yüzdeelliüç1
Jul 7 2008, 02:05 AM
hemen konuya gireyim uzatmadan;dönemin dış işleri bakanı GÜL "leyla şahin" davasında hükümetin görüşünü AİHM ye bildirdi sonuç "leyla şahin" haksız bulundu.
başbakan "velevki türban siyasi simge olsa ne olur" dedi
ve en son hükümetin "türban düzenlemesi" anayasa mahkemesinden döndü.
soru 1.başbakan chp nin davul çalarak mahkeme ye götüreceğiz diye duyurduğu halde mahkeme üyelerinin de görüşü duruşu belli olduğu halde bu kanunun mahkeme'den döneceğini kestirememiş miydi?
yukarıda ki cümlede aşağıdakilerden hangisi yoktur
a;basiret b;öngörü c;devlet adamlığı d;hepsi
soru 2.başbakan (akp) türban düzenlemesini anayasa mahkemesinden geçmeyeceğini bildiği halde yaptı
yukarıdaki cümlede aşağıdakilerden hangisi vardır
a: çözümsüzlük çözümdür b:bu sorun biterse bende biterim c;denedim olmadı(yerseniz) d;hepsi
bu şıklar bizi aşar biz hep destekçiyiz inadına diyenler meraklanmasın sizleride düşündüm;
a;nerden bilsin canım kahin mi bu?
b;tayyip üzerine düşeni yaptı chp yine yaptı yapacağını!
c;toplumda ki konsensusa güvendi mahkeme bozdu işi
d;çözcem demediydi ki zaten başınıza taş düşse tayyip'ten bileceniz
eee?? hepsi.
yyasemen
Jul 8 2008, 02:41 PM
Eeeee siyasi simge olsa ne yazar olmasa ne yazar bende aynı görüşü destekliyorum kardeşim başörtüyü siyasi simge olarak görenlere bir sormak lazım acaba kendi baş açıklıkları ve laiklik anlayışları peki bu siyasi simge değilmi.....aman ne yapsanız boş tamam mı farkındamısın artık bu konularla fazla kimse ilgilenmiyor,sonkez tavsiyem olur ki amacınız Akp'nin kapanmasıysa,helal olsun allem kallem edip bir kılıf uydurdunuz.....gözünüz aydın kapanırsa artık davul zurna çalarsınız.Ama hale bilmediğiniz yada anlamak istemediğiniz bir şey var bu sefer % 65'le geldiği zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum.. Bırakın boş işlerle uğraşmayıda iyi bir şeyler yapın ülke için çalışın cabalayın ...çomak sokmayın...bir söz vardır yiğit'i öldür ama hakkını verin diye bazı şeyler eksik olabilir ama yapılanlarıda inkar etmeyin.
sükût-u vaveyla
Jul 8 2008, 02:50 PM
akp linin mi desem tayyibin mi desem bilmiyorum ...fakat çokta masum olduklarını düşünmüyorum...
2.soru c şıkkı....denedim olmadı ...ve bir çok insanada yiyor....
cesurkul
Jul 8 2008, 04:07 PM
chp nin anayasa mahkemesine götürmediği bir şey varmı ki??? chp nin anayasa mahkemesine gideceğini bilmeyen bir Allah'ın kulu var mı ki?
ayrıca chp anayasa mahkemesine gidecek diye bu ülkede anayasal değişiklik yapılmayacak mı??nede olsa chp mahkemeye gidecek yapılan değişiklik mahkemeden dönecek biz en iyisi özgürlüklerin yolunu açmayalım...o zaman millet seni boşuna mı seçti?
bu tür olumsuz gelişmelerden kendilerine pay çıkarmak isteyenler de böyle senaryolar uydururlar.
eğer türban düzenlemesini chp yada mhp yapsaydı sorun çözülmüştü. ama akp yaptığı için sorun çözülmedi. çünkü 47%'yle gelmiş bir parti... ülkedeki sorunlar çözülürse bi dahaki seçimlerde alacağı oy 60%... üstelik bu parti her kesimden oy alan bi parti..baktılar ki olmayacak akp oylarını arttırmaya devam ediyor darbe planları yapmaya başladılar. bu planlar da deşifre olduğu gibi gelin biz bu partiyi kapatalım. gerekçesi ne olsun??? laikliğe aykırı fiillerin odağı olmak. 28 şubatta olduğu gibi. ne de olmasa milli görüş geçmişi var...ama kimse heveslenmesin.Tayyip Erdoğan 28 şubattan öyle bi ders çıkarmış kii....artık bu ülkede ne darbe olur ne de ak partinin kapatılması ulusalcılar için çözüm olur.
Linkinpark
Jul 10 2008, 09:53 AM
Burada yorumlara bakıyorum da özellikle Hüzün yılının yorumu o kadar içi boş ki.. Tıpkı sorular gibi.
Bir kere ülkemizde hukuk sürekli konjukturel kararlar veriyor.
Türkiye'de hukukun nasıl işlediğini bilmeyenler hukuk hakkında konuşmasınlar..
sükût-u vaveyla
Jul 10 2008, 10:22 AM
ALINTI(Linkinpark @ Jul 10 2008, 10:53 AM)

Burada yorumlara bakıyorum da özellikle Hüzün yılının yorumu o kadar içi boş ki.. Tıpkı sorular gibi.
Bir kere ülkemizde hukuk sürekli konjukturel kararlar veriyor.
Türkiye'de hukukun nasıl işlediğini bilmeyenler hukuk hakkında konuşmasınlar..
çok mu boş linkin park...
Linkinpark
Jul 10 2008, 10:32 AM
maalesef öle...
epcot
Jul 19 2008, 12:07 AM
bende ciddi birşey sandım yahu...
yüzdelliüç1 yapmış yine yapacağını

kendini adamış arkdaş bu işe helal olsun

)
yüzdeelliüç siz kaçkişisiniz
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.