şevvâl
Oct 15 2005, 07:48 PM
Başlıktanda anlaşılacağı gibi kırgınım arkadaşlar. Fetih radyo djlerine Forumun ana sayfasındaki reklam nitelikli duyuruları hazırlayan arkadaşa yani kısacası konser tipi organizasyonların Ankara dışında yapılanlarını duyurmayanlara kırgınım.
Yoğun yaşamım sebebiyle resmen dış dünyadan kopmuş biri olarak neredeyse gündemi sizler sayesinde forumdan takip eder hale geldim. Bugün tv de Yusuf İslamın İstanbul yedikule zindanlarındaki konserinden görüntüler görünce açık bir tabirle şok oldum. Gerçi yolda bir iki afiş görmüştüm ama yırtık olduğu ve arabada olduğum için açıkcası fazla detaylı bilgi alamamıştım. Ve az önce forumda bir arama yaptım. Aldığım sonuç beni çok üzdü. Yusuf İslam konseri hakkında hiç bir duyuru yapılmamış. Ana sayfada yanıp sönen kelimeli ilanları geçtim bir başlık dahi açılmamış. Sami Yusuf konseri için haftalar öncesinden duyuru yapan siz üyeler ve adminler Yusuf İslam gibi bir üstadın konserinden bahsetmemişsiniz. ( Başlık açılıp bahsedilmemiş.) Böyle bir duyuru yapmadığınız için açıkçası kırıldım. Bir üyeniz olarak beklerdim ki Yusuf İslam şu tarihte ülkemize gelip konser verecek. Ama maalesef hiç bir duyuru nitelikli yazı yoktu.
Neyse olan olmuş konser kaçmış kısmet değilmiş gitmek.. Ama yinede bir duyuru beklerdim....
Allah'a emanet olun...
feyza:)
Oct 15 2005, 07:57 PM
haklısın Şevval zaten hep ankaradaki konserler duyuruluyor nedense
ama bu konser benim bildiğim kadarıyla Native Deen konseriydi Yusuf İslam konuk sanatçıydı.ama olsun yinede niye duyurulmadı
bende kırgınım işte
şevvâl
Oct 16 2005, 12:45 PM
Feyzacım haklısın Yusuf İslam konseri değilmiş. Sadece konuk sanatçıymış.
Biraz fazla tepki verdim galiba kusuruma bakmayın... Hakkınızı helal edin...
ErKaMReaL
Oct 17 2005, 02:44 AM
Değerli Şevval ;
FETİH GRUBU'nun ( FETİH RADYO) organize ettiği Mustafa Cihat , Taha ve Ömer Karaoğlu 'nun konserlerini ve Sami Yusuf'un konserlerini duyurmaya çalıştık sitemizden..
Diğer organizasyonları duyduğumuz zaman dünyanın neresinde olursa olsun buradan üyelerimize duyurmaya çalışalım..Biliyorsunuz FETİH GRUBU çalışmaları "uluslararası" ...
Bu konudaki organizazyonları duyurmaları için tüm üyelerimize rica ediyorum...
Saygılarımla
HiTech
Oct 17 2005, 11:42 AM
Değerli Fetih Radyo Dostaları,
Bizler ankarada ki etkinlikleri ve konserleri, sizlerle paylaşmaya özen gösteriyoruz, tabiki ankarada olma sebebimizden dolayı daha çok ankaradakilerden bahsediyoruz, diğer şehirlerde ve diğer ülkelerde bulunan arkadaşlarımız kardeşlerimiz fetih radyo ve grup üylerimiz bizleri, atacakları mesajlarla uyarıp bilgilendirirse seviniriz, ve yayın akışımızda bu hususta sizleri aydınlatabiliriz İnşaallah.
Şevval arkadaşımızın mesajında biraz tepki vardı çünkü beklentileri karşılanamadı, inşaallah bundan sonraki organizasyonlarda birbirimize bilgi vermeyi ihmal etmeyelim. Allaha emanet olun
hayırlı ramazanlar
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.