Bismillahirrahmanirrahim,
Cuma günü ilk ve orta dereceli okullar karne aldı biliyorsunuz.
İlkokul 2.sınıf öğrencisi oğlumun karnesini almaya sevinçle gittik. Sınıfta karnelerin dağıtılmasını bekledik. Bütün veliler gelmişti. Sonunda oğlum karnesini aldı. Karnemiz pekiyi sevindik.
Bahçede tören yapılacakmış. Çocuklar sıra oldu. Bütün veliler de onları bekledik. Başarılı sporcu öğrencilere madalya töreni, konuşmalar vs. derken öğlen sıcağında onları bekledik.
Sonunda bayrak töreni yapıcaklardı. Her zaman yaptığım gibi okulun arka tarafına doğru tam gidiyordum ki kendini bilmez cahil bir adam, 'hanıııım hanıııım tören yapılıyo saygı duruşunda dur!' diye bana napıcağımı aşağılayarak söylüyor.
Ben de, 'sana ne bekcim misin sen?!' diyiverdim o anda. Ve arkaya doğru tören ortamını terketmek üzere gidecektim. O kişinin durdurmasıyla kalakaldım okul binasının arkaya dönen tarafında duvara yaslanıp törenin bitmesini bekledim. Bittikten sonra çocuğumu alıp gidicektim.
Tören bittikten sonra o şerefsiz adam üzerime yürüdü ve kalabalık üzerime gelmeye başladı. Ben benimle muhatap olmamalarını onları umursamadığımı söyledim. Hala üzerime gelip hakaret ediyorlardı. Yine o necis adam öyle üzerime yürüdü ki beni dövmeye teşebbüs etti ve bir iki kişi onu zaptedip tutuyordu. Bırak boşver diyerek. Yine ben suçluymuşum da yine kendini tutması gerekiyormuşcanına(!)...
Nerdeyse orada beni linç ediceklerdi. Kalabalıkdan sıyrılıp çocuğumu almaya gidiyordum. Ben suçluymuşum gibi gidiyorum diye hala üzerime gelmeye çalışıyor adi bi kadın. 'UMURUMDA DEĞİLSİN BEEEE!!!!!!' diye bi bağırdım. Biraz geri çekilir gibi oldu. Biraz sesim çıkınca bastırdım gibi kadını. Ve dedim ki 'BEN İLKOKULU BİTİRELİ 20 SENE OLDU. ÖĞRENCİ DEĞİLİM BEN!'
Bana karışamazlar... Napıcağımı söyleyemezler... Kendileri buna çok inandıkları için törene öğrencilerle birlikte katılıp saygı duruşunda bulunup bütün kalpleriyle 'Allah'dan başka varlıklara tapar ibadet edebilirler.
Onlar LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULALLAH kelimesine olması gerektiği gibi iman edicek değiller biliyorum.
Ben de Allah(c.c) den başkasına ibadet edicek değilim. Onların dini onlara benim dinim banadır...
Ben onlara her ezan okunduğunda her namaz vakti namaz kılmak zorundasın deyip üzerlerine yürüyüp linç girişiminde bulunuyor muyum. Onların ne hakları var inanmadığım bi şeye ibadet etmeye beni zorlamaya...
Cuma günleri tören yaptıklarında bazen velileri içeri almıyorlar bitene kadar bahçe kapısının önünde bekletiyorlar. Beklerken bile bizimle bekleyen diğer işgüzarlar kapının önünde bizi saygı duruşunda durmaya zorluyorlar. Kim olduklarını zannediyorlar ne sanıyorlar kendilerini. Bizim üzerimizde baskı kurmaya ne hakları var. Bazı insanlar pısmasa 'sanane' dese bu nemrut ruhlu kompleksli pislikler bizi baskı altına alabileceklerini bu kadar düşünemezler. Bu tipler inansın inanabildiği kadar saygı duysun duyabildiği kadar en önlere geçip en büyük şevkle huşuyLa saygı duruşunda durup bayrağı heykeli put yapıp en gür sesiyle marş söylesin. Allah(c.c) den başka şeylere ibadet etsin tapınsınnnn!! Kompleksli insanlar bununla dünyada hiç elde edemedikleri kadar paye edindiklerini düşünsünler ahmaklar gafiller.. AMA BANA KARIŞMASINLAR VE HAKLARI YOKKKK!!!!!
Ben kimsenin putlarına, ilahlarına, kutsallarına hakaret edip kötü söz söylemedim, söylemiyorum da.. Çünkü ayette geçen 'siz onların ilahlarına sövmeyin onlar da sizin İlahınıza sövmesinler' üzerine bunu yapmam. Ama ben onlara LA diyerek inkar etmek ve TEK BİR İLAHA İMAN ETMEK ZORUNDAYIM. Yaptığım budur.
Bunu yapan ve zulmedenlere hakettiklerini söylerim ancak.
Müslüman bir kadının Müslüman olduğu için üzerine yürümek Allah dan başkasına iman etmediği için sözlü ve fiili şiddet girişiminde bulunmak ne demektir!!! Bu sebepten iç savaş da çıkabilir Dünya Savaşı da...
Bi kadının üzerime gelip hakaret etmesi, kınaması ve öncesinde bana kibirle aşağılar gözle bakmaları, bunları umursamıyorum. Onlarla başedebilirim. Ben kendimden eminim. Ve kendime güveniyorum. Onlar beni bi kere beğenmiyosa ve aşağı görüyosa ben onları yüz kere beğenmiyor ve aşağı görüyorum.
Ama dışardan yabancı bir adamın kalabalığın içinde benim üzerime yürüyüp dövme girişiminde bulunması yenir yutulur bi şey değil. Hala etkisindeyim. Kim oluyor o. Ne sanıyor kendini.. Haklı bi şey uğruna bana saldırdığını ve buna hakkı olduğunu sanıyor. Ve bütün milletin onu destekliceğini umuyor. Ve karşılarında ben tek başıma bir kadınım.. Ebu cehilin Hz. Sümeyye nin burnuna putu dayaması ve ilahım budur de diyerek işkence yapması gibi hissettim. Üzerime yürüyen orta boylu 50 yaşlarında bir adamdı. Onları Allah a havale ettim. Mutlaka hiç kimsenin yaptığı Allah katında karşılıksız değildir. Ama orda biraz da benim yanımda olan Ümmeti Muhammed den birileri hiç yoktu. Bazı sözde başı kapalı kadınların bile beni tasvip etmediğini hissettim sanki. Öyle Nemrutların olduğu kadar Müslüman yok mu hiç??? Herkesin safları belli olsa bazıları deve kuşu gibi olmasa bu pisliklerin sesi bu kadar gür çıkabilir mi heryerde?
Dünyanın heryerinde sözde milyarlarca Müslüman var ve dünyanın bi çok yerinde Müslümanlara özellikle kadınlara ve çocuklara zulmediliyor. Ve tabi ki bana yapılan bi şey değil. Ben bile nasıl etkisinde kaldım. Onlar ne haldeler kimbilir. Dünyadaki sözde Müslüman dediğimiz insanların hepsi biraraya gelse bu zulmedenleri tükürükleriyle boğarlar. En azında zulme razı olup susup dilsiz şeytan olmasınlar. Zulmeden kafirlerin sesini bastırsınlar. O da yeterdi.
İşte sizlerle bunları paylaşmak içimi dökmek istedim.
ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN...