Selamlar....
Geçenlerde bir vakıa akabinde geçtiğimiz on yılın küçük bir toplum analizini yaptım.
Evvelce lise çağlarım aklıma geldi ve Türkiyenin en karizmatik liselerinden biri olan Konya İmam-Hatip Lisesi'nin kız öğrencilerini hatrıma getirdim ve dahi zaman zaman abilerimizi ziyaret için gitmiş olduğum İlahiyat Fakiltesinin bayan öğrencilerini... Öyle ya bunlar elit kesimdi gözümde.
Sonrasında sokakta çarşıda pazardaki bayanlar... Mahallemizin kızları... Aklıma gelen ve hatırlayabildiğim bütün kadın tiplerini düşündüm...
Daha sonrası günümüz kadınlarını gözlemledim (sizde yapın ilginç olacak), düşündüm hayli ilginç geldi.
Kendilerini Müslüman olarak adlandıran kesimin kılık kıyafet konusundaki geçirmiş olduğu devrim niteliğindeki dejenerasyon karşısında dehşete düştüm.
Vakıa: İşten eve dönerken bir ihtiyaç maddesinin temini için bir dükkana girdim. Reyonları gezerken görevli bayan bana gelip "nasıl yardımcı olabilirim" diye sordu.
Bayanın tanımı: Uzun topuklu bir ayakkabı, içine girebilmek için hayli uğraş verdiği her halinden belli bir kot pantolon ve daracık kısa kollu bir t-short... eee ne var bunda dediğinizi duyar gibi oldum. kafasında bir çaput vardı. başörtüsü olabilir miki diye düşünmedim değil.. Son olarak suratında bir evi badana edebilecek kadar boya... Bu ne ya dedim kendi kendime. (tabi bütün bunlar yaklaşık 3-5 saniye sürdü ve kendime geldim)
Bana başınızdakinin ne olduğunu ve neden orada durduğunu söylereyek yardım edebilirsin dedim(acaba saçkıran mı olmuştu).
"Başörtüsü, ben kapalı biri olduğum için yaniii" dediğinde hayatımda nadir olarak hissettiğim öldürme hissi ve kan kokusu ayrıca karşımdakinin hali midemi bulandırdı. çıkıp gittim.
Evime doğru ilerlerken az ileride duran bir alışveriş merkezine daldım. bir de ne göreyim aynısından onlarca var. çıktım, dışarıda da... Aman Allah'ım dedim bunlar bu kadar çok muydu..
Evet çokmuş.. onlarca yüzlerce. üstü şişhane altı memişhane niteliğindeki bir alay edepsiz geziyor. başında bir bez parçası "kapalıyız biz" diye fink atıyorlar.
Malum, ülkemizdeki anarşist ve kafir topluluğun başörtüsü üzerine oynadıkları oyun canımızı bir hayli acıtıyor ama kendilerine müslüman diyen bu güruha ne oluyor. bunlar kim nereden geldiler...
canıım sıkıldı yazmayacağım gerisini... bu pisliklere bu kadar vakit ayırmak bile fazla.