Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Selamun Aleykum
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ SERBEST KÜRSÜ ]·.
asiLDuA
esselamu ala menittebeal huda

Selam hidayete tabi olanların üzerine olsun.

Sizinle bayağı zaman geçirdik,islamiforum sakinleri smile.gif Bugünden itibaren,Artık pek zaman geçiremeyeceğiz.Netim bazı sebeplerden dolayı kesilicek.Hayr olur inşallah.Hakkınızı helal edin.

Yazdığım yazılarda Hata ve kusurlar kendi nefsimdendir,Güzellikler doğruları ise Allahtandır.

Allahu teala sizlere ve bana hakkı hak olarak görebilmeyi batılıda batıl olarak görebilmeyi nasib etsin.

Bir nebzede olsa,insanlara faydalı oldu isem ne mutlu bana..Eğer haksızlık yapıp üzdü isemde Allah affetsin.

Allah'a Emanet olun.

Aşağıdaki yazı hediyem olsun smile.gif benim çok hoşuma gitti.

Duayla Kalın. -MehLiKA-

Yusuf (Aleyhisselam),Hapishanede sabretmeseydi,''Doğru sözlü kişi ''(yusuf/46/12) derecesine ulaşırmıydı ?

Ömer bin Abdulaziz hak ve adelet acısına sabretmeseydi,''Beşinci halife'' derecesine ulaşırmıydı.

Raci' ashabı,Allah yolunda karşılaştıklarına sabretmeseydi,''İnsanlar arasında,Allah'ın rızasını kazanmak için canını verenler vardır” denilen kimselerden olur muydu?

Sa’d bin Muaz sabretmeseydi ve Allah yolunda çaba göstermeseydi, Hendek Savaşı günü kanını Allahu Teala yolunda akıtmasaydı ve Beni Kurayza hakkında adil bir şekilde hükmetmeseydi; “Rahman’ın arşı, Sa’d’ın ölümünden dolayı sallandı”derecesine ulaşır mıydı?

Seyyid Kutub imtihanına ve öldürülmesine sabretmeseydi ve sebat etmeseydi; sözleri zikredilecek değere sahip olmaz, kitapları bütün dünyada yayılmaz ve bu derece etkisi bulunmazdı.

Kuşkusuz Allahu Teala, bazı kullarını şehid olmaları için seçmiştir. Onları öldürmeleri, kendi rızası ve sevgisi uğrunda kanlarını akıtmaları, nefislerini Allah yolunda feda etmeleri için düşmanları onların üzerine musallat etmiştir.

Bu nedenle şehadet mertebesi, peygamberlerin ve sıddıkların mertebesinden sonra en yüksek derecedir. Şehidler, Rablerine yakın olanlardır. Onlar Allahu Teala’dan razı olmuşlar, Allahu Teala da onları seçmiş ve kendisi için ayırmıştır. Bu nedenle de Allahu Teala bunun sebeplerini onlara nasip etmiştir. Düşmanlarını, şehadet derecesine ulaşmaları için bir sebep kılmıştır

(islam erlerine nasihatler kitabından-Süleyman davud-)

sükût-u vaveyla
asleykum selam kardeşim...pek zaman geçiremeyeceğiz derken yine arasıra girecek misin?

asil dua açıkçası üzüldüm sad.gif böyle bir yazı yazdığınıza göre gitmeniz gerekiyor ...yani kalın dememin bir manası yok gibi sanki ....

yazılarınızı dikkatle okuduğumu bilmenizi isterim...

hakkım varsa helal olsun ...

cah
Aleyküm Selam,

Amin.
nasreddinhoca
Kimler geldi, kimler geçti...
Bir fasıldı, bir yorum...
Kimi zaman kızdık, kimi zaman sevdik...
Bazen anladık, bazen yanlıştık...
Doğrulardı derdimiz, dertleri olduğu gibi...
Dert oldu doğruluk...
Doğru dürüst olmaktı, bir forumda olsa bile...
Doğru dürüst bir dost bulmaktı...
Şahit olduk doğru dürüst bir duanın asaletine...
Bir gün döndüğünde, bıraktıkların olmayacaktır...
Ve dönemediğin bir günde hepimiz orada olacağız...

Aleykum Selam...
aLaTurCa
canim insallah gorusuruz yine, biran once yeniden o neti baglatmaya bak sen smile.gif

musalli
mehlika kardeşim aleyküm selam ve rahmetullah..
seni allah için çok sevdiğimi bilmeni isterim,,inşaallah tekrar görüşme fırsatımız olur.
ALLAH'a emanet olasın,rabbim hayırlarda yarışanlardan eylesin,,,
asiLDuA
Selamun aleykum,

1,5 ay aradan sonra tekrar merhaba.. smile.gif)

Aslında ben hiç nete girmeyeceğimi sanıyordum ama nasib.Yine geldim smile.gif Yapmış oludğunuz her bir dua için Allah razı olsun.
musalli
aleyküm selam canım,,hoş geldin sefalar getirdin.. jp.gif

rabbim hayırlarla mükafatlandırsın inşaallah..

hayırlarda birlikte olacağın dostlar versin rabbim...
sükût-u vaveyla
hoşgeldin asil dua ...

ne kadar sevindim bilemezsin ..çünkü yeni gelmiştim ki sen gittin ...konulara yorumlarını bekliyorum smile.gif merakla
islambuli
ben yazını görmemiştim ama yokluğunu hissediyordum forumda demin tarihe bakmadan gideceğin yazsını okudum altta geldim yazısını görünce anladım yazının eski olduğunu .başı islamla başlayan her forumda bulunlması gerken birsin ehlen vesehlen.
bilal habeş
ALINTI(asiLDuA @ Jul 27 2008, 09:37 PM) *

Selamun aleykum,

1,5 ay aradan sonra tekrar merhaba.. smile.gif)

Aslında ben hiç nete girmeyeceğimi sanıyordum ama nasib.Yine geldim smile.gif Yapmış oludğunuz her bir dua için Allah razı olsun.

ve ALEYKUMSELAM RAHMETULLAHi ve BAREKATUHU

tekrardan hoşgeldiniz kardeş RABBim sizdende razı olsun ebeden ve daimen iNŞAALLAH.hayırlı paylaşımlara vesile olur ve faydalanırsınız iNŞAALLAH hep beraber güzelce faydalanırız iNŞAALLAH.

selam ve duayla
kilic_aygül
AleykumSelam
Hoşgeldin asiduacım.
Bu yazını okumamışım. Ben de nerde olduğunu merak ediyordum. inşallah görüşürüz tekrar.
asiLDuA
Allah razı olsun kardeşler.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.