Abdulbaki71
Jul 16 2008, 10:57 PM
Bunu okuyunca işittik ve doğruladık dememek elde değil;
İLK EMRİ " OKU " OLAN , " İKİ GÜNÜ EŞİT OLANI ZARARDA " İLAN EDEN BİR DİNE İNANDIĞINI İDDİA EDENLER ,
İÇKİ TÜKETİMİNDE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ ,
SİGARA TÜKETİMİNDE AVRUPA BİRİNCİSİ ,
RÜŞVET VE YOLSUZLUKTA DÜNYADA 8. SIRADA GELEN ,
HALKI MUTSUZ ÜLKELER ARASINDA İLK BEŞTE ,
ENFLASYON'DA DÜNYA İKİNCİSİ
GÜNDE 16,2 TRİLYON LİRA FAİZE VEREN, TOPLANAN VERGİNİN % 66'SI İÇ BORÇA GİDEN ,
SOSYAL GÜVENDE OECD ÜLKELERİ ARASINDA SONUNCU ,
ÇOCUK İŞÇİ ÇALIŞTIRMADA DÜNYADA DÖRDÜNCÜ ,
200. 000 SOKAK ÇOCUĞU OLAN ,
BİRBİRLERİNE GÜVEN DUYMADA SONDAN İKİNCİ OLAN ,
SON ÜÇ YILDA UYUŞTURUCU KULLANIMINDA % 350 ARTIŞ OLAN ,
GÜNLÜK 66 MİLYON EKMEK ÜRETİLEN TÜRKİYE'DE 12 MİLYONUNUN İSRAF EDİLDİĞİ ,
400.000 'DEN FAZLA KAHVEHANE'NİN BULUNDUĞU ,
" PARA BİRİMİ EN DÜŞÜK ÜLKE " OLARAK 2000 YILINDA GUİNESS REKORLAR KİTABINA GİREN ,
AHLAKI YAPISI ÇÖKMÜŞ : MARDİN MİDYAD'TA 12 YAŞINDA KIZA TECAVÜZDEN ARALARINDA YÜZBAŞI, ŞUBE MÜDÜRÜ , OKUL MÜDÜR YARDIMCISI ,VEZNEDAR ,MEMUR...OLAN YAKLAŞIK 30 KİŞİ TUTUKLANIR.
" EY İMAN EDENLER ALLAH'TAN KORKUN ...! " KURAN-I.KERİM
şimdi sormak lazım bu milleteBUNLARI YAPAN BİR TOPLUM NE KADAR MÜ'MİN OLABİLİR . . . ? sizce
bu yazılanlar malesef dogru ve bu toplum bunları bile bile yapıyor.
SAMİRA
Jul 16 2008, 11:29 PM
S.A
rakamlar oran olarak abartılı gelsede bu artış ların doğru old konusunda hem fikirim lakin sondaki yorumunuz için bişi sölemek istiyorum.EFENDİMİZ (S.A.V) bu yana toplumlarda ki O'nun (S.Av)zmnnında bile suç we bu tarz olaylar mewcut idi o zmnda mı inanan müslümanlar yoktu burdaki eleştiriniz bnce uygun diil tepkinizi we ne demek istediğinizi gayet ii anladım bi müslüman bi toplum için bir özeleştiri lakin yanlış ifadeler old düşünüyorum.we eklemek istiyorum:müslüman camiası olarak durumumuz içler acısı halde insanlar ya bilinçli halde yozlaşmada ya da bilinçsiz RABBİM bize sewkat tokatı indirmeden gerçeklerin we rızasını kazanmanın idraak we suuruna eriştirsin.bizi hidayet ehli olarak dini üzerine sabit kılsın,göz açıp kapatasıya kadar nefsimizle başbaşa bırakmazın...AMİN selametle aeo...
Morisko
Jul 17 2008, 07:17 AM
Rakamlarda abartı olmadığı gibi eksiklikler bile var ve bahsedilmesine ar ve hayanın izin vermediği çirkinlikler ile çeşitlerini saymaya bile imkan yoktur.
Şeriati ğarranın icra olunmadığı tağuti kanunların geçerli olduğu bir toplumdan başka ne bekleyebilirdik ki.
Farakhlit
Jul 17 2008, 08:59 AM
Rakamlar abartılı ve eski verilere dayanıyor muhtemelen 1998-2000
Asıl anlamadığım tekfirci-mealcilerin böyle bir toplum özelliği ülkede nasıl şeriatı getirecekleri?
nurun nisa
Jul 17 2008, 09:15 AM
Rakamlar yükseldikçe insanlık yok oluyor...
Allah yardımcımız olsun inşALLAH.
Bizleri hak yolundan ayırmasın RABBİM... (Amin)
Morisko
Jul 17 2008, 11:35 AM
ALINTI(Farakhlit @ Jul 17 2008, 09:59 AM)

Rakamlar abartılı ve eski verilere dayanıyor muhtemelen 1998-2000
Asıl anlamadığım tekfirci-mealcilerin böyle bir toplum özelliği ülkede nasıl şeriatı getirecekleri?
Tekfirci ve mealcilerin bu ülkede şeriati getirme diye bir niyetlerinin olduğunu sanmıyorum. Onlara göre kendilerince Kuranın anlaşılması yetiyor, uygulanması gerekmiyor.
_Alevi_
Jul 24 2008, 07:02 PM
allah a şükür ki , kötü alışkanlıklarımız mevcut değil.
vahim bir tablo.
e-seyyah
Aug 3 2008, 06:33 PM
türkiyedeki rezilliklerden mesele açılınca aklıma hep şu ayet gelir
"…Yoksa siz, Kitabın bir bölümüne inanıp da bir bölümünü inkar mı ediyorsunuz? Artık sizden böyle yapanların dünya hayatındaki cezası aşağılık olmaktan başka değildir; kıyamet gününde de azabın en şiddetli olanına uğratılacaklardır. Allah, yaptıklarınızdan gafil değildir."(Bakara Suresi 85
müslümanız diyoruz, ama Allahın kanunlarının bir kısmını kabul edip( yada şimdilik geçici bir kabul) bir kısmına savaş açmış bir düzende yaşıyoruz.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.