Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Din Kardeşlerime Özür Yazımdır
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
İlle Cihad
Selamun Aleyküm DİN kardeşlerim..

En başta nefsimin hatalı olduğunu, nefis terbiyesi adına bunları yazdığımı belirtmek isterim.

Son zamanlarda (başta nefsim olmak üzere) bazı sert yorumlar yazıldı. kimi haklı yere idi kimi haksız yere.
şahıslara yönelik bazı kırıcı kelamlar edildi. DİN kardeşlerime olan kırıcı ve sert yazılarımdan dolayı o kardeşlerimden ve tüm DİN kardeşlerimden özür diliyorum. gereksiz bir kaç insan ve bir kaç KAFİR yüzünden forum içinde sinirlerim çok gerildi.

Özellikle, KAFİR lere olan aşırı müsamma DİN KARDEŞLERİME gösterilmeyince çok içerledim. KAFİRLERE olan saygı, cahilde olsa DİN KARDEŞLERİME gösterilmiyor!! bir KAFİRE KAFİR demekten bile çekinenler, CAHİL BİR DİN KARDEŞİNE OLMADIK KELİMELERİ HATTA KAFİR BİLE DİYEBİLİYORLAR. BİR BİRLERİNİ ŞİRKLE, İNKARLA SUÇLAYIP DURUYORLAR. bu nedenledir ki, çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir kaç DİN kardeşime ağır eleştirilerde bulundum. eleştirilerimin arkasında olduğum halde yinede bu kardeşlerimden özür diliyorum, hakkınızı helal edin.

Fakat şunu iyi bilinki, benim sizlere karşı bir GICIĞIM, ART NİYETİM ve KİNİM asla olmadı. kesinlikle böyle bir düşünceye kapılmayın. sadece belirttiğim nedenlerle biraz agresif yazılar yazdım. okadar.

Bir iki DİN kardeşim haricinde hiç bir DİN kardeşime karşı bir sinirim yoktur bu böyle biline.

Uzatmadan, bahsettiğim KAFİRLER haricindeki TÜM DİN KARDEŞLERİM, ve özellikle,
havvanur kardeşim,
mesdo kardeşim,
a.zade kardeşim,
talebe kardeşim,

bu isimler ile karşılıklı tartışmalarımız olmuştu. o yüzden direk isimleri belirterek özürdiliyorum hakkınızı helal ediniz inşallah.

NASREDDİN ve ZEMAHŞERİ ilede sorunlarımız oldu.
özellikle NASREDDİN rumuzlu üye, hakkını helal et. şahsına karşı son iki gündür yazı yazdım ve hakaret ettim. en son bu sabah yazdım.. hakkındaki dşüncelerim sabit olmakla birlikte ( hakaretler hariç tabi), tartışmalardan dolayı ben kendi payıma özür dilerim. kin tutmak istemiyorum o yüzden açıkça özürdiliyorum. BUNDAN SONRASI SANA KALMIŞ.

ZEMAHŞERİ ise, ne olduğunu anlayamadığım bir diğer üye. ondan da özür dilerim hakkını helal et. çok fazla bi sorunumuz olmadı ama olsun..

KAFİRLERE GELİNCE, ALLAHIN LANETİ ÜZERİNİZE OLSUN.

DİN KARDEŞLERİM, ARAMIZA NİFAK SOKAN BU KAFİRLERE NOLUR PRİM VERMEYİN. YAZSINLAR ÇİZSİNLER LAFIM YOK. BANLAYINDA DEMİYORUM. AMA PİM VERMEYİN!!

BAKINIZ ADAM ÖYLE PRİM ALDIKİ, BİZLERİ BİRBİRİMİZLE KARŞILAŞTIRMAYA BAŞLADI. ANLAYAN ANLAMIŞTIR.

Velhasılı, Agresif olmamak için artık eskisi kadar aktif olmayacağım.

Allahın rahmeti ve bereketi, mağfiret ve hidayeti, dünyevi ve uhrevi bütün nimetleri DİN KARDEŞLERİMİN ÜZERİNE OLSUN!!!

seydaKumandan
kimse yorum yapmamış..

sad.gif

kaba , hırçın -aksi olsa bile

hatasını kabullenen kişiden Allah razı olsun.

güzel bir davranış örneği gösterdin.

tebrik ederim.

flowers.gif

cah
Aleyküm Selam,

Bir İnsan çıkıp ben kafirim demedikçe, hiçkimse ona sen kafirsin diyemez...

Bizim Önderimişz Sevgili peygamberimiz, kendisine düşmanlık edenlere karşı nasıl davranmış?

Kafirlere lanet okumak onların helakini istemek Nuh peygamberin sünnetiydi, Bizim Peygamberimiz "Allahım bilmiyorlar, onları helak etme" diye dua etmiştir...

Kafirleri Allah diler helak eder, diler iman ihsan eder, örneğimiz Resulullah ise, bize lanet okumak yakışmaz...
İlle Cihad
CAH kardeşim, sinirlenmiyeceğime sçz verdim.. oyüzden beni zorlamayınız..

Ebu Cehile Rasül hiç hayır duası ettimi, Ebu Lehebe Allah bile lanet etti. siz neden bahsediyorsunuz!!

Ayrıca Müslümanım diyene KAFİR demiyoruz biz.

KAFİRİM DİYENE KAFİR DİYORUZ.

neyse, konuları takip edin anlarsınız bizim kime KAFİR dediğimizi.

Ayrıca bunlar BİLMİYOR da değil. BİLİYORLAR!!

AYRICA ALLAH C.C. Tevbe Suresi 113 te ne buyuruyor,!! bir okuyun bakalım..
İlle Cihad
Birde bu konu KAFİRLER için açılmadı!!

Konunun açılış amacına uygun yorum yaparsanız sevinirim.
sükût-u vaveyla
aleyum selam kardeşim smile.gif

tartışmalarda yer alıp gerilmeyen bir kardeşimiz yoktur herhalde smile.gif

hepimiz bazen sinirleniyoruz...

yöneticiler dahil...

----

özrün kabul edildi flaugh.gif

şaka şaka

özürlük bir şey yok smile.gif benim de bir yanlışım oldu ise bende özür dilerim

---

özür dilemesini bilmeyenler utansın...
cah
Kardeşim, o halde sende konuyu açış amacına uygun yazı yaz...
İlle Cihad
Güzel kardeşim, konunun açılış amacı özür dilemekti. özüre neden olan olayların yaşanmasında da em büyük rol bu KAFİRLERDİ.

özrümü yazım, neden agresifleştiğimide yazdım.

daha nasıl konuya uygun yazılabilirki...

her neyse......
nasreddinhoca
Suran kardeşim sende hakkını helal et, sanırım bu aralar ikimiz de sinirli günlerimize denk geldik...Bazen agresifleşebiliyoruz, bizim buralarda havalar iyice ısındı, son zamanlarda sınav stresleri derken, bir de dün yazdıklarım gölgede 40 derece sıcakta idi, sinir insanı sınırlandırıyor, hatalar çoğalıyor, dünya garip, kaygılar çok, dava adamları yok, biz de dahil, forumlarda yorumlar havasındayız, Allah sonumuzu hayr eylesin...Benim hakkım müslümanlara her zaman helaldir...
İlle Cihad
Allah razı olsun.....
seydaKumandan
ALINTI
kaygılar çok, dava adamları yok, biz de dahil, forumlarda yorumlar havasındayız, Allah sonumuzu hayr eylesin

gerçekten öyle..

nefsim de buna dahildir.

Allah bizide ıslah etsin.

musalli
ALINTI(seydaKumandan @ Jun 27 2008, 01:12 PM) *

gerçekten öyle..

nefsim de buna dahildir.

Allah bizide ıslah etsin.

kabul ediyor olmana canı gönülden sevindim doğrusu... comico.gif biggrin.gif
İlle Cihad
lütfen bu polemiklere bi son verelim.

hemde özür için açılmış böyle bir konuda....
seydaKumandan
ille cihad kardeş,

seni kırmamak adına yukarıdaki sataşmaya cevap vermiyorum.

sevgiler hürmetler

musalli
saygıdeğer ille cihad abimin hatırına bir tek kelime söylemiyorum.
yukarıdaki sataşma değil,hatasını anlayan confused1.gif size dair sevincimi dile getirmektir. jp.gif
saygılar (ille cihad) abicim... flowers.gif
seydaKumandan
ALINTI(musalli @ Jun 27 2008, 01:40 PM) *
yukarıdaki sataşma değil,hatasını anlayan size dair sevincimi dile getirmektir. .

.............

yazık

talebe27
ALINTI(İlle Cihad @ Jun 27 2008, 08:23 AM) *

havvanur kardeşim,
mesdo kardeşim,
a.zade kardeşim,
talebe kardeşim,

bu isimler ile karşılıklı tartışmalarımız olmuştu. o yüzden direk isimleri belirterek özürdiliyorum hakkınızı helal ediniz inşallah.

Yazıyı yeni gördüm

Ben Allah CC şahittir ki ilk nefesimden son nefesime kadar kimin üzerinde en küçüğünden en büyüğüne ne hakkım varsa Helal ediyorum

Herkesten de bunu bekliyorum

İlle Cihad
Allah razı olsun.
sükût-u vaveyla
ALINTI(İlle Cihad @ Jun 27 2008, 09:12 PM) *

Allah razı olsun.

hüzün yılına niye Allah razı olsun demiyorsun ...küserim bak...
İlle Cihad
sizdende Allah razı olsun, hemde ebeden, alınmayın kardeşim, atlamışım smile.gif

sükût-u vaveyla
atlamıcaksın işte ..bu da sana ders olsun bleh.gif
telpako
Ben üslüman kardeşlerimin hepsine peşine gelmiş ve gelecek bütün haklarımı helal ediyorum.

güzel bir konu açılmış ama kafire yine de kafir demeyelim şimdilik, belki yakın zamanda kalbine ışık gelir iman eder salya sümük ağlar .
TEVHİDci
ALINTI(telpako @ Jun 27 2008, 10:31 PM) *

Ben üslüman kardeşlerimin hepsine peşine gelmiş ve gelecek bütün haklarımı helal ediyorum.

güzel bir konu açılmış ama kafire yine de kafir demeyelim şimdilik, belki yakın zamanda kalbine ışık gelir iman eder salya sümük ağlar .

ne diyelim ?
telpako
ALINTI(TEVHİDci @ Jun 27 2008, 10:32 PM) *

ne diyelim ?

Müslüman adayı diyelim smile.gif
TEVHİDci
ALINTI(telpako @ Jun 27 2008, 10:35 PM) *

Müslüman adayı diyelim smile.gif

müslüman adayı demek müslüman değil demektir dimi ?
müslüman değilse nedir peki ?

kızma sadece nasıl cevaplar vereceğini merak ettiğim için soruyorum.konuyuda baltaladık iyice kızma ille cihad sende.
kızmazsin dimi ?

selam muvahhidlere
telpako
ALINTI(TEVHİDci @ Jun 27 2008, 10:38 PM) *

müslüman adayı demek müslüman değil demektir dimi ?
müslüman değilse nedir peki ?

kızma sadece nasıl cevaplar vereceğini merak ettiğim için soruyorum.konuyuda baltaladık iyice kızma ille cihad sende.
kızmazsin dimi ?

selam muvahhidlere

Ayhu arakdaşım bir adam hırsız da diyebilirsin ,el uzun da diyebilirsin ikisi arasında anlam bakımından pek fark yok ama ilmi siyaset derler buna kafirleri müslüman yapmak için onlara yumuşak muamele edelim diyorum ben .
TEVHİDci
ALINTI(telpako @ Jun 27 2008, 10:56 PM) *

Ayhu arakdaşım bir adam hırsız da diyebilirsin ,el uzun da diyebilirsin ikisi arasında anlam bakımından pek fark yok ama ilmi siyaset derler buna kafirleri müslüman yapmak için onlara yumuşak muamele edelim diyorum ben .

ne demek istediğini anladım hemde çok net anladım.dediğinde haklısın kendimizden soğutmamak, tepki çekmemek için demeyiz.ama dememiz gerektiğindede taviz veremeyiz.

kafire birisini işaret edilerek '' bu kafirmidir ?'' diye
veya
küfür üzerinde olan birisinin küfür hareketini işaret edilerek ''bu nedir bunun hükmü nedir ?'' diye sorulduğundada olması gerekeni yapmak lazım.
kafirdir ve küfürdür demek gerekir.
dimi ?
Zemahşeri
Herkez bilmelidir ki benim kimseye karşı özel bir tavrım yoktur. İnsanlar beni soğuk nevale olarak düşünebilirler belkide haklıdırlar . İlle cihad kardeşimizin de tavrı takdire şayandır biz kendisini hep kardeşimiz olarak gördük. Hazır başlık açılmışken olası kalbini kırdığımız üyelerden bende özür dilemek isterim.
musalli
jp.gif
cah
Yahu,
bırakın ağız ile özür dilemeyi, onun kıymeti harbiyesi yoktur, Hal ile özür dileyin...
İlle Cihad
ALINTI(cah @ Jun 28 2008, 10:36 AM) *

Yahu,
bırakın ağız ile özür dilemeyi, onun kıymeti harbiyesi yoktur, Hal ile özür dileyin...

güzel kardeşim hal ilede özür dilemesini biliriz elhamdülillah.

fakat bu ortamda özür dilemenin yolu dil iledir.

bizde bunu yaptık....

mesdo
bismillah

ALINTI
Uzatmadan, bahsettiğim KAFİRLER haricindeki TÜM DİN KARDEŞLERİM, ve özellikle,
havvanur kardeşim,
mesdo kardeşim, a.zade kardeşim,
talebe kardeşim

sevgili illecihad kardeşim

sizi sevgi ile muhabbet ile kucaklıyorum(hanım kardeşimseniz af edin)

değil bir milyon tane KAFİR gelse benim din kardeşim herzaman kardeşimdir aramıza giremezler set çekemezler

biz onların oyununa gelmeyiz ELHAMDÜLİLLAH.

sizin bu içten duygularınız için size tekrar teşekkür ve hakkımızı helal ediyoruz

muhabbet ile kalınız
sükût-u vaveyla
ille cihad kardeşimiz bir beyefendidir smile.gif
mesdo
bismillah

o zaman bir daha muhabbet ile kucaklıyorum kardeşimi :-)

sevgili hüzün yılı kardeşim ille cihad kardeşimi tanıttığınız için teşekkürler :-)

EsLeMNa
Böyle bir yüreklilikten dolayı İlle cihad isimli üyemizi tebrik ederim.Herkese örnek olması gereken bir davranış.

Bende kendi adıma bilerek bilmeyerek tüm hatalarımdan dolayı özür dilerim.
talebe27
Hz. Rasulallah SAV günde 100 kere tevbe edermiş

Bizlerin birbirimize hakkını helal etmesi elbette önemlidir

Fakat tevbeden geri durmayalım

Her fırsatta tevbe edelim. Ola ki zaman denk gelir de affediliriz

İlle Cihad
ALINTI(mesdo @ Jun 28 2008, 05:05 PM) *

bismillah

o zaman bir daha muhabbet ile kucaklıyorum kardeşimi :-)

sevgili hüzün yılı kardeşim ille cihad kardeşimi tanıttığınız için teşekkürler :-)

Allah razı olsun kardeşim.

İnanın uygularımız karşılıklı...

Allaha emanet olunuz.

Hepinizden Allah razı olsun.
TEVHİD
Kardeşlerim

Karşılıklı helâlleşmeniz beni ne kadar duygulandırdı ve memnun etti bilemezsiniz. cray.gif Allah cümlenizden razı olsun inşallah.
Her zaman derim ve demekten de vazgeçmeyeceğim inşallah.
Bu forumun tüm inanmış üyelerinin hepsi güzel insanlardır.Her daim birbirimizdeki güzellikleri görelim inşallah.

Selam ve dua ile
İlle Cihad
ALINTI(TEVHİD @ Jun 29 2008, 11:41 AM) *

Kardeşlerim

Karşılıklı helâlleşmeniz beni ne kadar duygulandırdı ve memnun etti bilemezsiniz. cray.gif Allah cümlenizden razı olsun inşallah.
Her zaman derim ve demekten de vazgeçmeyeceğim inşallah.
Bu forumun tüm inanmış üyelerinin hepsi güzel insanlardır.Her daim birbirimizdeki güzellikleri görelim inşallah.

Selam ve dua ile

clapping.gif clapping.gif clapping.gif

hiçirimiz diğerimizden daha üstün değiliz!!! çünkü biz kardeşiz.....
kırık-rüzgar
İlle Cihad kendinize olan güvenizden, olgun davranışınızdan ötürü sizi tebrik ederim.Ve alçak gönüllülüğünden dolayı diğer kardeşlerimizide.Allah bizleri sevdiği kulları arasına alsın.

Selam doğru yolda olmaya çalışanların ve olanların olsun.
suude
selam kardeş ben açıkçası bu özür dileme mesajını çok beğendim ama bi pürüz var o da mesajının içinde bazı kişiler kafir diye hitap etmişsin ben ce bu çok yanlış insanların nasıl bir yapıda olduklarını kimse bilemez biyandan özür dilemişsin biyandanda hakaret etmişsin bu yaptığın bence gıybete girer bunuda cenabı hak yasaklamıştır ölü kardeşinin etini yemeye benzetmiştir bu da hiç hoş bişey değil bence selametle nono.gif
İlle Cihad
ALINTI(suude @ Aug 15 2008, 07:05 PM) *

selam kardeş ben açıkçası bu özür dileme mesajını çok beğendim ama bi pürüz var o da mesajının içinde bazı kişiler kafir diye hitap etmişsin ben ce bu çok yanlış insanların nasıl bir yapıda olduklarını kimse bilemez biyandan özür dilemişsin biyandanda hakaret etmişsin bu yaptığın bence gıybete girer bunuda cenabı hak yasaklamıştır ölü kardeşinin etini yemeye benzetmiştir bu da hiç hoş bişey değil bence selametle nono.gif

Kuran uydurmadır diyen bir zihniyete KARDEŞ mi deseydik acaba?
Kafire KAfir demek hakaretse evet hakaret ediyorum...

bence bilmeden sui zandan kaçının. asıl siz gıybete girmektesiniz.
kime niye kafir demişiz onu bir araştırın, araştıramam diyosanız ben söyleyim, Allah yoktur diyene, muhammed yalancıdır diyene, kuran uydurmadır diyene KAFİR dedik.
sizce ne deseydik???

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.