Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Photoshop
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
kırık-rüzgar
Bende öğrenmek istiyorum sad.gif Acaba programı nasıl yüklerim.Programı olan buraya yükleyebilir mi acaba sad.gif .Yada hiç kalkışmıyım mı sizce?
epcot
bence hobi olarak filan uğraşıcaksan hiç tavsiye etmem smile.gif zevklidir ama zordur da...istersen indirmen için linl verebilirim.. ayrıca görsel eğitim cdleri de var onlardan da faydalanabilirsin...ama tecrübelerim bir çok kişinin çabuk sıkılıp vazgeçtiği yönünde smile.gif
silvershadow
Fikir istersen bence biran önce hobide olsa başla her programdan az çok birşeyler öğrenmek her zaman faydalıdır. Sadece bir ayar yapmak için bile öğrenseniz sizin için kardır. Neden derseniz ufacık birşey yapmak için bile az çok karıştırmış olmanız gerekmektedir ki buda size o program hakkında baya fikir vericektir ve bilgi sahibi yapıcaktır.

Ben çoğu programı çok ayrıntılı bilmem ama azar azar kurcaladıkça bilmeniz gerekeni zaten öğrenmiş olursunuz...

Şunu söyleyebilirim ki bilgisayar programlarında kesinlikle bilgi kirliliği yapar tarzında birşey düşünmeyin... Ne kadar çok değişik şey öğrenirseniz sizin için daha iyidir...

Biraz fazla yazdım ama umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir...
al_muallim
ALINTI(silvershadow @ Jul 19 2008, 01:57 AM) *

Fikir istersen bence biran önce hobide olsa başla her programdan az çok birşeyler öğrenmek her zaman faydalıdır. Sadece bir ayar yapmak için bile öğrenseniz sizin için kardır. Neden derseniz ufacık birşey yapmak için bile az çok karıştırmış olmanız gerekmektedir ki buda size o program hakkında baya fikir vericektir ve bilgi sahibi yapıcaktır.

Ben çoğu programı çok ayrıntılı bilmem ama azar azar kurcaladıkça bilmeniz gerekeni zaten öğrenmiş olursunuz...

Şunu söyleyebilirim ki bilgisayar programlarında kesinlikle bilgi kirliliği yapar tarzında birşey düşünmeyin... Ne kadar çok değişik şey öğrenirseniz sizin için daha iyidir...

Biraz fazla yazdım ama umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir...

ptohothop öğrenmek isteyen arkadaslar, " www.sanalkurs.net" sitesinden öğrenebilirler, en çok tavsiye edilen orası,

birçok faydası var, tavsiye ederim, jp.gif
kırık-rüzgar
Ne yapsam kalkışmasam mı sad.gif
epcot
ALINTI(esengül @ Jul 22 2008, 09:16 PM) *

Ne yapsam kalkışmasam mı sad.gif

smile.gif şöyle söyliyim ben 6 yıl önce tanışltım photoshopla, 2 yıl aktif olarak kullandım 6 ay kurs aldım...ve şuan photoshopu en fazla %30-40 kapasiteyle kullanabiliyorumdur....

yani ( eğer ben geri zekâlı değilsem:) ) eğer ciddi anlamda iş için filan kullanman gerekmiyorsa hiç bulaşma...ona harcıyacağın zamanla çok daha faydalı şeyler yapabilirsin wink.gif
islam ve kulluk
photoshop üzerinde ufak tefek değişiklikler yapabilcek seviyede biliyorum vakit ayırabilirsen eğlenceli sonuçlar elde edebiliyorsun kardeşim benim tavsiyem programlardan uzak kalma ne kadar çok öğrenebilirsen kardır...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.