Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Alkollü Laikçiden Atatürk Büstüne Saldırı
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ SERBEST KÜRSÜ ]·.
-BeRcEsTe-
TEKİRDAĞ-Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir okulun bahçesindeki Atatürk büstüne taşlı saldırıda bulunduğu gerekçesiyle bir kişi yakalandı .Edinilen bilgiye göre, Reşadiye Mahallesin'deki Mimar Sinan Lisesi'nin bahçesindeki Atatürk büstünü taşla kırmaya çalışan kişiyi fark eden çevre sakinleri, durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler, büstü taş atarak ve elindeki sopayla kırmaya çalışan .................. yı yakaladı.Yapılan sağlık kontrolünde yüksek miktarda alkol aldığı belirlenen ..... nin polisteki sorgusu ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Olayın ardından Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan ve Tekirdağ Emniyet Müdürü Cemil Demir ,Çorlu'ya gelerek İlçe Emniyet Müdürü'nden bilgi aldı.
Vali Doğan, yaptığı basın açıklamasında, olayın ideolojik boyutunun olmadığını tahmin ettiklerini söyledi.
Çorlu Belediyesi'nde bekçilik yapan ...... nın ideolojik kişiliğinin bulunmadığını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:''Atatürk büstüne taşla zarar veren kişiyi gören vatandaşlar, hemen polisi arayıp durumu bildirmişler.
Polis ekibimiz belirtilen yere giderek, zanlıyı suç üstü yakalamış. Alınan raporda , bu kişinin 230 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kendisinin ideolojik kişiliği yok.Bu suçu, bir örgüt ve benzeri bir olay adına değil, kişisel olarak işlediğini tahmin ediyoruz.'' confused1.gif
gazetede okuyunca sizlerle paylaşmak istedim .... smile.gif
sükût-u vaveyla
smile.gif teşekkürler sabiha ...

aslında bunu yazmışmıydım foruma hatırlamıyorum...

bir arkadaşın abisini babannesi 5 yaşındayken ..çocuğu götür...atatürk büstüne işet doh.gif
_Alevi_
sonuç ?
_MeRiÇ_
ALINTI
teşekkürler sabiha ...

bir arkadaşın abisini babannesi 5 yaşındayken ..çocuğu götür...atatürk büstüne işet

flaugh.gif clapping.gif
-BeRcEsTe-
ALINTI(HüZüN yıLı @ Jul 18 2008, 10:26 PM) *

smile.gif teşekkürler sabiha ...

bir arkadaşın abisini babannesi 5 yaşındayken ..çocuğu götür...atatürk büstüne işet doh.gif

ben ilk defa okudum hüzün yılı ....ve komik flaugh.gif
demem o ki fool.gif atatürkü sevmiyorsan ideolojik suçlusun lakin.....taş ve sopayla döversen kişisel bir düşmanlık oluyor ...(bir mahsuru yok ) yani bekledim ortalık yıkılacak diye ama birşey olmadı confused1.gif
hamzayurekli
lakin.....taş ve sopayla döversen kişisel bir düşmanlık oluyor

Şimdi burada dövdüğünde canı acıdığı içinmi suçlu duruma giriyorsun..

Yoksa bir taşa vurduğun için kendine zarar vermendenmi suçlu duruma düşüyorsun...

Yani insnaın kendisine nasıl bir süşmanlığı olabilir yahu... bleh.gif
RuhulhaK
Cumhuriyet ya da Hürriyet'in adamlarından biridir. Gazeteye irtica haberi lazım tabii...
-BeRcEsTe-
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 19 2008, 06:23 PM) *

lakin.....taş ve sopayla döversen kişisel bir düşmanlık oluyor

Şimdi burada dövdüğünde canı acıdığı içinmi suçlu duruma giriyorsun..

Yoksa bir taşa vurduğun için kendine zarar vermendenmi suçlu duruma düşüyorsun...

Yani insnaın kendisine nasıl bir süşmanlığı olabilir yahu... bleh.gif

onun canı değil de laikçilerin canı acıyor biggrin.gif
-BeRcEsTe-
ALINTI(RuhulhaK @ Jul 19 2008, 06:28 PM) *

Cumhuriyet ya da Hürriyet'in adamlarından biridir. Gazeteye irtica haberi lazım tabii...

confused1.gif ????????
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.