Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bizler Senin Bizi Sevmelerİnİ Sevdİk Efendim
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ ŞİİR PENCERESİ ]·.
bilal habeş
Biz senin zor zamanlardaki inanç ve cesaretine de aşık olduk... Sen, La İlaheİllallah’ı hiçbir şeyle değişmeyen, sen bir eline güneş, diğerine ay verildiği halde inandığı Hakk Yolu’ndan dönmeyensin...
Sen, ümmetine karşı çok merhametli, onlar için yüreği hep tetikte ve duası hep diri, gayreti azim olansın...
Sen bizim, annesini kaybeden küçük çocuklar gibi kalabalıklarda kaybolmamıza asla müsaade etmeyen...
Azgın fırtınalarda bile omuzlarımızdan tutup çeken...
Sen bizi feveranlar ve sarsılmalar sırasında beline dolayan...
Sahip çıkan, bendendir onlar diyen...
Sen bizden vazgeçmeyen, sıkı sıkı saran...
Sen bize yönelen ateşe bağrını açarak duran...
Sen bizi bekleyen, sen bizi asla bırakmayan, sevgisinde sebatlı, tahammülünde kararlı ve umutlu, sen sevdiğinden dönmeyensin...
Biz senin bizi sevmelerini sevdik...
Biz senin ahir zaman garipleriniz... Garipleri sevmeni sevdik... Ridası kendini örtmeye yetmeyen Şehid Musab’ın başında ağlayışını...
Köle Bilal’e arkadaşımdır demeni...
Mescidini süpüren o kimsesiz ve garip zenci kadının -hani ölmüştü de
kimselere duyurmadan defnedivermişlerdi onu- kimseciklerin fark etmediği o kayıp ruhun eksikliğini, sorup soruşturup izini sürmelerini,o emektara dua etmelerini...
Kuşu ölen mahzun çocuklara hal hatır edip gönül almalarını...
Bayram şenliklerine ve oyunlara katılamayan yetim çocuklara evladım olur musun deyişlerini...
Kör olduğu için hep geriye atıldığına üzülen Ümmü Mektum’a cihadın sancağını taşıma görevi vererek onu nasıl öne çıkarttığını...
Hatırlayarak sana bir kere daha aşık oluyoruz Ya Resûlallah!
Sen kimsesizlerin kimsesisin!
Dünyanın bütün garipleri, seninle şereflendi. Sen; haysiyetin, merhametin,
nezaketin, temizliğin ve masumiyetin peygamberisin... Bu canlar sana feda olsun!
Seni sevmek şereftir bize!

selam ve duayla
musalli
O'nu sevmek şereftir.
ve O'nun da bizi sevmesi en büyük şeref ve mutluluktur,
rabbim rızasına eren kullardan ve habibinin ümmetim dediği mü'minlerden eylesin inşaallah.

allah razı olsun kardeşim...
ayparcam
nezaketin, temizliğin ve masumiyetin peygamberisin... Bu canlar sana feda olsun!

ALLAH razi olsun
bilal habeş
ALINTI(ayparcam @ Aug 26 2008, 11:12 PM) *

ALLAH razi olsun

Amin Amin. RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLAH.ALLAH'a emanet olun.

Selam ve duayla
nurun nisa
ALINTI

En büyük şereftir bize...

Şükürler olsun Ya RABBİM...

_LeyaL_
ALINTI

islam ve kulluk
Allah razı olsun kardeşim

zira üç beş sıkıntımızda af derken Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem- sıkıntılar deryasından geçtiğini hatırlatır cümlemize...
nasreddinhoca
Rasulullah (sav) şöyle buyurdu:

"Ey İnsanlar, herhangi bir insanın veya mü'minin başına bir musibet geldiğinde kendisini, beni kaybetmesi musibetiyle teselli etsin. Çünkü ümmetimden hiçbir kimsenin başına benden (beni kabetmekten) daha büyük bir musibet gelmeycek."

(Beyhaki, şuabul iman...Elbani sahihul-camiis-sair 347)
-BeRcEsTe-
ALINTI
Sen bizden vazgeçmeyen, sıkı sıkı saran...

ve bizi görmeden seven peygambersin.....
bilal habeş
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 29 2008, 09:47 PM) *

Allah razı olsun kardeşim

zira üç beş sıkıntımızda af derken Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem- sıkıntılar deryasından geçtiğini hatırlatır cümlemize...

Amin Amin.. RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLAH. AYRICA çok haklısınız evet maalesef en ufak meseleleri büyütebiliyoruz şikayet ediyoruz hemen isyan bayrağını kaldırıyoruz.önemli olan sıkıntı ve musibetlere sabredip şükretmek.RABBim sabreden ve şükreden kullarından eylesin bizleri iNŞAALLAH.

Selam ve duayla
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.