Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nod32 Antivirus 3.0.642+türkçe
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ PROGRAM/İSLAMİ DOSYALAR ]·.
silvershadow

Kurulumu:
1. İndirdiğimiz rar dosyasının içinde bulunan kurulum klasörünün içindeki; eav_nt32_enu tıklıyoruz ve yönergelerde herhangi bir değişiklik yapmadan kurulumu gerçekleştiriyoruz. Eğer kurulum sonunda bilgisayarımızı tekrar başlatmamızı isterse hayır deyip devam ediyoruz.

2. İndirdiğimiz rar dosyasının içinde bulunan crack klasöründeki; NOD32_v3.0.642_32bit_FiX_1.2-TemDono tıklıyoruz ve yönergelerde herhangi bir değişiklik yapmadan kurulumu gerçekleştiriyoruz. Bize sonunda bilgisayarı yeniden başlatmak isteyip istemediğimizi sorucaktır. Ve bilgisayarı yeniden başlatmayı seçiyoruz.

3. Bilgisayarımız yeniden başladıktan sonra virüs programı full olucaktır. Rahatlıkla güncelleme yapabiliriz.

4. Eğer virüs programını türkçeleştirmek istersek; indirdiğimiz rar dosyasının içindeki; nod32v3Turkce yer alan exe dosyasına tıklıyoruz ve yönergeleri izleyerek bilgisayarımızı tekrar başlatıyoruz...

Ve sonunda programımız türkçe ve full olarak kullanıma hazırdır...

İndir:
http://rapidshare.com/files/129567115/NOD3...rus_3.0.642.rar

rar şifresi: silvershadow
-BeRcEsTe-
ben yuklemeye çelıştım ama bazı yerlerde hata yaptım galiba eksik yukledim diye diüşünüyorum
pc yeniden başlatma gibi bişey sormadı ama başlat çubuğunda esetnod32 diye birşey oluştu .ben pc yi yeni yeni çözmeye başladım mazur görün inşallah sad.gif
silvershadow
ALINTI(sabiha @ Jul 14 2008, 09:26 PM) *

ben yuklemeye çelıştım ama bazı yerlerde hata yaptım galiba eksik yukledim diye diüşünüyorum
pc yeniden başlatma gibi bişey sormadı ama başlat çubuğunda esetnod32 diye birşey oluştu .ben pc yi yeni yeni çözmeye başladım mazur görün inşallah sad.gif

Görmeden herhangi birşey diyemicem maalesef... Nasıl kurulması gerektiğini azcıkta olsa anlattım. Hemen hemen aynısını yaptıysanız sorunsuz çalışıyor olması gerekir...
-BeRcEsTe-
teşekkür ederim silvershadow
bayağa uğraştım ama sonundfa yükledim
yine birşey sormak istiyorum
bu virüslerin tek tek öldürülmesi nasıl oluyor acaba fool.gif .......??????
silvershadow
ALINTI(sabiha @ Jul 15 2008, 08:23 PM) *

teşekkür ederim silvershadow
bayağa uğraştım ama sonundfa yükledim
yine birşey sormak istiyorum
bu virüslerin tek tek öldürülmesi nasıl oluyor acaba fool.gif .......??????

Virüs programı ile bilgisayarı güzelce taratıyorsun... Bulduklarını delete yada buna benzer bir tuş çıkması lazım onunla öldürüryorsun smile.gif
-BeRcEsTe-
sn silvershadow smile.gif
ben esetnod32antivirüs3.0642.0 yuklemişim (uygunmudur xp ye kalsın mı pc de) confused1.gif
windowsun orjinalini ve bu virüs programını yukledikten sonra pc de bir sorun oluştu sad.gif
açıyorum pc yi mause la tıklıyorum ama hiç birşey açılmıyor hatta kapatamıyorum mecburen fişini çekip tekrar açıyorum bu kez normale biniyor .. blink.gif
acaba bu programları yuklerken bir hatamı yaptım ?????? ohmy.gif
sizin bu konuda bir fikriniz veya bir öneriniz var mı?????????? help.gif
silvershadow
Orjinalini yükleme olayı sadece windowsa yeni şifre girme olayıdır... Herhangi bir program yüklemiyorsunuz... Kesinlikle sorun olmaz... Nod32 programıda bu tarz hataya kesinlikle neden olmaz... Kapanırken veya açılırken başka nedenden dolayı işlem yapıyor olabilir... Hangi uygulamaların çalıştığına bakmak lazım... ctrl+alt+del yapıp işlemlerde nelerin çalıştığına bir bakın...

Windows güncelleme yaptınız mı? yani sol tarafta Başlat[Start]/Windows Update yaptınız mı? Yada güncellemeleriniz açık mı? Buna farklı programlarda neden olmuş olabilir...
-BeRcEsTe-
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için flowers.gif
güncelleme yapmadım confused1.gif yapıyım ......
birde sizin nod32antivirüsü değil de esetnod 32 yüklemişim farkeder mi nasıl yaptım bilmiyorum nod32 yuklerken esetnod32 yuklemişim sad.gif
hakkınızı helal edin yardımlarınız için ALLAH razı olsun kardeşim
silvershadow
İkiside aynı şeydir zaten smile.gif
-BeRcEsTe-
teşekkür ederim şimdilik no problem fool.gif
silvershadow
ALINTI(sabiha @ Jul 18 2008, 08:47 PM) *

teşekkür ederim şimdilik no problem fool.gif

Nema problema smile.gif
-BeRcEsTe-
ALINTI(sabiha @ Jul 18 2008, 12:54 PM) *

sn silvershadow smile.gif
ben esetnod32antivirüs3.0642.0 yuklemişim (uygunmudur xp ye kalsın mı pc de) confused1.gif
windowsun orjinalini ve bu virüs programını yukledikten sonra pc de bir sorun oluştu sad.gif
açıyorum pc yi mause la tıklıyorum ama hiç birşey açılmıyor hatta kapatamıyorum mecburen fişini çekip tekrar açıyorum bu kez normale biniyor .. blink.gif
acaba bu programları yuklerken bir hatamı yaptım ?????? ohmy.gif
sizin bu konuda bir fikriniz veya bir öneriniz var mı?????????? help.gif

sn silvershadow maalesf pc düzelmedi güncelleme de yaptım ama yine aynı ..... ctrl+alt+del.
yapıyorum tek kullanıcı var diyor işlemlerde de hareket halinde bazı şeyler yazıyor ...ne yapmam gerekiyor ki bu konuda confused1.gif ....fişini çektikten sonra normale biniyor ....sürekli fişi çekip kapatmak ta pc zarar verir diye biliyorum ...
çaresiz kaldım .... acaba iki virüs programı var o yapar mı? kaspersky var ama lisansı dolmuş çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok
birde güncellemeler açık olabilir demiştiniz ....nerden anlıycam onu ?..... sad.gif
sizi de bu konuda çok meşgul ettim ama ....etrafta pc den anlayan biri de olmadığı için size soruyorum sad.gif
silvershadow
Anladığım kadarı ile bilgisayarında gereğinden fazla program çalışıyor smile.gif öncelikle kaspersky yi kaldır. İki tane virüs programı pek çalışmaz... Ve diğer yapman gereken bilgisayarında kullanmadığın programları ve dosyaları kaldır. Daha sonra sürücülerini birleştirme yap...

Birleştirme işlemini C: veya D: ne ise artık sağ tıklayıp Araçlar/Disk Birleştirme/ Şimdi Birleştiri tıklayarak yapabilirsin...
-BeRcEsTe-
smile.gif teşekkür ederim flowers.gif flowers.gif
bazı programları kaldırdım ama kaspersky kaldırıyorum iptal diyor ama silinmiyor
başlat menüsünde de hala duruyor gri bir renk halinde ....
birde programlarda hem esednod32 var hemde nod 32 var bu normal mi yoksa nod 32 siliyim mi?
disk birleştirmesini de yaptım
inşallah olur bu kez.. jp.gif
silvershadow
kasperksy yi kaldırmak için öncelikle sağ alt köşede çalışan ikona sağ tıklayıp çıkış/exit demeniz gerekiyor... Ondan sonra programı uninstall yada remove yapıcaksınız...

Nod32 Sağ alt köşede 1 tane mi çalışıyor yoksa 2 tane ikonu mu var?
-BeRcEsTe-
kaldırdım kasperskyi
başlat menüsünde sadece esetnod32 ikonu var......
programları denetim masasından kaldırdım ...bşak bir tarafta yoktur değilmi jp.gif

disk birleştirmede yaptım bazı programlarıda kaldırdım
ama işlemlerde hakla bişeyler hareket ediyor blink.gif
sükût-u vaveyla
doh.gif biggrin.gif
silvershadow
İşlemlerde birşeylerin hareket etmesi doğaldır. Hepsi iptal olmaz zaten smile.gif yaptığın işlemlerden sonra durum nedir?
-BeRcEsTe-
ekran artık donmuyor.... smile.gif
size çok müteşekkirim...
ALLAH razı olsun flowers.gif
cassiodesoares
uyku modu size katılıyorum.
al_muallim
ya kardeş bişey sorcam, nod 32 türkçeyi kurdum, güncelleme yapılması gerek diyo, güncelleme yapacam, gerek yok diyo, nasıl bişey bu ya smile.gif

kaspersky i özledim bian smile.gif
-BeRcEsTe-
ALINTI(al_muallim @ Aug 1 2008, 02:06 PM) *

ya kardeş bişey sorcam, nod 32 türkçeyi kurdum, güncelleme yapılması gerek diyo, güncelleme yapacam, gerek yok diyo, nasıl bişey bu ya smile.gif

jp.gif
silvershadow
Valla bana sorarsanız kaspersky tek geçerim smile.gif hatta ücretli alıp kullanın derim smile.gif kendim orjinal kullanıyorum çünkü smile.gif
al_muallim
ALINTI(silvershadow @ Aug 4 2008, 02:41 PM) *

Valla bana sorarsanız kaspersky tek geçerim smile.gif hatta ücretli alıp kullanın derim smile.gif kendim orjinal kullanıyorum çünkü smile.gif

bence en iyi şey, ayda bir format atmak en garantilisi, kaspersky da her virüsü bulamıyo, hayırlısı bakalım,

idare etmeye çalışacam, güncelleme yapmadan taramaya smile.gif
tr-60
ALINTI(al_muallim @ Aug 1 2008, 01:06 PM) *

Arkadaslar Programi günlük güncellestirebilirsiniz update edebilirsiniz
yapmaniz gereken update ederken kullanici lisans bilgileri istemesi bunu isterse alttaki linke girip günlük yüklenen kullanici ismiyle sifreyi bu linkten dosyaniza kopyalamak ve sonra signaturu dasyasini güncelleye basmak hepsi bu kadar.
http://www.nod321.com/
Saygilarla
al_muallim
ALINTI(tr-60 @ Aug 10 2008, 09:47 AM) *

Arkadaslar Programi günlük güncellestirebilirsiniz update edebilirsiniz
yapmaniz gereken update ederken kullanici lisans bilgileri istemesi bunu isterse alttaki linke girip günlük yüklenen kullanici ismiyle sifreyi bu linkten dosyaniza kopyalamak ve sonra signaturu dasyasini güncelleye basmak hepsi bu kadar.
http://www.nod321.com/
Saygilarla

yazmayım dedim cesaretimi topladım yazdım, baş dönüyorda,

valla bu yazıyı göresiyte kadar, 30 günlük süresi doldu smile.gif , silip tekrar kurarım sanırım, sonra bunu denicem, sağolun ya, acaip virüs var, bide her virüsü bulamıyor sanırım, ama güzel,

elinize sağlık, teşekkürler,
silvershadow
Hem en güzeli kullanmamk demişsin hemde kurmuşsun hemen smile.gif)

En iyisi ücretsiz virüs programı kullanın... Buyrun size güzel ücretsiz bi virüs programı...

İndir ve kur:
http://free.avg.com/ww.download?prd=afe
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.