Arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum.cümleden"ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAH".Şiir seven var mı diye bir sorum olacak.Varsa paylaşımda bulunabiliriz.Aranızda şairler varsa şiirlernizi görmeyi çok isterim.
al_muallim
Jul 3 2008, 02:53 PM
ALINTI(Ümran DEMİR @ Jul 3 2008, 02:44 PM)
Arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum.cümleden"ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAH".Şiir seven var mı diye bir sorum olacak.Varsa paylaşımda bulunabiliriz.Aranızda şairler varsa şiirlernizi görmeyi çok isterim.
ilk öncelikle hoşgeldin,, şiir sevenleri bulmak istiyorsan,, forumda "şiir" kısmı var, oraya bakabilirsin
nurun nisa
Jul 3 2008, 03:12 PM
ALINTI(al_muallim @ Jul 3 2008, 03:53 PM)
ilk öncelikle hoşgeldin,, şiir sevenleri bulmak istiyorsan,, forumda "şiir" kısmı var, oraya bakabilirsin
Ümram kardeşim buranın şairleri benim bildiğim kadarıyla a_muallim ve slow
al_muallim
Jul 3 2008, 03:18 PM
ALINTI(nurun nisa @ Jul 3 2008, 04:12 PM)
Ümram kardeşim buranın şairleri benim bildiğim kadarıyla a_muallim ve slow
estagfirUllah
Ümran DEMİR
Jul 4 2008, 01:09 PM
Öyleyse aranıza bir şair daha geldi:))) Ben şiir okumayı da severim.Neyse al-muallim ve slow un şiirlerine bakacağım.
sükût-u vaveyla
Jul 4 2008, 01:56 PM
moderatörleeeer ....
nurun nisa
Jul 4 2008, 01:58 PM
ALINTI(Ümran DEMİR @ Jul 4 2008, 02:09 PM)
Öyleyse aranıza bir şair daha geldi:))) Ben şiir okumayı da severim.Neyse al-muallim ve slow un şiirlerine bakacağım.
Ümran kardeş şiir yazmadın halaa!!
Ümran DEMİR
Jul 4 2008, 02:17 PM
baktın mı şiir bölümüne...
Ümran DEMİR
Jul 4 2008, 02:24 PM
Benim şiir bölümünde AĞLARIM YAR,AĞLARIM diye bir şiirim var.BEBEKLERİN GÖZ YAŞLARI adlı şiirim de yakında geliyor.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.