Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Fecrvakti'ne Ne Oldu?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
İmam Şamil
Selamunaleyküm arkadaşlar;

Fecrvakti Irak'a gitmişti.
Bir haber var mı?
Ne oldu acaba...

Allah yardımcısı olsun!

Selametle...
İmam Şamil
Bilen yok mu yav?
Bu kadar mı vefasızız!!!

Selametle...
öncevefa
ALINTI(İbni Türk @ Jul 16 2008, 03:06 AM) *

Selamunaleyküm arkadaşlar;

Fecrvakti Irak'a gitmişti.
Bir haber var mı?
Ne oldu acaba...

Allah yardımcısı olsun!

Selametle...

Aleyküm selam

AMİNNNNNNNNNNNN.Sanırım hiçbir haber yok abimizden ALLAH yardımcısı olsun...

ALLAH sağ sağlim dönmeyi nasip etsin İNŞALLAH...
kırık-rüzgar
Önce veda edip gitmişti ardından geldi ve ondan sonra birden, habersiz olarak gitti.Bugüne kadar haber alamadık.Bu haber alamamışlığımızın sebebi bulunduğu yerden ve görevinden ibarettir büyük ihtimalle.Kendisinin arzusu vardı.Belkide o gerçekleşmiştir.Ama ihtimallerden başka hiçbir şey söylüyemiyoruz.
aLaTurCa
en son mardine geri gelmisti, baya bir oluyor msnde mi dedi forumda mi yazmisti bilemiyorum, birde kendi hakkinda, konuk bolumundeki sorulara yanit vermek icin geldigini vs soylemisti, dahada sonra hic haberimiz olmadi, ne yapti ne etti hic fikrim yok, gormedim cunku
_Alevi_
ırak a mı gitti ?

hayırdır inşallah ?
SAMİRA

S.A
bnde merak etmiştim ama konukluktan sonra bi süre gelmedi sonra geldi ama aktif olarak bişiler yazdımı bilemiorum yakın zmnda da bi ara girmişti.zor bi görew inşALLAH arzusuna we davasına muaffak olur...selametle..aeo...
EsLeMNa
Son Aktivitesi:11th July 2008 - 09:19 PM

İsteyen profilinden bunu rahatça görebilir;

Profil için tıkla.

Buda demek ki,fecrvakti foruma giriş yapıyor ama mesaj yazmıyor.

musalli
belki onun adına girenler oluyordur.bunu bilemeyiz,,daha öncede olmuştu..

kendi girmiş olsa messenger'ınıda açar diye düşünüyorum
İlle Cihad
Uzun bir zaman önce msn de konuşmuştum son olarak. bazı sorular sormuştum çelişkili cevaplar vermişti. sitede de kendine yöneltilen bazı şüpheci sorulara yine aynı çelişkide cevaplar vermişti.

yani ırakta cihadda olupta nasıl bu kadar çok siteye giriyosun gibi bir takım sorulara çelişkili cevapları olmuştu. msn de de son sorularıma cevap vermeden kayboldu gitti.

sui zandan hoşlanmam, ama hali ve çelişkili ifadeleri bende büyük şüphe uyandırmıştı, açıkçası samimiyetinden şüphelendim. zaten bu şüphelerden sonrada bi daha gelmedi. belki kızdı yanlış düşünüyoruz diye ondan gelmedi, belkide foyası ortaya çıkacak diye korktu gelmedi bilemiyorum.

ama yüzünede söyledim burdanda söylüyorum, ben onun ırakda cihadda olduğuna inanmıyorum...

Allaha emanet olunuz.
kırık-rüzgar
ALINTI(İlle Cihad @ Jul 17 2008, 01:51 PM) *

Uzun bir zaman önce msn de konuşmuştum son olarak. bazı sorular sormuştum çelişkili cevaplar vermişti. sitede de kendine yöneltilen bazı şüpheci sorulara yine aynı çelişkide cevaplar vermişti.

yani ırakta cihadda olupta nasıl bu kadar çok siteye giriyosun gibi bir takım sorulara çelişkili cevapları olmuştu. msn de de son sorularıma cevap vermeden kayboldu gitti.

sui zandan hoşlanmam, ama hali ve çelişkili ifadeleri bende büyük şüphe uyandırmıştı, açıkçası samimiyetinden şüphelendim. zaten bu şüphelerden sonrada bi daha gelmedi. belki kızdı yanlış düşünüyoruz diye ondan gelmedi, belkide foyası ortaya çıkacak diye korktu gelmedi bilemiyorum.

ama yüzünede söyledim burdanda söylüyorum, ben onun ırakda cihadda olduğuna inanmıyorum...

Allaha emanet olunuz.

Şu çelişki olayına bende tanık oldum en son kendisinede söylemiştim inanmadığımı ama gene bir cevabı olmuştu.Ardı ardına birşeyler söylemişti inanılması güç..Sustuk.Ama neler olduğunu gerçekten çok merak ediyorum.

Biz mi yanlış düşünüyoruz.Yoksa böyle şeyler mi var.Allah-ım bize doğru yolu göstersin.

Allah affetsin.

offtp.gif

İlle cihad abim keşke daha çok uğrasan sad.gif
öncevefa
Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.Kimse bilip bilmeden yorum yapmasın arkadaşlar az çok fecr abiyi biliyoruz.Ben YALAN konuştuğuna inanmıyorum o öyle biri değil kimse hakkına girmesin yorum yapmasın.
fecr abiyi kimse anlamadı çoğu kişi bilip bilmeden yorum yaptı bence gittikçe yazılanlar çirkinleşiyor bu yüzden konunun kapatılmasını istiyorum.En azından döndüğünde selam verecek kadar yüzümüz olsun...

Bizim diyeceğimiz ALLAH yardımcısı olsun. BUNU DEMESİ ZOR DEĞİL...

VESSELAM...
kırık-rüzgar
ALINTI(öncevefa @ Jul 17 2008, 06:07 PM) *

Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.Kimse bilip bilmeden yorum yapmasın arkadaşlar az çok fecr abiyi biliyoruz.Ben YALAN konuştuğuna inanmıyorum o öyle biri değil kimse hakkına girmesin yorum yapmasın.
fecr abiyi kimse anlamadı çoğu kişi bilip bilmeden yorum yaptı bence gittikçe yazılanlar çirkinleşiyor bu yüzden konunun kapatılmasını istiyorum.En azından döndüğünde selam verecek kadar yüzümüz olsun...
Bizim diyeceğimiz ALLAH yardımcısı olsun. BUNU DEMESİ ZOR DEĞİL...

VESSELAM...

Elbette, ama insan olduğumuzdan kaynaklanıyor.Farklı düşüncelere dalıyoruz.Ama Allah affetsin bizi.Eğer gerçekten arzusunu yerine getiriyorsa ne mutlu Allah yardımcısı olsun.Diyorum ya sadece ihtimallerle konuşabiliyoruz.

Bencede konunun kapatılması çok iyi olur.Zira bilip bilmeden daha çok konuşmayalım.En doğrusunu Allah bilir.Bize birşey söylemek düşmüyor.
-BeRcEsTe-
ohmy.gif .......... confused1.gif
öncevefa
ALINTI(esengül @ Jul 17 2008, 08:01 PM) *

Elbette, ama insan olduğumuzdan kaynaklanıyor.Farklı düşüncelere dalıyoruz.Ama Allah affetsin bizi.Eğer gerçekten arzusunu yerine getiriyorsa ne mutlu Allah yardımcısı olsun.Diyorum ya sadece ihtimallerle konuşabiliyoruz.

Bencede konunun kapatılması çok iyi olur.Zira bilip bilmeden daha çok konuşmayalım.En doğrusunu Allah bilir.Bize birşey söylemek düşmüyor.

Ben böyle şeylere kızıyorum işte insan olmamız farklı düşüncelere dalmamızı mı gerektiriyor yanlış anlamayın sizin için demiyorum sadece ne olursa olsun eğer şüphe duyuyorsanız içinizde kalsın bunu buraya taşımanın anlamı yok bence.Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.Yine diyorum fecr abi yalan konuşmaz inşallah gelirse de kendi hakkında yazılan bu çirkin yazıları görmez, üzülmez....

Tekrar diyorum konunun kapatılması herkesin hayrına en kısa zamanda inşallah kapanır...

Hakkınızı helal edin...
sükût-u vaveyla
nurun nisa kardeşimraporlaman gerekiyor ki sesin duyulsun ..gerekli görülürse kapatılır..

saygılar
sabah_rüzgarı
ALINTI(HüZüN yıLı @ Jul 17 2008, 11:27 PM) *

nurun nisa kardeşimraporlaman gerekiyor ki sesin duyulsun ..gerekli görülürse kapatılır..

saygılar

sanırm öncevefa diyecektinn smile.gif

aslında ne olursa olsn bize düşen din kardeşimz hakında hüsnü zanndır
zaten akside olsa bu durmda kandırılan biz değil kandırmaya çalışanın kendisi olur

kırık-rüzgar
Ben raporluyorum inşaAllah.Kendisi gelirse bizi aydınlatıcı bilgi verir inşaAllah.Zira boş boş konuşacaz.
nasreddinhoca
Fecr Vakti geldiğinde cevab verir...
Konuyu kilitliyorum...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.