen yiyosun eşine dostuna da yediriyosun en azından sözde bu ülke insanları bunlar ama niye elin yunanına elin hristiyanına toprak satıyosun be adam

Elinizde belge var mı,varsa gösterin buyrun.Böyle kuru gürültülerle iş yapılmıyor efendim.Meslektaşız malum toplumdaki olumlu gelişmeleri hiç mi takip etmezsiniz.Bu toplum ne zaman refaha erse parti şak kapatılıyor.Demokrasi naraları atanlar en çok demokrasiyi sekteye uğratanlardır.Milli iradeyi kabullenmeli ve görmelisiniz.İktidarın karşısında ya da yanında duygusal tavır takınarak toplum tahlil edilmez....
Serdar55

Nerden buluyorsunuz böyle yorumları agzım açık kaldı.Ahmet Hakan Coşkun'u bile geçtiniz.
_Alevi_
belge isteniyor madem , zaten tüm kamuoyunun bildiği , atv ve sabah satışında devlet bankalarından alınan 750 milyon dolarlık kredinin , damadının genel müdür olduğu çalık grubuna verilmesi en açık örnektir.

koça sabancıya bile bu kadar kredi , teminat mektubu verilmesine rağmen verilmemiştir.

teminat mektubu yani karşılığı olmadan , bu kadar parayı kim kime nasıl verir ? işte böyle verir !
SimRe
ALINTI(_Alevi_ @ Jul 21 2008, 03:26 PM) *

armut görmek istersen aynaya bak ! edepsizlik yapıp şahsi konuşma. yahudinin elini öpenden bu memlekete müslümanım diye başkan olmaz. bırakın bu ayakları.

alevi vatandaşlara şimdiye kadar hangi başbakan bu kadar ilgi gösterdi söler misin bana? aynı masaya oturup bütün dünyaya; işte alevisiyle kürdüyle çerkeziyle sunnisiyle,din dil ırk ayrımı gözetmeksizin bir bütünüz,bir milletiz mesajını verdi!!! neden bu kadar nankörsünüz....15 milyonm işsiz varmış...ecevit döneminde ne kadardı?? istatistikleri aç bi kontrol et bakalım...anketlere bak....o günkü şartlarla bugünü bi incele.....öle burda mangalda kül bırakmakla olmuo bu işler alevi kardeşşşş
al_muallim
ALINTI(SimRe @ Jul 23 2008, 01:46 PM) *

alevi vatandaşlara şimdiye kadar hangi başbakan bu kadar ilgi gösterdi söler misin bana? aynı masaya oturup bütün dünyaya; işte alevisiyle kürdüyle çerkeziyle sunnisiyle,din dil ırk ayrımı gözetmeksizin bir bütünüz,bir milletiz mesajını verdi!!! neden bu kadar nankörsünüz....15 milyonm işsiz varmış...ecevit döneminde ne kadardı?? istatistikleri aç bi kontrol et bakalım...anketlere bak....o günkü şartlarla bugünü bi incele.....öle burda mangalda kül bırakmakla olmuo bu işler alevi kardeşşşş[/size]

kardeş bunlar böyle şeylere bakmazlar, nerde olumsuz şey var ona bakarlar, görmüyorlar çünkü, bakıyorlar ama görmüyorlar, o yüzden ne desek boş biz bunlara, devam alevi,devam nereye kadar sürecek kim bilir smile.gif
_Alevi_
biggrin.gif
mrohank
ALINTI(SimRe @ Jul 21 2008, 10:15 AM) *

ben söylemek isterim efendim bir iki kelam bunların üzerine...

ananı da al git SimRe!

şimdi bir kötü hissettiniz değil mi? hissetmeyiniz, başbakanımız söyledi bunu...

şeyini şey ettiğimin zihniyetine mensupsun!

yok, lütfen kızma, ben demedim bunu, zavallı akp'nin bülent arınç beyefendisi dedi... belirtmek istedim beyefendi aşağılar gibi bir tavırda değil yüceltme manasında kullanılmıştır... başbakanımız sözü de...

babalar gibi satarım SimRe seni!

kızma, ben değil, sayın ekonomi bakanımız söyledi bunu... bu hükümete kötülük eden kesinlikle kötülüğü hak ediyor... lakin Hakk'a göre mi, size ve yönetime göre mi, işte orası biraz meçhul...

söyler misiniz acaba 5 senede, 80 senede yapılmayan borçlanmayı yapan ben miyim? veya bir tek kızların başını örteceğiz derken tüm memleketi ihtilafa süren? veya iktisadi yönetimde milyonerlerle beraber 400 ytl'ye çalışanlar? birisini öveceksek normlara göre övmeliyiz, öncekiler kötüydü diyerek kaçacak iseniz sadece vurmak için vurduğunuzu düşüneceğim...

"alevi vatandaşlara şimdiye kadar hangi başbakan bu kadar ilgi gösterdi söler misin bana? aynı masaya oturup bütün dünyaya; işte alevisiyle kürdüyle çerkeziyle sunnisiyle,din dil ırk ayrımı gözetmeksizin bir bütünüz,bir milletiz mesajını verdi!!! neden bu kadar nankörsünüz....15 milyonm işsiz varmış...ecevit döneminde ne kadardı?? istatistikleri aç bi kontrol et bakalım...anketlere bak....o günkü şartlarla bugünü bi incele.....öle burda mangalda kül bırakmakla olmuo bu işler alevi kardeşşşş[/size]"

ananı da al git lan!

ne oldu, yine mi kötü hissettiniz? etmeyiniz, bunu, dil ırk ayrımı yapmadan hepimiz bütünüz diyen sayın başbakannımız dedi. eğer ki alınıyorsanız bu laftan, ya başbakanımızı savunmayınız, ya alınmayınız.

15 milyon işsiz, ecevit'in kriz döneminde vardı - 15 milyon işsiz, erdoğan'ın süper ekonomi döneminde var. buna ne diyorsunuz? o günkü şartlarla bugünü kıyaslıyorsanız eğer, o günkü ekonomik verileri incelemenizi salık veririm. iktisatçıyım, bana ekonomi öğretmeye kalkmayınız, canınız yanabilir bu konuda...

son olarak da;

sizi yerinizden hoplatacağım sayın SimRe!

ben demedim, başbakanımız dedi... ne oldu, sizin zatınıza dendiği zaman kanınıza mı dokundu yoksa bu sözler?
mrohank
ALINTI(Sosyolog @ Jul 21 2008, 07:57 PM) *

Elinizde belge var mı,varsa gösterin buyrun.Böyle kuru gürültülerle iş yapılmıyor efendim.Meslektaşız malum toplumdaki olumlu gelişmeleri hiç mi takip etmezsiniz.Bu toplum ne zaman refaha erse parti şak kapatılıyor.Demokrasi naraları atanlar en çok demokrasiyi sekteye uğratanlardır.Milli iradeyi kabullenmeli ve görmelisiniz.İktidarın karşısında ya da yanında duygusal tavır takınarak toplum tahlil edilmez....

bu toplum o zaman demokrat parti zamanında huzura ermişti mesela?

"bizim genelkurmay başkanı, amerikalı subayın paltosunu tutuyor, o geldiği zaman ayakta bekliyordu"

"ekonomide borçlar o kadar kabarmıştı ki ülkede yatırım durmaya gelmişti"

"siyasette menderes kendini Allah sanmaya başlamış, kendi kariç her fikri, düşünceyi cezalandırıyordu"

buyrunuz, bunlar 1960'tan

"kardeş kardeşe düşmandı"

"bir sokaktan diğerine gidilemiyordu zira biri solcu, diğeri sağcıydı ve hemen silah çekiyorlardı"

"ekonomi iflas etmişti"

buyrunuz, bunlar da 1980'den. bir de cumhuriyet dönemindeki parti kapatmalar var ki onların şartlarını bilmenizi beklerim. bir de sonra bugünkü dtp'nin eskileri var ki kapatılması bence de elzem idi - lakin pkk ile ilişkilerinin kapatılması... bir de refah'ın kapatılması vardı ki "bize oy vermeyenler cennete giremez" diyen bir adamın siyasette durması bile yanlış değil mi?..

toplum tahlil etmekse mevzu, sayın sosyolog, sanırım siz kadar olmasa da bir miktar bilgili olduğumu söyleyebilirim. her ne kadar sosyologlar psikologlardan nefret etse de şahsi asıl alanım psikolojidir gerçi... neyse, mevzu bu değil. demek isterim ki toplumumuzun cahil olduğunu ve ağzına bir parmak bal sürünce isterse insanlar tüm kovanları toplayıp götürsünler, şükür dediğini sanırım bilirsiniz. cahil ise kur'an'da da yerilen bir gruptur bilmeniz gerektiği üzere. şimdi cahilin sözüne itimat mı edeceğiz yoksa?..
cah
Selam,

mrohank sen basit ve edepsiz bir demagogsun...

başbakanın ananıda al git dediği çiftçi bile olmayan basit bir provakatördü, sen simrenin yazdığınla o kişiyi bir tutacak kadar basit ve üstüne üstlük edepsiz bir zavallısın...

verdiğin tüm örneklerde buna benzer basit demagojilerdi...

simreye hitaben yazdığın tüm yakıştırmaların bin mislisini sana iade ediyorum, yaptığın aşağılık ve edepsizce saptırmalarını alda git...

ne oldu kızdın mı, kızma, sen zavallısın boşuna alim yaftasını asma boynuna, zavallısın zira konu başlığına söylececek sözün yok, basit nefsini tatmin edecek av peşindesin

ve dahi sen Allahın boyasınla boyanmış olamazsın zira sen edepsizsin...
cah
ve dahi kendi satılık olan herkezi satılık zanedermiş...

akpartiye husumet besleyen zavallılar, milleti, kendini iki kilo pirinçle birkaç çuval kömürle sattığını iddia ediyorlar, elbette derler kişi herkesi kendi gibi bilirmiş lakin bu iddia kesinlikle zeka özürlü...
şundan dolayı zeka özürlü, diyelim sana biri geldi şu partiye oy ver sana bir milyon ytl vereceğim dedi, sen alırsın o parayı satılıksan sonrada oyu dilediğine verirsin, işte bu iddia sahipleri bunu dahi düşünmeyecek kadar zeka özürlü olmalı, yoksa hangi aklı selim bu iddiaya inanır ki?
erciyes_1903
AKP=sinsi partidir,islamca gözüküyorlar ama ne yazikki,islam'in kökünü kazimak istiyorlar.2 ATATÛRK devrimini getirdiler.

Bas ortude hedeflerine ulastilar,halki kandirdilar(sozde getireceklerdi).
Nemi yaptilar BASORTUYU ARTIK YASAKLATTILAR,artik o madde'de var.

Borclar 50 katti artti,halki mortgage(haram),kredi,... kandirdilar.....

Türkiyedeki halk hic su ucuzladi dedimi?hele su petrol?!

REZILLIK.HAKKIMI HELAL ETMIYORUM BU ZALIM YONETCILERE!!!!

O kadar musluman'lar katlediliyor,tecavuz,.... HEPSI(devlet yoneticileri) SUSKUN kaliyorlar.

Bende icinde bunlarin hesabini nasil verecez,ahirette?Daha bu laik sistem icin ne kadar guveniyorsunuz,niye destekliyorsunuz,niye 5 sene sonra herseyi cozecez diyorsunuz,niye,niye,niye!!!!

koklu bir degisim olmadikca,bu topluluk degismeyecektir!!!
RAD11.

Cok uzun olmustu yazamamistim.Icimi döktüm.
Kaveller
ALINTI(erciyes_1903 @ Jul 23 2008, 08:19 PM) *

AKP=sinsi partidir,islamca gözüküyorlar ama ne yazikki,islam'in kökünü kazimak istiyorlar.2 ATATÛRK devrimini getirdiler.

Bas ortude hedeflerine ulastilar,halki kandirdilar(sozde getireceklerdi).
Nemi yaptilar BASORTUYU ARTIK YASAKLATTILAR,artik o madde'de var.

Borclar 50 katti artti,halki mortgage(haram),kredi,... kandirdilar.....

Türkiyedeki halk hic su ucuzladi dedimi?hele su petrol?!

REZILLIK.HAKKIMI HELAL ETMIYORUM BU ZALIM YONETCILERE!!!!

O kadar musluman'lar katlediliyor,tecavuz,.... HEPSI(devlet yoneticileri) SUSKUN kaliyorlar.

Bende icinde bunlarin hesabini nasil verecez,ahirette?Daha bu laik sistem icin ne kadar guveniyorsunuz,niye destekliyorsunuz,niye 5 sene sonra herseyi cozecez diyorsunuz,niye,niye,niye!!!!

koklu bir degisim olmadikca,bu topluluk degismeyecektir!!!
RAD11.

Cok uzun olmustu yazamamistim.Icimi döktüm.

Hasbinallah ..!

Nasıl bir sinsilikse bu içeriğinde mazoşist ögeler de var .
Erdoğan sinsilik uğruna partisini kapattırıyor olmadı bi de siyasi yasak getirtir kendine sinsi ya
Sanırım menderes de sinsinin tekiydi sinsi sinsi asıldı gitti .
Aslında müslüman değil eşi de mazoşistlik olsun diye örtünmüş şimdi bunlar ramazanda gizli gizli evde oruçlarınıda yiyorlardır Allah bilir .

AKP kadar taş düşse gökten birilerinin başına
Serdar55
ALINTI(Kaveller @ Jul 23 2008, 10:38 PM) *

Hasbinallah ..!

Nasıl bir sinsilikse bu içeriğinde mazoşist ögeler de var .
Erdoğan sinsilik uğruna partisini kapattırıyor olmadı bi de siyasi yasak getirtir kendine sinsi ya
Sanırım menderes de sinsinin tekiydi sinsi sinsi asıldı gitti .
Aslında müslüman değil eşi de mazoşistlik olsun diye örtünmüş şimdi bunlar ramazanda gizli gizli evde oruçlarınıda yiyorlardır Allah bilir .

AKP kadar taş düşse gökten birilerinin başına

AKP türban degişikligi maddesinin anayasa mahkemesinden döncegini bilmiyor muydu?
SimRe
ALINTI(mrohank @ Jul 23 2008, 05:36 PM) *

ben söylemek isterim efendim bir iki kelam bunların üzerine...

ananı da al git SimRe!

şimdi bir kötü hissettiniz değil mi? hissetmeyiniz, başbakanımız söyledi bunu...

şeyini şey ettiğimin zihniyetine mensupsun!

yok, lütfen kızma, ben demedim bunu, zavallı akp'nin bülent arınç beyefendisi dedi... belirtmek istedim beyefendi aşağılar gibi bir tavırda değil yüceltme manasında kullanılmıştır... başbakanımız sözü de...

babalar gibi satarım SimRe seni!

kızma, ben değil, sayın ekonomi bakanımız söyledi bunu... bu hükümete kötülük eden kesinlikle kötülüğü hak ediyor... lakin Hakk'a göre mi, size ve yönetime göre mi, işte orası biraz meçhul...

söyler misiniz acaba 5 senede, 80 senede yapılmayan borçlanmayı yapan ben miyim? veya bir tek kızların başını örteceğiz derken tüm memleketi ihtilafa süren? veya iktisadi yönetimde milyonerlerle beraber 400 ytl'ye çalışanlar? birisini öveceksek normlara göre övmeliyiz, öncekiler kötüydü diyerek kaçacak iseniz sadece vurmak için vurduğunuzu düşüneceğim...

"alevi vatandaşlara şimdiye kadar hangi başbakan bu kadar ilgi gösterdi söler misin bana? aynı masaya oturup bütün dünyaya; işte alevisiyle kürdüyle çerkeziyle sunnisiyle,din dil ırk ayrımı gözetmeksizin bir bütünüz,bir milletiz mesajını verdi!!! neden bu kadar nankörsünüz....15 milyonm işsiz varmış...ecevit döneminde ne kadardı?? istatistikleri aç bi kontrol et bakalım...anketlere bak....o günkü şartlarla bugünü bi incele.....öle burda mangalda kül bırakmakla olmuo bu işler alevi kardeşşşş[/size]"

ananı da al git lan!

ne oldu, yine mi kötü hissettiniz? etmeyiniz, bunu, dil ırk ayrımı yapmadan hepimiz bütünüz diyen sayın başbakannımız dedi. eğer ki alınıyorsanız bu laftan, ya başbakanımızı savunmayınız, ya alınmayınız.

15 milyon işsiz, ecevit'in kriz döneminde vardı - 15 milyon işsiz, erdoğan'ın süper ekonomi döneminde var. buna ne diyorsunuz? o günkü şartlarla bugünü kıyaslıyorsanız eğer, o günkü ekonomik verileri incelemenizi salık veririm. iktisatçıyım, bana ekonomi öğretmeye kalkmayınız, canınız yanabilir bu konuda...

son olarak da;

sizi yerinizden hoplatacağım sayın SimRe!

ben demedim, başbakanımız dedi... ne oldu, sizin zatınıza dendiği zaman kanınıza mı dokundu yoksa bu sözler?

SEn önce bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini öğren.....başbakan şunu dedi bilmem kim bunu dedi diyipte kendi sapıklıklarına kalkan etme......güzel ankara nın odtülü hademesi bile olamazsın sen bu kafayla.....

sana tek bir sözüm var....it ürürr kervan yürür.....smile.gif....senin gibi dinazorların devri çoktan kapandı.....sen bu aydın fikirlerini git loş bitli cafelerinin köşelerinde saydır....şapşal şey.
Linkinpark

Kim ne toprak satmış ya?

Sen neyden bahsediyon?

Devletin denetleyici rolünü görmezden gelmeyin.
.
_Alevi_
ALINTI(Linkinpark @ Jul 24 2008, 11:42 AM) *

Kim ne toprak satmış ya?

Sen neyden bahsediyon?

Devletin denetleyici rolünü görmezden gelmeyin.
.

devletin denetleyici rolünü anında ekarte etmek mümkün biggrin.gif o da dolar a bakar biggrin.gif sen paradan bahset , devlet zaten minnacık devlet biggrin.gif kaç tane denetleme memuru varki zaten biggrin.gif sen tükkanı aç , seni denetlemeye gelenlere gerekli muameleyi yapıp , yıllarca vergisiz - kayıtsız çalışırsın biggrin.gif anladın sen onu.
Linkinpark
sen neyden bahsediyon ya?

Benim bahsettiklerimle senin yazdıkların arasında dağlar kadar fark var..

Ben şirketlerden bahsediyom sen bana dükkandan vergiden bahsedion..
sosyolog..
Alevilere akp mi iyilik yapmış vaybe ya kim ne derse desin herşey ortada bu hükümet SATICI o kadar
nasreddinhoca
Bu hükümet satıcıymış!!!
Lozan'da satılanların onda birini satmadılar...
_Alevi_

bu hükümet in kuruluş amacı nedir ?

büyük ortadağu projesini gerçekleştirmek , bunun için herşey yaparlar bunlar.

atarlarda satarlarda.
islambuli
konu böyle olunca cevapları okuması ve takip etmeside hoş oluyor özellikle alevi ve sosyolog nikli arkadaşların cevapları bayağı renkli
cah
ALINTI(_Alevi_ @ Jul 26 2008, 04:12 PM) *

atarlarda satarlarda.

Selam,

Alevi birkaç bir konuda yanlış biliyor,

İşin doğrusu Erdoğan BOP esbaşkanı değil, BM Medeniyetler ittifakı kurulunda İspanyanın eşbakanıdır...

BOP esas itibarı ile Ortadoğu ve hinterlandına Demoksari getirmedir projesinde müdahildir, destekliyor...

Amaç aynı olkmasına rağmen ABD ve İsrail farklı yöntemler kullanıyorlar, Türkiye farklı yöntem öneriyor, onlar Türkiyeyi dinlemedi ve başarısız oldular...

Şimdi tüm Dünya Türkiyenin Hakşinas, barış , adalet isteyen dürüst gizlisi saklısı olmayan ve sözünün eri bir ülke olarak kabul ediyorlar...

Sen basını tek taraflı takip etme, iranın,abd nin israilin suriyenin rusyanın hasılı dünyanın türkiye için ne dediğine bak ve öğren...

Türkiye güvenilecek bir ülke herkes için hemde....
_Alevi_
yahu bay tayyip kendisi söylüyor bu eşbaşkanlığı , ben söylemiyorumki.
cah
Selam,

Yanılıyorsun, bu iddianı ispat etmelisin...
nasreddinhoca
ALINTI
atarlarda satarlarda.

Lozan neyin projesiydi...
Hilafeti, İslam Ahkamı kimlerin isteği üzerine kaldırıldı...
Şunu da mı fark edemiyorsunuz, dün Lozan projesi vardı, bir deneme yapıldı, bugün yeni bir proje uyguluyorlar, ikisi de laik, bir jakoben idi, yenisi liberal, şunu unutmayın Türkiye türklere bırakılmayacak kadar önemlidir. Esas olan projelerde halkın büyük çoğunluğunun mutabakatıdır, herkes layık olduğu ile yönetilir...
hamzayurekli
ALINTI(_Alevi_ @ Jul 21 2008, 03:26 PM) *

Saygılar....
_Alevi_
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 27 2008, 09:16 PM) *

Saygılar....

saygılar bizden , bak imzama , senin başbakanın yahudiden yüksek cesaret ödülü alıyor , ona niye bişey demiyosun mübarek clapping.gif
hamzayurekli
Yahudilerin adamlarını tutukluyoruz yaaa ondandır benim kaynımdada var o ödülden bleh.gif doh.gif
islam ve kulluk
es-selamun aleyküm

işin ilginç yanı bu konu ve benzeri konular birileri tarafından her açıldığında biri diğerini yahudi uşağı olmakla diğeri toprak satmakla diğeri ikisinden başka ithamlarla suçlayacak kışkırtacak ordan bir başka bay (X) çıkıp ananı al git lan bilmem çöyle ettiğimin gibi kelamlar atıp tutacak vs... vs...
(not bu karakter 1 haftalığına uzaklaştırıldı)

ve sonunda konu ne amacına ne de hayırlı bir şeye ulaşmış olacak.

Önce bir bu tür konuları açmadan önce konuları konuşcağın karakterler buna müsaaitmi diye bakın.

Böyle sonuçsuz ve sonucunun olmayacağıda açıkca belli olan insanların birbirlerini suçlama ve aşağılamalarıyla dolup taşan gereksiz konu tarafımca kapatılmıştır.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.