unrealized
Jun 18 2008, 09:46 PM
Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm, çalışamalardan yorulup bütün enerjimi tükettiğim farkedince sebeplerini araştırmaya koyuldum. Uzun zamandır aklımı kurcalayan İnşirah süresindeki zorluk ve kolaylıktan bahsedilen ayetler hakkında aratırmalarımı derinleştirmeye karar verdim ve araştırmalarım sırasındada forumunuza rastladım. Konuları okurken yorgunluğum bir nebze olsun azalmaya başladı

bunu hayra yorarak burda daha fazla zaman geçirmeye karar verdim. Rabbim cümle ahaliyle ve bana buradan hayırlar nasip etsin dileğiyle herkese terkar selamlarımı sunuyorum...
Zemahşeri
Jun 18 2008, 09:54 PM
ALINTI(unrealized @ Jun 18 2008, 10:46 PM)

Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm, çalışamalardan yorulup bütün enerjimi tükettiğim farkedince sebeplerini araştırmaya koyuldum. Uzun zamandır aklımı kurcalayan İnşirah süresindeki zorluk ve kolaylıktan bahsedilen ayetler hakkında aratırmalarımı derinleştirmeye karar verdim ve araştırmalarım sırasındada forumunuza rastladım. Konuları okurken yorgunluğum bir nebze olsun azalmaya başladı

bunu hayra yorarak burda daha fazla zaman geçirmeye karar verdim. Rabbim cümle ahaliyle ve bana buradan hayırlar nasip etsin dileğiyle herkese terkar selamlarımı sunuyorum...
Ve aleykum selam aramıza hoşgeldin kardeş.Forumumuzun sabah ve akşam yemekten sonra alınmasını tavsiye ediyoruz. Kolay gelsin.
cah
Jun 18 2008, 09:54 PM
Aleyküm selam Kardeşim,
amin ve dahi allah cüümlemizin , imanını, kavrayışını , ilmini, sabrını, şükrünü, kuvvet ve kutreyini, iffet ve takvasını arttırsın İnşaallah.
Zorluk ve kolaylığa gelince...
Biz adem evlatları için en zor olan şey, Karar vermektir...
Ve bizler için en kolay olan şeyde karar vermektir...
Farkı belirleyen emin, mütmain eden bilgi sahibi olup olmamaktır..
Yüreklerimiz mütmain, aklımız eminse, nefes almak kadar kolaydır karar vermek...
Şüphe içinde, ve zayıfsa bilgimiz, Dünyanın en zor işidir o anda karar vermek...vesselam.