Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: ''Özlü Bir Dua''
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ DUALAR ]·.
bilal habeş
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle,
dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

öncevefa
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

AMİNNNNNN.ALLAH razı olsun Bilal kardeş... jp.gif
evin44
aminnnnnnnnnnnnnn
bilal habeş
ALINTI(öncevefa @ Jul 8 2008, 04:55 PM) *

Ya Rabbi!
AMİNNNNNN.ALLAH razı olsun Bilal kardeş... jp.gif

amin amin.RABBim sizdende razı olsun öncevefa kardeş.
musalli
amin,,amin kardeşim,,allah razı olsun ..
checen
çok güzel dualar yazıyosunuz siz gerçekten allahı çok seviyorsunuz allah razı olsun dua için
al_muallim
ALINTI(checen @ Jul 9 2008, 10:47 PM) *

çok güzel dualar yazıyosunuz siz gerçekten allahı çok seviyorsunuz allah razı olsun dua için

eee müezzin çok dua edermiş smile.gif
checen
ALINTI(al_muallim @ Jul 9 2008, 10:59 PM) *

eee müezzin çok dua edermiş smile.gif

müezzin olduğunu bilmiyordum kardeşim gercekten sözlerinizden belli oluyor müezzin olduğunuz
pürmelal
maaşAllah barekAllah.. smile.gif

çok güzel dua..

amin amin amin..
bilal habeş

amin amin çok saolun RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLAH. o sizin güzel bakışınız jp.gif

selam ve duayla
vuslatsiz_sevda
Allah razı olsun ...
Amin ....
bilal habeş
ALINTI(vuslatsiz_sevda @ Jul 10 2008, 01:51 PM) *

Allah razı olsun ...
Amin ....

amin amin.RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLAH.

selam ve duayla
-BeRcEsTe-
sn bilal dua çok güzel clapping.gif
kendiniz mi yazıyorsunuz acaba confused1.gif
bilal habeş
ALINTI(sabiha @ Jul 14 2008, 12:14 AM) *

sn bilal dua çok güzel clapping.gif
kendiniz mi yazıyorsunuz acaba confused1.gif

smile.gif

ALLAH razı olsun çok saolun bu duayı ben yazmadımda benim yazdıklarım ve düzeltmeler yaptığım oluyor smile.gif

Selam ve duayla
bilal habeş

ALLAH razı olsun kardeşim sizin güzel bakışınız jp.gif İNŞAALLAH övdüğünüze layık olurum.

Selam ve duayla
_LeyaL_
maşaAllah kardeş ALLAH razı olsun hakikaten özlü bi dua......
ayparcam
Amin Allah c.c razi olsun
bilal habeş
ALINTI(_LeyaL_ @ Aug 29 2008, 06:54 PM) *

maşaAllah kardeş ALLAH razı olsun hakikaten özlü bi dua......

Amin Amin.. RABBim sizdende razı olsun gönlü güzel kardeşim. ALLAH'a emanet olun.

Selam ve duayla
fizikci
Amin Allah razı olsun çok beğendim..
bilal habeş
ALINTI(ayparcam @ Aug 30 2008, 08:41 AM) *

Amin Allah c.c razi olsun

Amin Amin. RABBim sizdende razı olsun İNŞAALLAH.ALLAH'a emanet olun

Selam ve duayla
sailormoon
Amin Amin Amin . Allah razı olsun
bilal habeş
ALINTI(fizikci @ Aug 30 2008, 02:15 PM) *

Amin Allah razı olsun çok beğendim..

Amin Amin. beğenmenize sevindim smile.gif RABBim sizdende razı olsun iNŞAALLAH.ALLAH'a emanet olun.

Selam ve duayla
bilal habeş
ALINTI(sailormoon @ Aug 30 2008, 10:14 PM) *

Amin Amin Amin . Allah razı olsun

Amin Amin.RABBim sizdende razı olsun kardeş.

Selam ve duayla
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.