Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ergenekon
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4
NiLüFeR
Ergenekon, Türkiye'deki mevcut rejimin gerçek hâmisi olduğuna yürekten inanıyor. Ve bu inanç güç ile birleşince belirlediği 'iç düşmanları' yok etmek, pasifize etmek hatta ortadan kaldırmak için yapmayacağı ve yapamayacağı hiçbir faaliyet yok.

Tertip, komplo, iftira, suikast, uyuşturucu ticareti, vs...Onlara göre amaç meşru ise yöntemin legal ya da illegal olması önemli değil. Örneğin şimdiye kadar legal ve illegal karton İslami örgütler kurdurmakta, bunların legal olanını sokak hareketlerinde, illegal olanını da birtakım gizli operasyonlarda kullanmakta bir beis yok. Burada kilit nokta Ergenekon'un kimi, hangi kriterlere göre düşman ilan edeceği.

Ali Kalkancı, Emire Kalkancı, Fadime Şahin, Müslüm Gündüz ve Sincan olayları döneme damgasını vurmuş ve 28 Şubat Süreci'nin gerekçeleri haline gelmişlerdi. Bu olayların kurgusuda Ergenekon’a aitti.

En önemli hedefleri; Türk toplumunun Kemalizm ve ulusal çıkarlar doğrultusunda yeniden yapılandırılması. Çünkü onlara göre; Toplum, Kemalist ideolojiyi gerçek anlamda özümseyememiş, yabancı ideolojilerin cazibesine kapılmıştır, Kemalizmden soğumuştur.Bu yüzden Türkiye'de faaliyet gösteren tüm sivil toplum örgütleri kontrol altına almalıdır.

Örgüt; medyayı da bütünüyle devlet kontrolüne almak istiyor Kontrol edemediği doğal işleyişi, örtülü biçimde etkilemek için doğrudan kendi örgütüne bağlı holdingler ve bankaları süratle kurup ideolojiye uygun ekonomik/politik denge sağlamak istiyor.

Ajanları merhametsiz, naylon şirketlerle elde edilen ekonomik girdiler, öz kaynak olarak örgütün kuracağı legal şirketlerde değerlendiriliyor. Uyuşturucu ticaretini denetim altına tutuyor.

Ergenekon a göre bazı siyasilerin engellenebilmesi için, geriye kalan tek yol suikast.

Merkeziyetçi bir milliyetçilik üzerinden siyasetin ve siyasetçinin sindirilmesini; yarı askerî bürokratik ağ sayesinde siyasette kalıcı ve belirleyici bir rol oynamayı; ve tüm bu siyasetin meşruiyetini de ‘Cumhuriyet’i koruma’ şiarı temelinde Kemalizm’de aramayı hedefliyorlar.

Eski Emniyet amiri Sabri Uzun “hırsız evin içinde” dediği için görevdenden alınmıştı. Meğerse gerçekten de öyle, evin bodrumundaymış. O derin karanlıkta üretilen ise ancak yeni bir 28 Şubat denemesinden ibaretmiş...
meçhulasker
“El Kaide” ve “Ergenekon” “Operasyonları”: “İstihbarat Paylaşımı” Tam gaz sürüyor
Oğuz Gürses

Yüz yıl önceki vatanımızın dağlarından biri olan Kandil’de üslenmiş, çoğunluğu TC vatandaşı olan PKK militanlarının üstüne bomba yağdırabilmek için, Beyaz Saray’da oturan teröristbaşı’dan “destur” dileyen RTE emeline nail olduğunu sanarak dışarı çıktığında, yanakları sevinçten pem bepembe olmuş ve ağzı kulaklarında bir halde gazetecilere “TC nasıl ABD’nin terörle mücadelesini kayıtsız şartsız destekliyorsa, ABD’de TC’ye terörle mücadelesi için istihbarat paylaşımı suretiyle destekleyeceğini” müjdelemişti.

Bir gazetecinin bunun karşılığında ABD’nin TC’den ne istediğini sorduğunda ise “Hiç bir şey istemedi” cevabını vermişti...

Uluslararası ilişkilerde “al gülüm-ver gülüm”ün tek geçerli prensip olduğunu bilenler RTE’nin, bebek kaatili ABD’nin TC’ye sevabına/karşılıksız olarak istihbarat vereceği iddiasını her halde, şaşkınlıkla karşılamışlardır...

Teröristbaşı “destur” ve “istihbarat” verince TC’nin Kandile, ABD malı uçaklara İsrail’in monte ettiği gece görüş sistemleriyle Amerikanvarî “sorti”ler düzenlediğini işgal medyasının bire bin katarak nasıl anlattığını hatırlıyorsunuzdur...

Kandil’de ne oldu?

Verilen istihbaratlar bir işe yaradı mı?

Bilen yok...

Ortada sadece “ver çoşkuyu” hesabı işgal medyasının hikâyeleri var...

Ama geçen hafta bir gece yarısı, bebek kaatili ABD’nin Ankara Büyükelçisi Wilson, RTE’yi aradı ve “acele görüşmemiz lâzım” dedi. Ve o sırada Abdullah Gül'ün Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan Ahmet El Beşir onuruna verdiği yemeğe katılan RTE, buradan bütün protokol kaidelerini çiğneyerek- yemeği yarım bırakarak- alelacele ayrıldı ve Başbakanlık Konutu'na geçerek bebek kaatili ABD’nin büyükelçisiyle 40 dakika görüştü. Tarih: 22 Ocak 2008 ...

*

Aynı gece büyük bir gözaltı operasyonu yapıldı. İstanbul ve dışındaki 40 adrese yapılan baskınlarda emekli Tuğgeneral Veli Küçük, avukat Kemal Kerinçsiz, Hrant Dink cinayetini azmettirdiği iddiasıyla yargılanan Yasin Hayal'in avukatı Fuat Turgut, gazeteci Güler Kömürcü, Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol, Kuvayı Milliye Derneği Başkanı Fikri Karadağ, "Drej Ali" lakaplı Ali Yasak ve Sami Hoştan'ın da aralarında bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

23 Ocak 2008 sabahı yazılı ve görsel medyanın manşet/birinci haberi şuydu:

“ERGENEKON ÇÖKERTİLDİ: Kimleri öldüreceklerdi... Kimleri öldürdüler... Flaş ayrıntılar...”

*

23 Ocak 2008 Geceyarısı Gaziantep'te, El Kaide örgütünün Türkiye kolunu oluşturduğu ileri sürülen bir gruba yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Kahramanmaraş ve Gaziantep’te yüzlerce polis bir çok evi bastı ve 4 kişiyi katletti. onlarca kişiyi gözaltına aldı. Çıkan çatışmada 1 polis öldü 6 polis yaralandı.

24 Ocak 2008 sabahı yazılı ve görsel medyaya bakanlar bu operasyon hakkında bir yığın asılsız ve çarpıtılmış haberlerle karşılaştılar ve evlerine gece yarısı yapılan baskına 13 saat karşı koyduktan sonra katledilen baba-oğulun direnişini öğrendiler...

*

22 Ocak’taki o görüşmeden sonra ,medyayı sadece bu iki “operasyon” işgal ettiğine ve daha önemli başkaca bir “iç” gelişme olmadığına göre...

Sizce o gece bebek kaatili ABD’nin elçisi, RTE’den ne istemiş olabilir?

“İstihbarat paylaşımı” karşılığında teröristbaşı Bush senden hiç bir şey istemedi ha?

O zaman; bir gün önce Gaziantepte bir parkta görüntülediği zanlıları, polisin orada kavgasız gürültüsüz gözaltına alma imkânı varken, geceyarısı yüzlerce polisle silahlı baskın yapmasındaki amaç “yargısız infaz” değilse nedir?

*

Bakın, sanıkların avukatı Osman Karan, 28 Ocak 2008 Pazartesi günü Gaziantep Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasında ne demiş:

(Gaziantep'te El Kaide'ye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan zanlıların avukatı Osman Karan, müvekillerine atılı suçları kabul etmediklerini söyledi. Gözaltında tutulan zanlıların avukatı Osman Karan, Gaziantep Adliye Sarayı önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müvekkillerinin suçsuz olduğunu savundu. Gaziantep'te yapılan operasyonun yargısız infaz olduğunu söyleyen Karan, "İnsanlar evlerinde kurşunlanarak bir operasyon yapılmıştır. Operasyondan bir gün önce Mehmet Polat ve oğlu Zeki Polat ile gözaltında bulunan 7 kişinin Bosna Hersek parkında buluşmalarını gösteren görüntü kaydı vardır. Bu delil dosyadadır. Bu insanlar orada niye ellerine
kelepçe vurularak gözaltına alınmadı da evlerinde kurşun yağdırıldı? Burada El Kaide adı altında yargısız infaz yapılmıştır". dedi. Karan, Gaziantep'te yaşanan olayın ikinci bir Kızıltepe olayı olduğunu ve aynı şekilde baba ile oğlunun katledildiklerini de ifade etti. Avukat Osman Karan, müvekkillerinin ifadeleri alınırken oyuna getirildiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Emniyet müdürlüğünde polis ifade alırken, arkamızda bugüne kadar görmediğimiz, sanıkların da görmediği kıravatlı, uzun paltolu giysileri olan insanlar gelip oturdu. Sorduk, ifade tutanağına imza atacaklarını söylediler. Ama benim bildiğim, bir ifade tutanağında bir amir, bir memur, bir avukat ve bir şüpheli olur. 5. kişi olmaz. 4 kişinin ifadesinden sonra oyuna getirildiğimizi anladık. Kimlik göstermelerini istedim, göstermediler ve ifadelere imza atmayacağımızı söyleyince odadan çıkıp gittiler. Bunlar olsa olsa Amerika'dan gelen heyettir. Kesinlikle bunlardır, başka kim olacak ki. MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) istese zaten resmi olarak ifadeyi alır ve alınan ifadeler gerekli yerlere gönderildi." )

*

Bu habere şu haberi de ekleyin:

(CIA Ajanları Gaziantep’te
26 Ocak 2008
El Kaide örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen teröristleri CIA sorgulamak istedi.

El Kaide'ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonların ardından, CIA'nın Ankara'daki irtibat elemanları, vakit kaybetmeden bu illere gitti.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile ortak çalışma yapan CIA ajanları, gözaltındaki zanlıların kamera önünde alınan ilk ifadelerin kendilerine verilmesini talep ettiler. 11 Eylül saldırısından sonra, başta Ortadoğu olmak üzere tüm dünyada El Kaide'ye yönelik istihbarat çalışmaları yürüten CIA, resmi kanallar aracılığıyla 20 zanlının sorgusuna girme talebinde bulundu.)

Ve düşünün bakalım bebek katili ABD’nin Ankara Büyükelçisi Wilson, RTE’den ne istedi ve RTE buna mukabil ne yaptı?...

Bu operasyonlarla ilgili olarak işgal medyasında kirli haber bombardımanı halen sürdürüldüğünden şimdilik bir yorum yapmayacağım ancak şu iki soruyu da sormadan da yazıyı bitirmek istemiyorum;

Soru bir: AKP’ iktidarının devamı karşılığında, Bebek Katili ABD ve işbirlikçileri, Haçlı Ordusu NATO ile Teröristbaşı Bush ve hempalarının kan denizine çevirdiği müslüman coğrafyadaki sınırsız lojistik ve istihbarî destek hizmetini bir adım daha ileri götürerek ülke içinde, kendi vatandaşlarına karşı tetikçiliğe kadar vardırmasına, parti içinden herhangi bir itiraz duyulmaması İslâmî açıdan dehşet verici değil midir?

Soru iki: Sizce böyle bir günah/vebali örtebilecek büyüklükte bir türban var mıdır?

Baran dergisinden
Kaynak: http://siradisi.e-politica.com/viewtopic.php?p=6317#6317
asiLDuA
elkaide operasyonlarında CIA ajanları kol geziyor.

Nedir bu ?

EEE PKK için ABD den destek almak gerekiyorsa sende ABD ye yaltaklık yapacaksın.

Müslümanları cihad bilinci taşıyor diye ELKAİDE ci diyerek basıp öldürüceksin.

5 para etmez rejimin 5 para etmez kuklalaları.

Allahu teala sizlerin şerrinden mü minleri korusun.

Deki KİNİNİZLE GEBERİN !

Allahınnurunu söndürmek istiyorlar hemde o pis nefesleriyle,Ama Allah vaadinden dönmez,O vekildir.O mücahidlerin ve Müslümanların vekili ve yardımcısıdır.

Bizlerin parasıyla CEZAEVLERİ KURUP,Müslümanları hapsediyorsunuz.

Allahım bu ülkede cihad kıvılcımları uyandır.

Allahım tağutu ve tağuta işbirlik yapan MÜRTEDleri kahret.

Allahım bir avuç müslümanı helak etme.

Onlar bir tuzak kurdu Ama Allahta tuzak kurdu.Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır !
fecrvakti

AMİN İNŞALLAH.
kilic_aygül
ALINTI(fecrvakti @ Feb 1 2008, 07:22 PM) *

AMİN İNŞALLAH.

yes.gif
AMİİİN.. AMİİİİN... BENCE DE AMİN...
canturk54

EL KAİDE MÜSLÜMAN BİR ÖRGÜT DEĞİLDİR. TERÖRİST BİR ÖRGÜTTÜR. VE DE AMERİKANIN PİYONU , MENFAATLERİ İÇİN KULLANDIĞI HAYALİ BİR ÖRGÜTTÜR. ABD TARAFINDAN KURULMUŞTUR VE ABD TARAFINDAN FİNANSE EDİLİP YÖNLENDİRİLMEKTEDİR.
hamzayurekli
ulem herseydemı amerıkanın yahuu ...

ınanın bazen dıyorum bende amerıkanın bı urunumuyum....

hayret yaaa herseye amerıkan demek cıdden rahatsız edıyor benıı hatta gıcık oluyorum....

hızbullah amerıka pkk amerıka el kaıde amerıka saddam amerıka bune yahuu talabanı barzanı amerıka hatta ve hatta TAYYIP e bıle amerıkanın dedıler yaaa tamam artık ....
canturk54
ALINTI(hamzayurekli @ Feb 2 2008, 02:22 AM) *

hayret yaaa herseye amerıkan demek cıdden rahatsız edıyor benıı hatta gıcık oluyorum....

hızbullah amerıka pkk amerıka el kaıde amerıka saddam amerıka bune yahuu talabanı barzanı amerıka hatta ve hatta TAYYIP e bıle amerıkanın dedıler yaaa tamam artık ....

Tayyip ağa hariç hepsi amerikan yapımı . MADE İN AMERİCA
hamzayurekli
gercı chın ımatasyonlarını daha uretmedı bunların....
asiLDuA
ALINTI(canturk54 @ Feb 2 2008, 02:23 AM) *

canturk,forumda bir nebze akıllı mesajına rastlamamak,senin daha tağutu bilmediğinden ortada.Pek şaşırmamak lazım.

Konulara lap diye atlıyorsunuz.Bilgiseviyeniz islami yönden oldukça zayıf.
nono.gif
canturk54
ALINTI(3elmiyah @ Feb 2 2008, 10:55 PM) *

ALINTI(canturk54 @ Feb 2 2008, 02:23 AM) *

canturk,forumda bir nebze akıllı mesajına rastlamamak,senin daha tağutu bilmediğinden ortada.Pek şaşırmamak lazım.

Konulara lap diye atlıyorsunuz.Bilgiseviyeniz islami yönden oldukça zayıf.
nono.gif

Senin görüşün ben lailkiğin tağuti bir rejim oldğunu düşünmüyorum. Tağutu bilirim.Ama asıl sen dini gerçek manada bilmiyosun bildiğini zannediyosun. Devletin şeriatla yönetilmesiyle ilgili bir ispat göstersene bana dinde yada bir hüküm ? islam dini demokrasi ve insan hürriyetine uygun bir dindir.
kilic_aygül
EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim,
....Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar, kafir olanlardır. Maide44
....Kim Allah ın indirdiğiyle hükmetmezse işte onlar, zalim olanlardır. Maide45
....Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar, fasık olanlardır. Maide47
Allah en doğrusunu söyledi.

Var mı ötesi..
canturk54
ALINTI(kilic_aygül @ Feb 3 2008, 01:55 AM) *

EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim,
....Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar, kafir olanlardır. Maide44
....Kim Allah ın indirdiğiyle hükmetmezse işte onlar, zalim olanlardır. Maide45
....Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar, fasık olanlardır. Maide47
Allah en doğrusunu söyledi.

Var mı ötesi..

Bu hüküm kişinin kendi hayatına hükmetmesidir. Şeriat kişinin kendisinde olur kendisine farzdır. Devlet yönetimi şeriat olcak şeklinde algılanmamalıdır.
kilic_aygül
Demokratların ağzıyla konuşacaksak ayetleri kafamıza göre yorumlayacaksak herhes herşeyi der, böyle yorumlamak benim de işime gelirdi. Oh ne rahat...

Neye göre böyle algılanmamalıdır diyosunuz?
Kur'an ve ayetler ortada...
Tefsirlerini de okuyun orda böyle algılanmamalıdır..
Hııı... Cısss... mı diyor?

İnsan bi düşünür en ideali demokrasiydi de neden Allah Rasulu (sav) Demokrat olmadı(!)
O zaman da vardı.. Eski Yunandan geliyor bu ideoloji...
Allah u Teala herşeyi bildirdiği gibi bunu da bildirirdi..

Aaa eğer İslam da da demokrasi vardı derseniz...
Bu çok cahilce olur maalesef. Çünkü bir din bir sistem bir ideolojiyle ortak noktaları çıkabilir İslam Sistemi nin... Demokrasiyle ortak noktalarının olabilmesi demokrasiyle aynı şey anlamına gelmez.
İslam Dininin hiç bir ideolojinin sistemin takviyesine ihtiyacı mı vardır. Allah(haşa) bize eksik din mi gönderdi?
İslam Adalettir. İslamın dışındaki bütün sistemler dinler ideolojiler zulümdür..

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..
canturk54
ALINTI(kilic_aygül @ Feb 3 2008, 02:44 AM) *

Demokratların ağzıyla konuşacaksak ayetleri kafamıza göre yorumlayacaksak herhes herşeyi der, böyle yorumlamak benim de işime gelirdi. Oh ne rahat...

Neye göre böyle algılanmamalıdır diyosunuz?
Kur'an ve ayetler ortada...
Tefsirlerini de okuyun orda böyle algılanmamalıdır..
Hııı... Cısss... mı diyor?

İnsan bi düşünür en ideali demokrasiydi de neden Allah Rasulu (sav) Demokrat olmadı(!)
O zaman da vardı.. Eski Yunandan geliyor bu ideoloji...
Allah u Teala herşeyi bildirdiği gibi bunu da bildirirdi..

Aaa eğer İslam da da demokrasi vardı derseniz...
Bu çok cahilce olur maalesef. Çünkü bir din bir sistem bir ideolojiyle ortak noktaları çıkabilir İslam Sistemi nin... Demokrasiyle ortak noktalarının olabilmesi demokrasiyle aynı şey anlamına gelmez.
İslam Dininin hiç bir ideolojinin sistemin takviyesine ihtiyacı mı vardır. Allah(haşa) bize eksik din mi gönderdi?
İslam Adalettir. İslamın dışındaki bütün sistemler dinler ideolojiler zulümdür..

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..

İslam zaten özünde demokrasinin ta kendisidir. Peygamberimiz neden demokrat olmasın nerdençıkardın ? Sen islamın zorla namaz kıldırılan , zorla oruç tutturulan , zorla zekat verdilen bunları yapmayıncada sopayla cezanladırmanın olduğu bir din olduğunumu iddaa ediyosun eğer islam buysa 1.5 milyar müslüman var diyoruz ya o zaman bu sayı 1.5 milyar olmaz arabistan ve iranın nufusu kadardır müslüman nufus. Laiğim , islamcıyım , demokratım , referansım islamdır var mı ötesi ?
kilic_aygül
Sen yolunu çizmişsin. Yani İSLAM DA OLMAYAN YOL. Uğurlar olsun.. Yok ötesi...

Hem ben bi şey iddia etmiyorum. İSLAM DİNİ NEYSE ODUR. Kaynakları bellidir. Bunların hepsi belirtilmiştir.
Senin demenle bi şey değişmiyor. SEN KENDİNİ KANDIRMAYA DEVAM EDEBİLİRSİN.. O senin sorunun...
canturk54
ALINTI(kilic_aygül @ Feb 3 2008, 03:32 AM) *

Hem ben bi şey iddia etmiyorum. İSLAM DİNİ NEYSE ODUR. Kaynakları bellidir. Bunların hepsi belirtilmiştir.
Senin demenle bi şey değişmiyor. SEN KENDİNİ KANDIRMAYA DEVAM EDEBİLİRSİN.. O senin sorunun...

Senin görüş ve fikrin ama yalnızca senin bunu untma
asiLDuA
Bize şeriatın,Sadece kendinde kişinin kendisinde olucağına dair delilin nedir buna dair ayet ve hadis bekliyoruz senden.

Bencelerle olmaz bu iş.AYET VE HADİSLİ konuşucaksın,Eğer olmayan bir şeyi İSLAMA MAAL EDERSEN,KÜFÜRE DÜŞERSİN.

Yani KAFİR olursun.Bekliyoruz cantürk,Allahu tealanın kanunları sadece insanları ilgilendirir,demokrasi islamdandır diyorsun o zaman AYET VE HADİSLERİNİ bekliyoruz.

Yok öyle işkembei kübradan sallamak.Ya susucaksın izleyeceksin okuyacaksın,Yada konuştuğunda DELİLLİ konuşucaksın.

Delil getir.
canturk54
ALINTI(3elmiyah @ Feb 3 2008, 04:44 PM) *

Bize şeriatın,Sadece kendinde kişinin kendisinde olucağına dair delilin nedir buna dair ayet ve hadis bekliyoruz senden.

Bencelerle olmaz bu iş.AYET VE HADİSLİ konuşucaksın,Eğer olmayan bir şeyi İSLAMA MAAL EDERSEN,KÜFÜRE DÜŞERSİN.

Yani KAFİR olursun.Bekliyoruz cantürk,Allahu tealanın kanunları sadece insanları ilgilendirir,demokrasi islamdandır diyorsun o zaman AYET VE HADİSLERİNİ bekliyoruz.

Yok öyle işkembei kübradan sallamak.Ya susucaksın izleyeceksin okuyacaksın,Yada konuştuğunda DELİLLİ konuşucaksın.

Delil getir.

Sen bana şeritın devlet rejiminde gerekliliği konusunda ayet ve hadis getir. Açık ve net olarak ifade eden tak bir ayet yada hadis getiremezsin çünki ihtiyaridir zaruri olamaz. Ayrıca ben sana allah emirlerinin kişinin kendi yaşamında uygulamsının emir olduğunu ifade eden bir çok ayet getirebilirim. Zaten dinin amacı budur.Ama sen bana devlet rejminin şeriat olmasını farz kabul eden açıklayan tek bir ayet yada hadis getiremezsin bu kadar basit acaba hangimiz sallıyor olmayan şeyi var diyen sen mi ? yoksa olanı kabul eden , olmayanı kabul etmeyen ben mi ?
kilic_aygül
ALINTI(canturk54 @ Feb 3 2008, 12:28 PM) *

ALINTI(kilic_aygül @ Feb 3 2008, 03:32 AM) *

Senin görüş ve fikrin ama yalnızca senin bunu untma

YETER BE SENİN FİKRİN DEYİP DURDUĞUNUZ!
BU İSLAM DIR ASIL SEN VE SENİN GİBİLER BUNU UNUTMAYIN!
BEN BUNLARI K...DAN UYDURMUYORUM!
ÇOK MU MERAKLIYIM!
ASIL SİZ VE SİZİN GİBİLER İŞİNE GELDİĞİ GİBİ UYDURUYO Bİ YERLERDEN..
SİZİN İNANMAK İSTEDİĞİNİZ GİBİ İNANDIĞINIZ ORTADA!
kilic_aygül
ALINTI(canturk54 @ Feb 3 2008, 05:42 PM) *

ALINTI(3elmiyah @ Feb 3 2008, 04:44 PM) *

Delil getir.

Sen bana şeritın devlet rejiminde gerekliliği konusunda ayet ve hadis getir. Açık ve net olarak ifade eden tak bir ayet yada hadis getiremezsin çünki ihtiyaridir zaruri olamaz. Ayrıca ben sana allah emirlerinin kişinin kendi yaşamında uygulamsının emir olduğunu ifade eden bir çok ayet getirebilirim. Zaten dinin amacı budur.Ama sen bana devlet rejminin şeriat olmasını farz kabul eden açıklayan tek bir ayet yada hadis getiremezsin bu kadar basit acaba hangimiz sallıyor olmayan şeyi var diyen sen mi ? yoksa olanı kabul eden , olmayanı kabul etmeyen ben mi ?

YA DA DELİL GETİRİRİZ SEN İNKAR EDERSİN OLUR BİTER DEMİ BU KADAR BASİT!..
Gerek bile yok İslam Dininin kaynakları bellidir okuyup araştırıp öğrenseniz hepsinin delili fazlasıyla ortada. Arif olan görür. Bunlar sizin cahilliğinizin göstergesi...
Madem elhamdulillah Müslümanız diyosunuz bunları bilmek üzerinize farz. Bizi bunlarla uğraşmak zorunda bırakmaya hakkınız yok.. Ha samimi olsanız yine de sabırla yardımcı olalım ama değilsiniz her halinizden belli.. Yazdıklarınız bunu gösteriyo.. İyi niyetli olmadığınız ortada!..
Üşenmiyoruz delil de yazıyoruz ama yine de inadım inat k..ım iki kanat diyosunuz!..
Artık sizin gibileri ciddiye bile almıyorum!..

canturk54

YA DA DELİL GETİRİRİZ SEN İNKAR EDERSİN OLUR BİTER DEMİ BU KADAR BASİT!..
Gerek bile yok İslam Dininin kaynakları bellidir okuyup araştırıp öğrenseniz hepsinin delili fazlasıyla ortada. Arif olan görür. Bunlar sizin cahilliğinizin göstergesi...
Madem elhamdulillah Müslümanız diyosunuz bunları bilmek üzerinize farz. Bizi bunlarla uğraşmak zorunda bırakmaya hakkınız yok.. Ha samimi olsanız yine de sabırla yardımcı olalım ama değilsiniz her halinizden belli.. Yazdıklarınız bunu gösteriyo.. İyi niyetli olmadığınız ortada!..
Üşenmiyoruz delil de yazıyoruz ama yine de inadım inat k..ım iki kanat diyosunuz!..
Artık sizin gibileri ciddiye bile almıyorum!..

[/quote]

Sen çok konuşmada delil getir cahil demek kolay . Atmadada sınır yok. Zor bir şeyde değil atmak sen önce çok konuşup hakeret edeceğine doğruluğunu ispat et. Yardımcı olunması gerekn biri varsa o da sensin gerçekleri görememe gibi bir sorunun var.
erciyes_1903
ImageVeli Küçük ve Jitem'in PKK'ya silah sağladığını söyleyen Güney, "Gözaltında işkence ile alınan ifadelerimin arkasındayım" dedi.

2001'de polise Veli Küçük'le ilgili şok iddialarda bulunan gazeteci Tuncay Güney'e Yeni Şafak ulaştı.

Veli Küçük ve Jitem'in PKK'ya silah sevkiyatı yaptığını ileri süren Güney, "Gözaltında işkence ile alınan ifadelerimin arkasındayım" dedi.

Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında aranan gazeteci Tuncay Güney, 2001 yılında İstanbul Organize Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığında emekli Tuğgeneral Veli Küçük hakkında ağır suçlamalarda bulunduğu ifadelerle ilgili ilk kez y'a konuştu. Gözaltında polise Veli Küçük ve Jitem'in PKK yöneticilerinden Cemil Bıyık'a silah sevkiyatı yaptığını söyleyen Tuncay Güney, Küçük'ün kendisine 'Susurluk'ta Mehmet Ağar da ölecekti' dediğini aktardı. Güney ifadelerin kendisine ait olduğunu ancak gözaltında işkence gördüğünü belirtti.

Güney'in 7 yıl önce gözaltında verdiği ifadelerin Ergenekon soruşturmasının önemli delilleri arasına alındığı öğrenildi. Kameraya da kaydedildiği öğrenilen öğrenilen ilginç ifadeler şöyle:

PKK'YA 6 BİN SİLAH

Veli Küçük, Sedat Peker ile yoğun ilişki içindedir. 23 yaşından beri Peker, Küçük'ün yönlendirilmesiyle hareket eder. Uyuşturucu kaçakçısı Sami Hoştan ile Veli Küçük'ün ilişkileri çok iyidir.

Küçük ile beraber olduğumuz dönemde, Doğu Perinçek'in referansıyla Aydınlık dergisinden bazı muhabirlerle Kuzey Irak'a gittik. Habur'dan itibaren JİTEM'den subaylar da yanımızda geldi. Arkamızda silah yüklü araçların olduğunu öğrendik. Gümrük geçişlerini Gümrük Müdürü Cemal yaptı. JİTEM subayları ve gazeteci arkadaşlarla Kuzey ırak'a geçtik. Arkamızdaki silah yüklü araçlarla Kuzey Irak'a geldiğimizde, Barzani'ye 12 bin, Talabani'ye 12 bin adet silah verildi. Bu silahlardan 6 bini ayrılarak, Talabani'nin adamları ve Binbaşı Tamer ile birlikte Kale Dizar isimli komünist parti binasında PKK'lı Cemil Bayık'a teslim edildi.

CUMHURİYET'İ ALACAKTI

Cumhuriyet gazetesinin Ergenekon-lobi faaliyetleri çerçevesinde kazanılması ve satın alınması için Küçük girişimlerde bulundu. Ulusal Sanayiciler İşadamları Derneği ile Çırağan Sarayı'nda gizli bir toplantı yapıldı. Küçük ayrıca Cumhuriyet gazetesinin alınmasıyla ilgili olarak ENKA tesislerinde Gürbüz Çapan, Ferit İlsever, Kemal Özden ve Ümit Ülgen ile toplantılar yaptı.

AĞAR DA SUSURLUKTA ÖLECEKTİ

Tuncay Güney ifadesinde Susurluk kazasında dönemin Kocaeli Jandarma Alay Komutanı olan Veli Küçük'ün rolü olduğunu da iddia etti:

"Küçük, İzmit'teyken Çatlı gelip giderdi. Çatlı'yı Drej Ali getirdi. Türkiye'de rahat dolaşması için Mehmet Özbay kimliği verildi. Çatlı Küçük ile birlikte olmasına rağmen, Susurluk kazası öncesinde Hüseyin Kocadağ'la hareket etmeye başladı. Küçük de bu olaya kızdı.

ÇANTAYI DREJ ALİ ALDI

"Giresun'da bazı üst düzey askeri görevlilerle otururken, Susurluk kazasıyla ilgili olarak Küçük, 'Mehmet Ağar da ölecekti biliyorsun, o gün onlar oteldeydiler, bunlar aslında hep beraber gitmeleri, o kazada olmaları gerekiyordu, bizimkiler öbür, arkadaki arabadaydılar, Allah'tan o çantayı Drej Ali aldı' dedi. Susurluk kazasında olay yerine ilk giden şahıslardan biri Drej Ali'ydi. Çatlı'ya ait bir evrak çantasını alarak Küçük'e teslim etti."

AĞAR YALANLADI

Gazeteci Tuncay Güney'in iddiasını DP eski Başkanı Mehmet Ağar yalanladı:
Aslı astarı olmayan bir şey. Bizimle alakası yok. Bizim o tarihte nerede olduğumuz belli. Ben o zaman bakanım. 2001 yılında olmuş bir şey. Üzerinden tam 7 yıl geçmiş. Zaten haberin içinde çelişkiler var. Kendini yalanlıyor. Bizimle uzaktan yakından alakası olmayan bir şey. Bir senaryo. 7 sene evvel konuşulmuş, tahkikatı yapılmış ve gerçekle alakası olmadığı için orada kalmış bir konu. Ömür bitecek, bu işler bitmeyecek.

AĞAR ÇATLI İLE AYNI OTELDEYDİ

Fikri Sağlar (TBMM Susurluk Komisyonu Üyesi): Trafik kazasından sonra ilk kimlikleri ortaya çıkaran Veli Küçük'tür. Veli Küçük'ün yaptığı konuşmayla toplum öğrendi. Dolayısıyla Susurluk'taki kazanın basit bir trafik kazası değil, ciddi bir komplo olduğunu düşünüyorum. Bunu yapan Küçük mü, değil mi onu bilemem. Doğruysa bizim de kuşkularımızın haklı olduğunu gösterir. O dönemde İzmir'de Ağar'ın, Çatlı ve Bucak'la aynı otelde kaldığını biliyoruz. Ağar o zaman kızının tedavisi çin eşiyle Balçova'daki bir otelde kaldığını söyledi.

KAYIP ÇANTA BANA DA GELDİ

Mehmet Elkatmış (TBMM Susurluk Araştırma Komisyonu Başkanı): Bir kayıp çanta var. Çantanın kayıp olduğu yönünde ihbarlar var. Kimin aldığı belli değil. Drej Ali mi aldı, başkası mı o belli değil. Bana da o konuda bilgiler geldi ancak o yönde bir şey geçmedi. 'Çantayı korumaları aldı' da deniyor, başkasının da... Veli Küçük'ün Susurlukla ilgili olduğuna dair emareler var. Telefon görüşmeleri, irtibatları dikkate alındığında bir bağlantısının olduğu görülüyor. Bunlar bizim raporlarımızda da Kutlu Savaş'ın raporunda, DGM kayıtlarında var. (yenisafak)
EBU TURAB
Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan İlhan Selçuk, polisteki uzun sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede savcı Zekeriya Öz tarafından serbest bırakıldı. Savcı Öz, Selçuk için sadece yurtdışı yasağı talep etti

Ergenekon soruşturması kapsamında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 12 kişiyle birlikte gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk serbest bırakıldı. Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde Ergenekon soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriya Öz tarafından sorgulanan Selçuk için yurtdışına çıkış yasağı konulması istendi.
Polisteki sorguları tamamlanan İlhan Selçuk ve Perinçek’in 4 koruması dün akşam Adli Tıp’ta sağlık kontrolünden geçirildi. İlhan Selçuk, sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne götürüldü. Savcı Öz tarafından ifadesi alınan Selçuk’un sorgusu saat 01.30’a kadar sürdü. Selçuk’un serbest bırakılmasına karar veren savcının, sadece yurtdışına çıkış yasağı konulması istemiyle nöbetçi mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde, Perinçek’in 4 korumasının sorgusu devam ediyordu.
Bu arada, savcı Öz’ün mahkemeye sevk etmeye gerek bile görmediği Selçuk’un gözaltına alınma tutanaklarında ise, “Ergenekon terör örgütü üyeliği” suçlamasının yer aldığı bildirildi.
Perinçek ve Alemdaroğlu’nun operasyonun yapıldığı sabah erken saatlerde Almanya’ya gidecek olmaları nedeniyle operasyonun eşzamanlı olarak saat 04.00’te başladığı kaydedildi.
Ergenekon soruşturması kapsamında önceki gün saat 04.00’te gözaltına alınan Selçuk’un Emniyet’e getirildiğinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün nezarethanesine konulduğu ancak ilerleyen saatlerde özel odaya alındığı belirtildi.
Selçuk’un avukatı Atalay, dün saat 19.30’a kadar süren sorgunun ardından Emniyet’ten ayrılırken, gazetecilerin sorularını cevapladı. İhtiyaç ve dinlenme dışında yaklaşık 4 saat polise ifade verildiğini belirten Atalay, Selçuk’un fiziki ve psikolojik yorgunluğu dışında özel bir durumunun olmadığını anlattı.
Perinçek’le görüşen avukatı Mehmet Nuri Aytekin ise “Gayet sağlıklı ve iyi durumda. Adliyeye sevk edilmesi konusunda şu an bir planlama yok” dedi. Perinçek’in “Ergenekon terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla gözaltına alındığını kaydeden avukat Aytekin, “Gizlilik kararı olduğu için dosyayı görmemiz mümkün değil. İsnat edilecek başka unsurları biz de bilmiyoruz. Örgütün ‘iç tüzüğü’nü yazdığına dair iddialara ben yanıt vereyim, deli saçması” şeklinde konuştu.
Kemal Alemdaroğlu’nun avukatı eski DGM yargıcı Metin Çetinbaş da müvekkiliyle görüştüğünü, herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını, nezarethanede tutulduğunu kaydetti. Alemdaroğlu’nun avukatlarından Ali Sözen ise “Alemdaroğlu benim 30 yıllık arkadaşım. Özel avukatıyım. Gözaltına alınacağı aklımın kıyısından bile geçmezdi. Ben kendisine dava açılmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Alemdaroğlu: Örgüt üyesi değilim
Bu arada iddiaya göre, Prof. Dr. Alemdaroğlu’ndan, polisteki sorgusunda, Ergenekon örgütü üyesi olduğu ileri sürülerek ‘örgüt hakkında bildiklerini’ anlatması istendi. “Ergenekon” adını basından öğrendiğini, kendisinin örgüte üye olmadığını ve herhangi bir bağlantısının da bulunmadığını söylediği belirtilen Alemdaroğlu’nun, başka herhangi bir soruya cevap vermeyerek ‘susma hakkını’ kullandığı öne sürüldü.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aT...Date=23.03.2008

Bu adamın gazetecilik yaşamı bitmeli,böyle terör örgütü yanlılarına birde imtiyaz veriliyor.Allah bizi bu belalardan korusun

SAMİRA
ALINTI(EBU TURAB @ Mar 23 2008, 02:36 PM) *

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan İlhan Selçuk, polisteki uzun sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede savcı Zekeriya Öz tarafından serbest bırakıldı. Savcı Öz, Selçuk için sadece yurtdışı yasağı talep etti
Ergenekon soruşturması kapsamında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 12 kişiyle birlikte gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk serbest bırakıldı. Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde Ergenekon soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriya Öz tarafından sorgulanan Selçuk için yurtdışına çıkış yasağı konulması istendi.
Polisteki sorguları tamamlanan İlhan Selçuk ve Perinçek’in 4 koruması dün akşam Adli Tıp’ta sağlık kontrolünden geçirildi. İlhan Selçuk, sağlık kontrolünün ardından Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne götürüldü. Savcı Öz tarafından ifadesi alınan Selçuk’un sorgusu saat 01.30’a kadar sürdü. Selçuk’un serbest bırakılmasına karar veren savcının, sadece yurtdışına çıkış yasağı konulması istemiyle nöbetçi mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde, Perinçek’in 4 korumasının sorgusu devam ediyordu.
Bu arada, savcı Öz’ün mahkemeye sevk etmeye gerek bile görmediği Selçuk’un gözaltına alınma tutanaklarında ise, “Ergenekon terör örgütü üyeliği” suçlamasının yer aldığı bildirildi.
Perinçek ve Alemdaroğlu’nun operasyonun yapıldığı sabah erken saatlerde Almanya’ya gidecek olmaları nedeniyle operasyonun eşzamanlı olarak saat 04.00’te başladığı kaydedildi.
Ergenekon soruşturması kapsamında önceki gün saat 04.00’te gözaltına alınan Selçuk’un Emniyet’e getirildiğinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün nezarethanesine konulduğu ancak ilerleyen saatlerde özel odaya alındığı belirtildi.
Selçuk’un avukatı Atalay, dün saat 19.30’a kadar süren sorgunun ardından Emniyet’ten ayrılırken, gazetecilerin sorularını cevapladı. İhtiyaç ve dinlenme dışında yaklaşık 4 saat polise ifade verildiğini belirten Atalay, Selçuk’un fiziki ve psikolojik yorgunluğu dışında özel bir durumunun olmadığını anlattı.
Perinçek’le görüşen avukatı Mehmet Nuri Aytekin ise “Gayet sağlıklı ve iyi durumda. Adliyeye sevk edilmesi konusunda şu an bir planlama yok” dedi. Perinçek’in “Ergenekon terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla gözaltına alındığını kaydeden avukat Aytekin, “Gizlilik kararı olduğu için dosyayı görmemiz mümkün değil. İsnat edilecek başka unsurları biz de bilmiyoruz. Örgütün ‘iç tüzüğü’nü yazdığına dair iddialara ben yanıt vereyim, deli saçması” şeklinde konuştu.
Kemal Alemdaroğlu’nun avukatı eski DGM yargıcı Metin Çetinbaş da müvekkiliyle görüştüğünü, herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını, nezarethanede tutulduğunu kaydetti. Alemdaroğlu’nun avukatlarından Ali Sözen ise “Alemdaroğlu benim 30 yıllık arkadaşım. Özel avukatıyım. Gözaltına alınacağı aklımın kıyısından bile geçmezdi. Ben kendisine dava açılmayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Alemdaroğlu: Örgüt üyesi değilim
Bu arada iddiaya göre, Prof. Dr. Alemdaroğlu’ndan, polisteki sorgusunda, Ergenekon örgütü üyesi olduğu ileri sürülerek ‘örgüt hakkında bildiklerini’ anlatması istendi. “Ergenekon” adını basından öğrendiğini, kendisinin örgüte üye olmadığını ve herhangi bir bağlantısının da bulunmadığını söylediği belirtilen Alemdaroğlu’nun, başka herhangi bir soruya cevap vermeyerek ‘susma hakkını’ kullandığı öne sürüldü.
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aT...Date=23.03.2008
Bu adamın gazetecilik yaşamı bitmeli,böyle terör örgütü yanlılarına birde imtiyaz veriliyor.Allah bizi bu belalardan korusun

o kadar olayı dramatize ettirdiler alın işte çıkmış... bleh.gif
EBU TURAB
ALINTI(SAMİRA @ Mar 23 2008, 03:51 PM) *

o kadar olayı dramatize ettirdiler alın işte çıkmış... bleh.gif

Alın selçuğunuzu çeteci teröristler,alın da gene ülke aleyhine yazılar yazsın,alında yine ülkeyi bölmek isteyenlerle iş birliği yapsın,alında garip halkımı kandırmaya devam etsin wallbash.gif
CAFER
taşlar yerinden oynamıştır
geri dönüş mümkün değildir

ya çeteleri yargı bitirir
yada halk yargıyı da çetecileri de bitirir
(durum çok ciddidir, bir halk ayaklanması mümkündür)

thumbup.gif
yüzdeelliüç1
cafer adlı üye ilginç bir şey söylemişsin parantez içinde.
diger üsttekiler lafı güzaf bence.

ya yargı çeteleri bitirir e yoksa halk yargıyı bitirir?? anlayan beri gelsin.
yani akp ye dava açanda yargının bir üyesidir.yargı işliyor sonuçta.beğenmesende beğensende bu ülke anayasanın ilk dört maddesinde açıklanan esaslara dayanır.
yani halkın yargıyı çeteleri bitireceği lafı laf olsun diye söylenmiş bi sözdür.cvp vermek istemedim ama dedigim gibi parantez içindeki sözün ilginçti.
uzunyol
on yargilarinizin esiri olmayin.
ilhan selcuk kimdir ?
ne yazmistir,
ulkesinin tam bagimsizligini istemistir.

ABD emperyalizmine yasami boyunca karsi cikip mucadele etmistir.
Onu elestirenler ABD tarafindami yer aliyorlar ?

Ataturk cudur,lailige inanir,sizingibi dusunmuyorsa,hatalimidir.

Sizin gibi dusunen oldugu kadar, dusunmeyen milyarlar var,bir sizmi dogru yoldasiniz....?
EBU TURAB
ALINTI(uzunyol @ Mar 24 2008, 01:40 AM) *
on yargilarinizin esiri olmayin.
ilhan selcuk kimdir ?
ne yazmistir,
ulkesinin tam bagimsizligini istemistir.

ABD emperyalizmine yasami boyunca karsi cikip mucadele etmistir.
Onu elestirenler ABD tarafindami yer aliyorlar ?

Ataturk cudur,lailige inanir,sizingibi dusunmuyorsa,hatalimidir.

Sizin gibi dusunen oldugu kadar, dusunmeyen milyarlar var,bir sizmi dogru yoldasiniz....?
elbette biz doğruyuz bizim yolumuz hak yolu wallbash.gif
uzunyol
Ebu Turab

"inanmak kolaydir , dusunmek cesaret ister "
AkinciBey
ilhan selçuk kimdir?

ben söyleyeyim: 71de madanoğlu cuntası içinde yer almış ve cuntanın iktidara gelmesi halinde bakanlık yapacak bir kişiydi.bağlı bulundukları cunta ise iktidara geldikleri ilk yılda türkiyede on milyon kişiyi öldürmeyi planlamıştı.tamamen stalin mantığında hareket eden öyleki sovyetlerin çekoslavakyayıişgalinde binlerce sivilin öldürülüşünü alkışlamış vatan haini din düşmanı dalaksızlardan biridir ilhan selçuk.

bu türkiye düşmanı aşağılık adamın ne özelliği vardı acabaki kıyametleri kopardı bir avuç hain?çünkü bu kişi türk ve kürt milletinin dinsizleştirilmesi projesine en büyük destek veren ağababalarındandır.böyle bir öküzbaşının gözaltına alınması laikçi dinsizlere vurulmuş büyük bir darbe olması hasebiyle salyalarını akıta akıta etrafa saldırıyorlar.

yedireceğiz..bu salyaları onlara yedireceğiz..ya kan kusturacağız ya tam susturacağız..
uzunyol
Akincibey,
ilhan selcuk un ne kadar hain ,biri oldugunu anlatirken,hakaretvari kelimelerini anlamiyorum.Gerek varmi.

Dusuncesine katilmayabilirsin,onu savunanlarla ters fikrde beyan edebilirsin, ama hakaret etmek,bir iki cumle ile yargilayip mahkum etmek,objektif bakis acisina sahip olmadiginizin gostergesi.

Bugun islam ulkeleri,ABD emperyalizminin dumen suyunda,isbilikciligini yaparken, Seytan kafir,fitnenin basi denilen Amerikada Fettulh usakligina devam eder feyz verirken, unutmaki, 80 kusur yillik yasaminda,anti Emperyalist cizgisini korumustur.

Bu durumda ilhan selcuk ve onun cizgisinde olanlar asikardirki,emperyalizme hizmet eden fettullah gibilerinden elbette degerlidir,sahip cikilacak....
Siz nerede duraciginizi belirleyin.
onun cizgisi belli...
Gullerin_Efendisi
ALINTI(uzunyol @ Mar 24 2008, 06:11 PM) *

Akincibey,
ilhan selcuk un ne kadar hain ,biri oldugunu anlatirken,hakaretvari kelimelerini anlamiyorum.Gerek varmi.

Dusuncesine katilmayabilirsin,onu savunanlarla ters fikrde beyan edebilirsin, ama hakaret etmek,bir iki cumle ile yargilayip mahkum etmek,objektif bakis acisina sahip olmadiginizin gostergesi.

Bugun islam ulkeleri,ABD emperyalizminin dumen suyunda,isbilikciligini yaparken, Seytan kafir,fitnenin basi denilen Amerikada Fettulh usakligina devam eder feyz verirken, unutmaki, 80 kusur yillik yasaminda,anti Emperyalist cizgisini korumustur.

Bu durumda ilhan selcuk ve onun cizgisinde olanlar asikardirki,emperyalizme hizmet eden fettullah gibilerinden elbette degerlidir,sahip cikilacak....
onun cizgisi belli...

Ya ne mubarek adam mış Fethullah gülen sizler gibi vahşileri gördükçe Kendisine olan saygım bir kat daha artıyor Allah selamet versin..
İlha n selcuk anti emperyalist cizgideymiş duyda inanma onların ağababaları zaten abd hocam bu ülkede abd den habersiz darbemi yapıldı, hem diyelimki herkes ahmak ilhan selcuk vatansever bunu gizleyebildiniz diyelim ,peki dinsizliği ve din düşmanlığını ve müslüman düşmanlığını ne yapacaz ..
Bizler gibilerin durdugu yer bellidir yüzyıllardır aynı çizgideyiz Müslüman, ama siz acaba hangi cizgidesniz sorsak müslümanız diyorsunuz eyvallah gerisi bizi aşıyor ,abd ye karşıyız diyorsunuz ama sadece ağızla karsısınız icraatta sıfır yani 80 yıldır kim abd uşağı haline getirdi politikalarımızı, kim bu bereketli topları kuraklaştırdı ,kim namerde muhtac etti bizi , hatta selcuk zihniyeti okadar abarttıki bi ara abd den damızlık erkek getirtiyodu ...
Geç hocam bunları aynı masallar , İslam Hükümran olmadıkça o sürekli karşıyız dediğin fakat sadece ağızla karsı oldugun delicesine mallarını tükettiğin abd nin boyundurugundan kurtulamassın...

EBU TURAB
Kitabın özellikle “ajan gazeteciler” bölümü dikkat çekici. Türk medyasında bir çok etkin isim MİT ve yabancı istihbarat birimlerinin ajanları olarak ilan ediliyor.

“Dünden bugüne devletin içindeki kirli ilişkiler”

Kitaba göre Ergenekon örgütü yeniden yapılanma sürecine girdiği 1999 yılının hemen arifesinde 2000 yılında örgüt birimleri tarafından hazırlanan bir raporda, Türk medyasının çok etkin isimleri ajanlıkla suçlanıyor. Hem de öyle böyle değil. Sadece Türk istihbarat birimleri ajanlığı mı? Elbette hayır. Bir çoğu yabancı istihbarat servisleriyle ilişkili olduğu iddia ediliyor. İşte Ergenekoncuların bir rapor haline getirip karar alıcılara gereği için verdiği fişleme raporu.

"MİT’e hizmet veren gazeteci vasfına sahip olmadıkları halde, bu meslekte kalmaları sağlanan isimlere aşağıda yer vermiştir.”

- Erdal Şimşek, Kamuran Akkuş, Harun Odabaşı, Haluk Girti, Önder Şuşuoğlu, Mehmet Güç, Reha Muhtar, Necdet Açan, Güneri Civaoğlu
Cengiz Çandar (CIA)

- Ali Kırca, Murat Demirer, Ufuk Güldemir, Soner Yalçın, Bülent Aydın, Fatih Altaylı, Enis Berberoğlu (Mikdat Alpay ekibinden)

- Tuncay Özkan, Osman Arolat, Doğan Hızlan (MOSSAD - MİT)

- Doğan Yurdakul, Yılmaz Yılmazer, Hüseyin Üzmez, Serdar Arsever, Fikret Bila (Hiram Abbas ekibinden)

- Metin Cerrahoğlu, Ahmet Taşgetiren, Selahattin Sadıkoğlu, Mehmet Ocaktan, Abdullah Muradoğlu, Can Ataklı, Ruhat Mengi, Nurdan Bernar (MOSSAD), İlker Sarıer (Mikdat Alpay ekibinden)

- Oktay Ekşi, Güngör Mengi, İsmet Berkan, Sedat Ergin (Sönmez Köksal ekibinden)

- Hadi Uluengin (Hiram Abbas ekibinden)

- Mine Kırıkkanat, Haluk Şahin, Okay Gönensin, Bilal Çetin, Murat Birsel (CIA)

- Ali Bayramoğlu (CIA)

- Can Dündar, Ruşen Çakır, Oral Çalışlar, Hikmet Çetinkaya, Sedat Sertoğlu (MOSSAD)

Kıtapta Diyanet İşleri Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Nuri Yılmaz'ın da birlik personeli olarak kamuoyu oluşturulması gerektiği dönemlerde MİT tarafından kullanıldığı iddia edildi. Yine kitapta, Ergenekon tarafından rapor haline getirilip gizlilik damgası vurulan bu rapora göre, Türkiye'de bağımsız gazeteci kalmamış.

Bir terör örgütü olarak anılan Ergenekon'u ; “Atatürk’ün adını, ilke ve inkılâplarını maskeleme yaparak, illegal kazanç, gizli istihbarat, legal ve illegal faaliyetler, naylon terör örgütü kurmak, naylon şirketler oluşturmak, suikast ve propaganda gibi yöntemler vasıtası ile bir örgütlenme” şeklinde tanımlayan yazar Çakır, örgütün amaçlarını da şöyle açıklıyor:

“Gizlilik prensipleri altında Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm devlet kademelerini ele geçirip, örgütün amaçları doğrultusunda bir devlet yapısı kurmak.”

ÜÇ KRİTİK TOPLANTI

2. Kitapta provakatif eylemlere dikkat çeken Çakır, 1999 Yılı Aralık Ayı, 2001 Yılı Kasım Ayı ve 2006 yılı Nisan Ayında yapıldığını iddia ettiği ve günlerini de vererek aktardığı toplantıların; Hablemitoğlu cinayeti, Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesi’ne yönelik bombalı saldırılara ışık tuttuğunu savunuyor.

HEDEFTEKİ GAZETECİLER

Kitapta, yerli ve yabancı istihbarat birimlerine hizmet etmekle suçlanan gazetecilerin isimlerine yer veren Çakır, hedefteki gazetecilerin de Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu ve Erdal Şimşek olduğu iddiasında bulunuyor.

ERGENEKON’UN DEŞİFRE EDİLEMEYEN KOLU: KÜRŞAD HAREKETİ

Çakır, örgütün Vatanseverler, Kuvvacılar, Atabeyler ve Ulusalcılardan sonra Pantürkist kanadını temsil eden bir kolu olduğunu da iddia ediyor.

Pantürkist akımın yeni versiyonu olarak tanımladığı “Kürşad Hareketi”nin Yaşar Büyükanıt’ın Genelkurmay Başkanlığı’nı engellemek için kendi internet siteleri ve aynı anlayışa sahip siteler vasıtasıyla karalama kampanyası başlattıklarını savunan Çakır “Buradaki amaç hükümet ile ordu arasında çatışma çıkarıp bir müdahale yapılmasını sağlamaktı” diyor.

Çakır bu yapının, “28 Şubat’ta tankları yürüterek balans ayarı yaptık” iddiasında bulunanlar tarafından da destek gördüğünü öne sürüyor.

MHP ÜZERİNDE KİRLİ HEDEFLER

Ergenekoncuların MHP’de yönetimi ele geçirerek örgütün vurucu kanadını bu partiye bağlı Ülkü Ocakları vasıtasıyla güçlendirme amacı taşıdığı iddiasını ortaya atan Çakır, Ergenekon üyesi olmakla suçlanan Veli Küçük’ün, bazı gazetecileri, akademisyenleri ve adı mafyada anılan isimleri evinde toplayarak MHP üzerine planlar kurduğunu öne sürüyor.

Güler kömürcü, Ümit Özdağ, Sedat Peker bir araya gelerek, MHP’de, Ümit Özdağ’ın lider olmasını temin etmeye çalıştıklarını savunan Çakır, Veli Küçük’ün, yeni bir oluşum başlatıp bu çerçevede Yılmaz Durak’ı bile çağırıp dört-beş kere görüşme yaptığını iddia ediyor.

Bu girişimlerine bazı gazetelerin de destek sözü vermiş olabileceğini açıklayan yazar Zihni Çakır, Veli Küçük’ün Devlet Bahçeli ile ilgili olarak çevresindekilere sık sık, “bu adamı pencereden aşağı atmadan bu parti kurtulmayacak. Devlet Bahçeli gitsin kim gelirse gelsin. Ben Yunanistan’dan PASOK’tan bir adam getirip bu MHP’nin başına koysaydım bu kadar tahrifat yapmazdı” şeklinde ifadeler de kullandığını iddia ediyor.
http://www.habercem.com/haberdetay.asp?tar...mp;Categoryid=1
evet Akp den farklı düşünen insanların hepsi ajan ve çeteci clapping.gif
uzunyol
suya yazi yaziyorsunuz,
Akliniz ve sag duyunuzla dusunun.
Tarih sizi,yuzlerce yildir yaniltti,oyuzden siyonist israille bas edemedi,islam dunyasi,emperyalizmin semsiyesinden siginiyor.
Fettullah sizin tarafinizdan bu kadar ovguyu hak ettigine sasmadim;
Ezilen mazlum halklarin,ahini aliyor,emperyalizme hizmet etmekle,

Gerci sizin litaruturunuzde,fettullahi savundugunaza gore,emperyalizme,siyonizme hizmet etmeyi normal gormeniz,sasirtici deyil.

Bu arada yuzlerce yildir,ornek gosterebileceginiz bir donem varmi merak ediyorum....Hic belgeye bilgiye dayanmayan,bir kac hadis disinda,asri saadet donemimi,birkac yillik.
Onunlami insanlik alemini aydinlatacak,mutluguga gotureceksiniz,kendiniz kandiriyorsunuz.
Gullerin_Efendisi
ALINTI(uzunyol @ Mar 24 2008, 07:23 PM) *

suya yazi yaziyorsunuz,
Akliniz ve sag duyunuzla dusunun.
Tarih sizi,yuzlerce yildir yaniltti,oyuzden siyonist israille bas edemedi,islam dunyasi,emperyalizmin semsiyesinden siginiyor.
Fettullah sizin tarafinizdan bu kadar ovguyu hak ettigine sasmadim;
Ezilen mazlum halklarin,ahini aliyor,emperyalizme hizmet etmekle,
Gerci sizin litaruturunuzde,fettullahi savundugunaza gore,emperyalizme,siyonizme hizmet etmeyi normal gormeniz,sasirtici deyil.

Bu arada yuzlerce yildir,ornek gosterebileceginiz bir donem varmi merak ediyorum....Hic belgeye bilgiye dayanmayan,bir kac hadis disinda,asri saadet donemimi,birkac yillik.
Onunlami insanlik alemini aydinlatacak,mutluguga gotureceksiniz,kendiniz kandiriyorsunuz.

Örnek mi smile.gif neyle ilgili istersen hemen göstereyim sana siyonizmin hayatta en korktugu şey İslam dır sanırım yeterli bir örnek... Bu yüzden dirki türkiyede İslam ı istemediler ve sizinkilerde bu sacma sapan sistemi getirdiler, yüzlerce yıllık örnekten kastını anlayamadım Selçuklular ve Osmanlılar da tatmin etmez seni sanırım ..

Eğer bu ülke israilin isteği gibi bir düzenle yönetilmesse sende onların jandarmalıgını yapamazdın , neden israil irana düşman hiç düşündünmü ve zihniyetine bakaraktan seninde düşman oldugunu düşünüyorum, çünkü 1979 a kadar iran israil-abd nin jandarmalıgını yürütüyordu nezaman İslam devrimi geldi israille arası bozuldu...

Sana bir tavsiye şöyle cumhuriyet in kuruluşundan bugune bir kendine bak birde diğer devletlere bak ne katmıssın bu ülkeye o gunden bugune degişen ne ... koca bir hiç kuruldugumuzda da hiç olarak kurulmusuz lozan gibi bir facia yı dayatmıslar ve hala acılarını cekiyoruz şimdide koca bir hiçiz, hadi yalan de kendini kandır Türkiye çok güçlü bir devlettir de fabrikalarımız , kendi silahlarımızı ürettiğimiz bir ordumuz var de , dünyada süper güçüz de,herkese sözümüzü geçiriyoruz de , de de çekinme siz seversiniz böbürlenmeyi...

Ha bir dipnot : almanya 1945 te savastan yüzde 5 milyon enflasyonla cıktı birde şimdiki haline bak sanırım almanya nın kalkınmasının sebebi laikliktir diye düşünmekteyim...
Batıya aklınız sıra düşmanlık besliyorsunuz ama tüm kanunlarımız batıdan gelme (laiklik ten tutta medeni kanuna kadar) fakat körükörüne delicesine bu kanunları savunuyorsunuz Örnek : Laiklik....

Selametle..

Gullerin_Efendisi
Ha birde şıkışınca fethullahçı yaflarını geçiniz artık cok bayağılasıyor çünkü ben sahıslara değil genele bakarım, ayrıca fasık haberleri okumam arastırırım oyuzden yok fethullahcısın fethullah söyle yapmış bilmemn tarzında bana bişey demeyin, bu nedir yahu tuncay özkan ağzı ve mantalitesi, sanki türkiye üzerinde fethullah gülenin bir yaptırımı yada türkiye adına abd ile işyapma hakkı varmış gibi , utanmasanız 2001 krizini,yazar suikastlerini , 60-80-72 darbelerini abd ergenekon aracılıgıyla değilde fethullah aracılıgıyla yaptı diceksiniz smile.gif) hadi cık bakalım bu denklemin içinden smile.gif
uzunyol
Siyonizim ,Emperyalizmin buyuttugu besledigi olgudur.
Yatip kalkip kahrolsun siyonizim demekle olmuyor.
Bugun kutsal topraklarin kontrolu yerli isbirlikcilerin (buyuk musluman kardeslerimiz) ortagi emperyalizmin elindededir.

Cumhuryet tin bati kanunlarindan etkilendigini yazmisin,seri yasalarin gunumuzde bir cozumsuzluk urettigi ortada.
Kaldiki seri yasalarla idare edildigini idda eden gunumuz ulkelerinin yasalarini incelediginizde,yetersiz kalan seri yasalarin yerine bati yasalari hakimdir, bati cagdas dunyada lokomotif gorevi gordugu icin oyledir.
Bu islevi (onculu)yarin hindistan ,latin amerika yapsa,ayni durum soz konusudur.
Nasilki, 9. ve 13. yuzyil arasi islamiyet ornek aliniyorsa.

Gelelim ulkemize, Tam bagimsiz oldumuzu idda etmedim,edememde,somut gercekler varken,bunun kususru bu ulkeyi kuranlarda deyil,Ataturk'un olumunden sonra batili olmayi,isbirlikcilik peskes cekme olarak goren,sagci ,ortacag karanligina donmek isteyen sizlerde arayin.
Lozan,bir ulusun ,devletuin tapusu alinmistir.Viran olmus harap olmus,uckurundan keyfinde ote dusunmeyen osmanlinin yikintilarindan,olanaksizliklarla filizlenmistir.Lozanin sonucu anlamak icin ulusal kurtulus savasini inceleyin,nedenleri sonuclariyla.

osmanli ve selcukluyu ornek gosterdiginize gore isiniz zor,

size,1960 li yillarin sonunda gazetede cikan bir yaziyi anlatarak bitireyim.

"bu tarihlerde,japona ya islamiyeti anlatmak tanitmak icin bir gurup din adami gider.Konuk olduklari yerde japon lar,bir soru sorar (hani su cekik gozlu puta tapanlar),
-bize bir ulke gosterinki,islamiyeti kabul etmeden once sefil perisan,kabul ettikten sonra ,gelismis ,zengin olsun.."

Neden Fettullah gulenden soz edince elektirkleniyorsunuz,sozumuz olurmuydu arap ulkelerine gitseydi.Gozu yasli din tuccari.
Gullerin_Efendisi
ALINTI(uzunyol @ Mar 24 2008, 10:04 PM) *

Siyonizim ,Emperyalizmin buyuttugu besledigi olgudur.
Yatip kalkip kahrolsun siyonizim demekle olmuyor.
Bugun kutsal topraklarin kontrolu yerli isbirlikcilerin (buyuk musluman kardeslerimiz) ortagi emperyalizmin elindededir.

Cumhuryet tin bati kanunlarindan etkilendigini yazmisin,seri yasalarin gunumuzde bir cozumsuzluk urettigi ortada.
Kaldiki seri yasalarla idare edildigini idda eden gunumuz ulkelerinin yasalarini incelediginizde,yetersiz kalan seri yasalarin yerine bati yasalari hakimdir, bati cagdas dunyada lokomotif gorevi gordugu icin oyledir.
Bu islevi (onculu)yarin hindistan ,latin amerika yapsa,ayni durum soz konusudur.
Nasilki, 9. ve 13. yuzyil arasi islamiyet ornek aliniyorsa.

Gelelim ulkemize, Tam bagimsiz oldumuzu idda etmedim,edememde,somut gercekler varken,bunun kususru bu ulkeyi kuranlarda deyil,Ataturk'un olumunden sonra batili olmayi,isbirlikcilik peskes cekme olarak goren,sagci ,ortacag karanligina donmek isteyen sizlerde arayin.
Lozan,bir ulusun ,devletuin tapusu alinmistir.Viran olmus harap olmus,uckurundan keyfinde ote dusunmeyen osmanlinin yikintilarindan,olanaksizliklarla filizlenmistir.Lozanin sonucu anlamak icin ulusal kurtulus savasini inceleyin,nedenleri sonuclariyla.

size,1960 li yillarin sonunda gazetede cikan bir yaziyi anlatarak bitireyim.

"bu tarihlerde,japona ya islamiyeti anlatmak tanitmak icin bir gurup din adami gider.Konuk olduklari yerde japon lar,bir soru sorar (hani su cekik gozlu puta tapanlar),
-bize bir ulke gosterinki,islamiyeti kabul etmeden once sefil perisan,kabul ettikten sonra ,gelismis ,zengin olsun.."

Neden Fettullah gulenden soz edince elektirkleniyorsunuz,sozumuz olurmuydu arap ulkelerine gitseydi.Gozu yasli din tuccari.

Cumhuryet tin bati kanunlarindan etkilendigini yazmisin

etkilendi demedim bizzat onlarınkini dayattılar dedim .

neyi gösterecektim nezaman İslam yönetiminden cıkmısız durumumuz ortada

demagoji istemiyorum yazdıklarıma cevap ver, bırak ataturk ticareti yapmayı zaten o değilmi lozana imza atması için inönüyü gönderen lozanla zaten sen dinini de dahil herseyini batıya satmışsın, birde övünüyosun neyin kurtulusu hocam hani kurtuluş,batı usaklıgını kendi agzınla itiraf ediyorsun, sonrada kurtulus diyorsun ,şimdide sırf müslüman diye sizin politikalarını güden bir iktidara kötü diyorsun .. neyin savasını veriyorsunki ayrı dilden konusuyoruz.. gayet acık türkler İslam ı bıraktıktan sonra nezaman adam gibi bir güce kavuşmuşlar sadece bunu anla yeter Sen selcuklularla ,osmanlılar örneğini verince hemen sagın solun oynuyor selcuklu imparatorlugu İslam la yönetiliyordu Osmanlı İmparatorlugu İslam la yönetiliyordu tc laik modern batı yönetimiyle yönetimiyle yönetiliyor ve yine eski gücümüzdeyiz değilmi.
Ayrıca yine klasik, ortacag diyerek komik duruma düştün yani bunu siz laikçi cevrede desen seni ayakta alkışlarlar ama burda ki insanlar okadar cahil değil kaldıki, biz çağ kapatıp çağ actık senin karanlık dediğin dönemde İslam 3 kıtaya yayılmıstı ve tüm alimler müslümanlardan cıkıyordu batılılar şimdi sizin onları taklit ettiğiniz gibi müslümanları taklit ediyordu yani güzel kardeşim anlayacağın ORTAÇAĞ bizler için karanlık değil tam tersi en aydınlık günlerimizdendi ama sanırım sizler iç,n karanlıktı tabi özüne bakarsan batı için karanlık yıllardı ...

Hocam dediğim gibi farklı dilleri konusuyoruz İslam 1 çağa değil tüm çağlara gelmiştir, bu kafa ile zaten onlardan aldıgın bir sistemde onların usagı olmaktan kurtulamassın. Sizdeki bu batı hayranlığının cok değil 10da 1 i İslama karsı olsaydı öyle garip garip japon atasözleri yerine burada Hadis lerle örnek verirdin İslam ı ülkelere mal edemessin aman su ülke İslam la yönetiliyor bak ne kadar zayıf durumda diyemessin al benden sana bir örnek senin japon amcalarının tezini çürüten İRan 79 öncesi sefalet kargasa iç savaş dikta , 79 sonrası suan kendi savunma sanayii ni kendi üretiyor nükleer güce sahip dünyaya elektirik dogalgaz ve petrol satıyor, ve senin abd diyerek sözde düşman oldugun emperyalizm ve siyonizmin 1 numaralı düsmanı.Ama ne ilginçtir kiseninkiler(laikçiler) iranada düşman ama irana düşmanlığı kalpten, öyle abd ye oldugu gibi dilden değil neden sence ... Çünkü müslümanlar ...

Birde yahu bırak fethullahı kardeşim sanane tekrar ediyorum senin ülken adına bir anlasma yetkisi mi var neden rahatsız oluyorsun adamdan dur ben söyliyeyim dünyanın 4 bir yanında insanlara İslam anlatıyor ondan olabilr mi ?
SAMİRA

offtp.gif forum da bi fırıldaklar dönüo ya hade hayırlısı arkadaşlar...bütün aydın görüşlü,mantıki,ewrensel hepsi taruzda sanqim flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif WALLAHİ bnm safım belli DİNİME,DİYANETİME TERS DÜŞEN BÜTÜN PARTİ,DÜŞÜNCE,HAL-TAWIR ws.... hepisinin karşısındaim. ninja.gif
uzunyol
Osmanlidan oyle bir enkaz devralindiki,bunun uzerinde insa edilecek,ulkenin icinde bulundugu zor sarlar ortada iken,sanki sanyide dunyanin sayili,bilimde ornek bir ( osmanlidan ) devlet alinmis gibi,genc cumhuriyeti sucluyorsunuz,insaf.
Ataturk u anlamak,Turkiyeyi anlamak yakin tarihimize objektif bakmaktir.

Oyle bir analiz yapiyorsunki,sanki dunya uzerinde kutulmus bir devlet olsunki,kendinden onceki kulturlerden etkilenmesin,bu mumkunmu,uzayda bir basimizami yasiyoruz,

Kaldiki islamiyetde baslangicta ve sonrasinda,kendinden onceki kulturlerden etkilenmis,gunluk yasamlarinda kullanmistir,bunda yadirganacak durum yoktur.
ogunun kosullarinda batidan ornek alinan kurum ve kuruluslardir,eskimis kohnemis,toplumsal yasama yanit veremeyen,sistemin yerine konmustur;greklidirde,
basarili olmusmudur,tartisilir,fakat izlenen yol istikamet son derece muspetti,sizin gibi kostek olan anlayislar olmasa idi.

Islamiyetin belittigim donemde ,amtin cag yasadigi dogru,peki,bu donemin neden son bulup,islamiyetin ortacag karanligina gomuldugunude acikla istersen.

islamiyet gonulleri fetederekmi,3 kitaya yayildi,zor kilic yoluylami..?
SAMİRA

nesiniz siz ya üstün zekalı falan mı :thinking:bn körüm tmm mı bağnazım,at gözlüklüyüm umrumda diil ne düşünürseniz düşünün...HA şunu da diim bn ATATÜRK'E HİÇBİR GAREZİM KASTIM FALAN YOK!!!!!!!!!!.NE YA LAİKLİK ALTINDA PUTLAŞTIRDINIZ YA BN ONA TEPKİLİYİM + ŞUAN DÜNYA DA DİNLER SAWAŞI DÖNÜO SADECE WE BUNA KILIF DİKİLMEYE ÇALIŞILIO WIR WIR ZIR ZIR ZIR BANA DEMOGOJİ YAPMAYIN.ŞÜKÜR BEYNİMİZ SİZİN KADAR ÇALIŞMIODUR AMA DİMİ thinking.gif
erciyes_1903
CHP lideri Deniz Baykal: "Ergenekon bir bombadır, nerede patlar kime yönelir önümüzdeki dönemde bunu göreceğiz." Baykal, Ergenekon soruşturmasına ilişkin sürecin biran önce netleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Baykal, “Herkes ne biliyorsa deliliyle bunu ortaya koymalıdır. Türkiye'ye kim ne yapmışsa ortaya konmalı, yapanların hakkından da yargı organı gelmelidir. Biz de destek olmaya hazırız. Olayı yaygınlaştırma, orayı burayı tehdit etme şeklinde ele almayı hiçbir şekilde kabul edemeyiz” dedi.

Deniz Baykal, “Bu bir bombadır, nerede patlar kime yönelir önümüzdeki dönemde bunu göreceğiz. Yapılan açıklamalar kaygıları artırıyor. Olayın tehlikeli biçimde yaygınlaştırılma ve yeni yeni hedefler seçilerek tehlikeli bir noktaya getirilme ihtimali, sayın Selçuk'un soruşturmadan çıkardığı sonuç olarak milletimizle paylaşılmıştır. Olay artık deşifre edilmiştir. Olayın özlemleri, arayışları görülmüştür. Bundan sonra herkes bu bilgiler ışığında bakacaktır.”

Baykal, AKP'nin parti kapatmaları zorlaştıracak Anayasal düzenleme çalışmalarına sert çıktı. Baykal, “Yapılması söz konusu olan değişiklik bilinmelidir ki sadece AKP'nin kendisini kurtarma sonucunu verecek bir değişiklikten ibaret değildir. Amacı kendisini kurtarmasıdır. Hukuk devletiyle bağdaşmaz. Hukuk sürecini boşluğa bırakmak için Anayasa değiştirmek aklın, mantığın ve sağduyunun kesinlikle kabul edemeyeceği bir şeydir” dedi. Baykal, düzenlemeyle laikliğin hedef alındığını savundu.

AKP'nin kendi derin devletini inşa etmeye başladığını söyleyen Baykal, bu sözlerine Başbakan Erdoğan'dan gelen, “Derin devletin mimarı sizsiniz” şeklindeki açıklamaları yanıtladı. Baykal, “Biz derin devleti değil, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk. Türkiye Cumhuriyeti çağdaş, modern bir devlet olarak kuruldu” dedi. (anka)
SAMİRA
[quote name='erciyes_1903' date='Mar 26 2008, 12:32 PM' post='254218']
CHP lideri Deniz Baykal: "Ergenekon bir bombadır, nerede patlar kime yönelir önümüzdeki dönemde bunu göreceğiz." Baykal, Ergenekon soruşturmasına ilişkin sürecin biran önce netleştirilmesi gerektiğini söyledi.

ilk defa bnce doğru bişi sölemiş flowers.gif neden böle sölemiş bomba infilak kuwweti olan bi nesne ya üstüne sıçrarsa korkuları yaşadığını düşünmekteyim...işin ucunun kendisine bulaşacağından endişelerimi var confused1.gif tedirginliğine bi anlam werememekteyim...kendine güweniyorsa bu sürece karşı çıkması düşündürücü...sürec belli olsun o zmna kadar da bekleyelim bize dokundurtmamaya çalışalım olayları mantığında mı acep blink.gif
TEVHİD
ALINTI
“Biz derin devleti değil, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk. Türkiye Cumhuriyeti çağdaş, modern bir devlet olarak kuruldu”

Bence çağdaş değil, tam tersi çağdışılar. Kendilerinden farklı görüşlerin uygulanması hususunda takındıkları menfi tavır çağdaşlık mı?
Başörtüsünün yasaklanmasına önayak olmak mı çağdaşlık?

nasreddinhoca
ALINTI
Baykal, “Biz derin devleti değil, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduk. Türkiye Cumhuriyeti çağdaş, modern bir devlet olarak kuruldu”

Türkiye Cumhuriyetini biz kurduk...
Başında da Halifesi vardı...
AkinciBey
ALINTI(uzunyol @ Mar 24 2008, 06:11 PM) *

Akincibey,

onun cizgisi belli...

şimdi yani adam şerefsizse şerefsiz demeyecezmi? sen gelmiş müslüman mahallesinde salyangoz satıyorsun kimse dokunmuyor ama demi?

Bak kardeş artık laiklerin devri bitti.bunu o kalın kafanıza sokun..

Bu arada Fethullah Gülen ve ekibi canınızı fena acıtmış heraldeki böyle saldırıyorsun.Saldıracaksan .... git kendi forumunda saldır..hadi bakalım..
düşüncesuçlusu
Yaşar Öz’ün ardından çete lideri olmaktan Kandıra F Tipi Cezaevi’nde yatan Alaattin Çakıcı, Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na ifade verdi. Çakıcı, dün sabah saatlerinde cezaevinden jandarmalar eşliğinde Beşiktaş’ta bulunan İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’ün odasının bulunduğu kata çıkartılan Çakıcı’nın, soruşturma çerçevesinde savcılıkta ifadesine başvuruldu.

Hangi babalar ifade verdi?

Alaattin Çakıcı’nın adliyeye getirildiği sırada, kardeşi Gençağa Çakıcı’nın da geldiği görüldü. Ümraniye’de bir gecekonduda el bombaları ve patlayıcıların ele geçirilmesi sonrası başlatıldığı belirtilen aynı soruşturma kapsamında daha önce Sedat Peker, Hadi Özcan, Yaşar Öz, Semih Tufan Gülaltay ve Durmuş Anucin’in de İstanbul’da ifadeleri alınmıştı.
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?d...mp;Categoryid=1
İlhan Selçuk ile Alaadin Çakıcı'nın aynı örgüt içinde el ele olması clapping.gif laugh.gif
evet AKP li olmayanların hepsi ergenekoncu hepsi çeteci clapping.gif
[size=3]
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.