Ayrıca bunu bilerek yani reklam maksadıyla yapmadıysan şayet,
ilminde yoksa bu konuda ayrıca,
sana tek söyleyebileceğim şey,
sende kulak mulak namına bir şey yok.
Bu ses en fazla 30-40 yaşında birine ait ve gayet güzel bir türkçesi var.
Üstad kürttür ve konuşması kaba ve serttir.
Bilmeden etmeden yazmayın buraya.
Computerexpert
Jul 13 2008, 10:04 AM
aynen öyleee hiçde üstadın sesine benzemiyor... artık millet reklam yapmak için ne yollar deniyor yazık yazık....
Sonunda maşallah diyormuş üstad Oda saliselik duyuluyorr... Anlaşılmıyor bile...
sükût-u vaveyla
Jul 13 2008, 02:36 PM
kardeşime dinlettim ...nurcu olduğundan ...birinci maşallahın olabileceğini düşünüyor ..sonunda ki değil...
nasreddinhoca
Jul 13 2008, 02:43 PM
Dinlerken, ekranda ne yazdığını da okusanız, böyle olmazdı durum... Said Nursi sadece bir maşallah diyor, ve gördüğüm kadarı ile tam bir maşallahlık durum... Maşallah arkadaşlar... Hepinize maşallah...
sükût-u vaveyla
Jul 13 2008, 02:48 PM
kardeşimede mi kızdın nasreddin hoca
nasreddinhoca
Jul 13 2008, 02:52 PM
estağfirullah, kızmadım, maşallah dedim, Üstad'da öyle diyor... Hayır, sitemim, koskoca şerid geçiyor ekranın ortasından, ve diyor ki:" Sohbeti yapan ceylan abidir, Said Nursi, sonunda maşallah diyor."
seydaKumandan
Jul 13 2008, 04:21 PM
Başlığa baktın mı ? Öyle başlığa böyle karşılık
webfatihi
Jul 15 2008, 07:13 PM
Videonun ortasında videonun yarısı kadar yazı var arkadaşlar neyin ne olduğunu yazan.
Bide bir sürü şey yazmıssınız arkamdan... Bu ses kaydı Said-i Nursi hz kendi ses kaydıdır (sonunda maşallah diyen)
Birde öyle başlığa böyle cevap yazan arkadaş söylesinde başlığı öyle yazayım. Hz sesini duyduk Allah razı olsun diyeceğinize bilmeden eleştirmissiniz. Birde... Neyse hakkınızı helal edin zamanınızı çaldımsa... kusuruma bakmayın :S
musalli
Jul 15 2008, 07:19 PM
allah razı olsun kardeşim,dinledik faydalandık.. gerisi teferruat,teferuata takılanlara siz takılmayın..
webfatihi
Jul 15 2008, 07:44 PM
Teşekkür ederim Takılmamayı öğreneceğiz inşallah
harxd
Aug 1 2008, 03:14 AM
evet burda yani urfada hocamız aynı zamanda üstad said nursinin talebesi olan abdulkadir badıllıda da bir nüshasının bulunduğu bir ses kaydıdır...sevdiğimiz ve saydığımız ceylan abimizin sesidir.. sonda üstadın maşallah demesi doğrudur..