Arkadaşlar, izleyeceğiniz görüntüler,üniversiteli kadınlar derneğinin toplantısındandır..youtube sitesi kapalı oldugundan vermiş oldugum adrese girerek videoyu izleyebilirsiniz..
DEDİĞİNİZ YERE TIKLADIM AMA BAHSETTİĞİNİZ KONU İLŞE İLGİLİ BİRŞEY GÖREMEDİM
sabah_rüzgarı
Jun 18 2008, 01:50 PM
linkte ben de bişey bulamadım fakat bu konu başka bi başlıkta açılmıştıı
Rubai
Jun 18 2008, 02:03 PM
www.vtunnel.com sitesine girerek (bu site youtube a girişinizi sağlıyor,güvenlidir) adres yazımı için boş bırakılan yere http://www.youtube.com/watch?v=tqpPA6vL8uc adresini kopyalayıp, Begin Browsing e tıklamanız yeterlidir..
not: sabah_ruzgarı , konunun daha önceden verildiğini bilmiyordum..
sabah_rüzgarı
Jun 18 2008, 02:12 PM
kasıtlı yaptığınızı dşünmemiştim rubai
video da başörtülülerden ne kadar rahatsız olduklarını çok rahat anlatan, kinlerini fütursuzca kusan bayanlar yok muydu
Rubai
Jun 18 2008, 02:52 PM
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Jun 18 2008, 03:12 PM)
kasıtlı yaptığınızı dşünmemiştim rubai
video da başörtülülerden ne kadar rahatsız olduklarını çok rahat anlatan, kinlerini fütursuzca kusan bayanlar yok muydu
evet,sadece başörtüsünden değil,ezan ve Kuran'dan da rahatsızlar kendileri..
teşekkürler sabah rüzgarı baktım bu kadarı da fazla bu ne ..... onların yaptıklarına karşılık bizler daha güçlenmeliyiz ki tahammülsüzlükleri daha da artsın
sükût-u vaveyla
Jun 18 2008, 11:12 PM
vay be ...
Selman-ı Aydın
Jun 19 2008, 12:07 PM
Sanki daha önce böyle bir konu açılmıştı... Videoyu seyretmedim ama içeriğinde "mahalleleri ele geçirmeliyiz." diyen karılar var mı? Eğer varsa "bu iş için önce muhtarları ele geçirmek lazım", muhtarlar çok önemli...
Hatırladıklarım bunlar...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.