Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Mesajalara Cevap Yazamıyorum
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
endi
şiir bölümüne şiir ekliycem.

açtığım konuda bir ön yazı yazdım daha sonra da cevap ver bölümünden şiirleri eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum
yardım eder misiniz?
sükût-u vaveyla
ALINTI(endi @ Jun 27 2008, 03:12 PM) *

şiir bölümüne şiir ekliycem.

açtığım konuda bir ön yazı yazdım daha sonra da cevap ver bölümünden şiirleri eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum
yardım eder misiniz?

burada bir karışıklık mı var anlayamadım...

fakat şöyle ki...

yeni konu açmak istiyorsanız...yeni konuyu tıkla ve yaz...ekleme işlemi normal herkesin bildiği gibi kopyala yapıştır yöntemiyle yapabilirisiniz.. biggrin.gif kızmayın sakın...

açılmış bir konuya bir şeyler yazmak istiyorsanız....

cevabı tıklıyorsunuz...yazıyorsunuz yine eklemek istediğinizi kopyala yapıştır yöntemiyle yapıyorsunuz..

alıntı yapılmış gösterede tıklarsanız oldu bitti...kolay gelsin

...------

eğer ki aşağıda yazılan ekleden bahsediyorsanız... confused1.gif onu hüzün yılıda bilmiyor biggrin.gif
endi
ilginiz için teşekkür ederim. yazdıklarınıza kızmadım. hayatımda ilk defa forum kullanmaya başladığım gün olsaydı yazdıklarınız benim için eşsiz bir bilgi olacaktı.

aşşağıdaki linkte var olan konuyu ben açtım.
cevap ekle butonuna tıklayıp açtığım konuya cevaben şiir eklemek istiyorum.(kopyala yapıştır kısmına hiç girmiyorum o baya ğereksiz olmuştu)

bu konuda olduğu gibi cevap ekle butonuna bastığımda şu an yaptığım gibi cevap niteliğinde mesaj yazabiliyor olmam gerekirken

sadece aşağıdaki linke özel olmak sureti ile karşıma şu yazılar çıkıyor

Hata Mesajı
Özür dileriz, bir hata oluştu. Özelliği nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz ya da neden bu hata mesajını aldığınızı bilmiyorsanız, daha fazla bilgi için yardım dosyalarına göz atmayı deneyiniz.

Hata mesajı:
Özür dileriz, forum yöneticisi arama flood kontrolünü etkinleştirmiştir. Lütfen tekrar denemeden önce en azından 20 saniye bekleyiniz.

İlgili Linkler
Şifremi Unuttum
Kayıt ol
Yardım dökümanları
Forum yöneticisiyle temasa geçiniz.
[color=#33CC00]

http://www.islamiforum.com/lahi-Lutuflar-t32528.html
ErKaMReaL
Şu an düzelmiş olmalı. Kontrol eder misiniz ?
endi
bir düzelme var. yukarıda yazdığım derdimin yanında bir de yeni mesajlara tıkladığımda da hata mesajı çıkıyordu. artık yeni mesajlara tıklayabiliyorum ama yukarıda verdiğim link e yine cevap yazamıyorum.

2 problemden 1 i gitti 2. si de gider inş.
EsLeMNa
Sorun hala devam ediyor mu?
sükût-u vaveyla
ALINTI(EsLeMNa @ Jun 29 2008, 11:15 PM) *

Sorun hala devam ediyor mu?

bilmiyorum biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.