Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Php
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEBMASTER ]·.
kilic_aygül
Bismillahirrahmanirrahim

Arkadaşlar Windows 2002 Servis Pack Professional sistemine Php, Mysql veritabanlarını ve Apache sunucularını, bir de gcc sürüm 2.8.1 dosyasının internetteki yerini ve bunların kurulumunu bilen var mı?
sad.gif confused1.gif help.gif
Bunun kurulumu öğrenmesinden zor görünüyo. Kafam kazan oldu smile.gif. Bi kursaydım PHP dilini öğrenmeye başlıcaktım da.. smile.gif
kilic_aygül
Php ve apache dosyalarını indirmiştim. Apache dosyasını açıp kuramıyorum.
Bir de "gcc C derleyicisi, gcc sürüm 2.8.1 dosyasını bitürlü bulamadım netten.
Bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Şimdiden sağolun arkadaşlar..
yedincisenol
ALINTI(kilic_aygül @ Jun 23 2008, 09:51 PM) *

Bismillahirrahmanirrahim
Arkadaşlar Windows 2002 Servis Pack Professional sistemine Php, Mysql veritabanlarını ve Apache sunucularını, bir de gcc sürüm 2.8.1 dosyasının internetteki yerini ve bunların kurulumunu bilen var mı?
sad.gif confused1.gif help.gif
Bunun kurulumu öğrenmesinden zor görünüyo. Kafam kazan oldu smile.gif. Bi kursaydım PHP dilini öğrenmeye başlıcaktım da.. smile.gif

Aslında hiç zor değil Apache sunucu kurmak,apache2tirad zaten içinde mysql veritabanı bulunduruyor, bu program zaten php çalıştırmak ve mysql çalıştırmak için haızrlandı.

yeni.in sitesinde bilişim konulu paylaşımlarım var, hem php mysql css html vs, konularda paylaşımlarım var.
Sitede apache2tirad kurulumu basit olarak anlatılıyor,takıldığın yerde yedincisenol@hotmail.com a e-mail atabilirsin.
kilic_aygül
Çok sağol kardeş. Bütün dosyaları artık buldum çokşükür.
Kurulumu kalmıştı.
Önce bi azim geldi bi an önce araştırıp web programcılığını öğreniyim dedim. Sonra takılınca şevkim söndü kaldı.
Şimdi bilgisayarımda dosyalar indirilmiş duruyor.
Kurulumuna bakıcaktım.
Konuyu açtığımda bilen ilgilenen biri çıkmayınca biraz uğraştım sonra bırakıverdiydim.smile.gif
Aslında sanırım dosyalarını kurduktan sonra programcılık bilenler için bi öğleden sonrasını ayırmak yeterliymiş. Bilmeyenler için 1 haftadan öğrenemiyosa o kişi için zor demekmiş. smile.gif
YAni üzerine düşüldüğünde öğrenmesi zor değilmiş.
Ben de net te gezinip ööyle tembellik ediyodum.smile.gif
Bi işe gayretlenirim. Şevkim kırılır bi şeye takılırsam, bırakır devamlı tembellikle zaman geçiririm. smile.gif
Ama buna bi son vericem inşallah...
Uğraşmaya başlıyım. Takıldığım yerde yardımcı olursanız walla çok sevinirim.. smile.gif)
İlgin için çok teşekkürler..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.