Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslamic Youtube Kuruldu
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
RAzdAR
Youtube'un dünya çapında büyük ilgi görmesi farklı alternetiflerin gündeme gelmesini sağladı.Y
yeni bir görsel ağ olarak tanımlanan İslami YouTube kuruldu.

Youtube'un dünya çapında büyük ilgi görmesinin ardından İslami YouTube kuruldu.

Siteyi açanlar sitenin kuruluş gerekçesi olarak YouTube'da İslam'a aykırı, gayri ahlaki görüntülerin de varolması ve Müslümanların kendi videolarını derli toplu bir arşivde toplama ihtiyacı gösterildi.

http://www.isyoutube.com/

Time Türk
Linkinpark
Verimli bir çalışma olmuş bence.. Mantıklı da..
Kaveller
kim yapmışsa ellerine sağlık , sonuçta her youtube tıklayış onlar için bir kazançtı

niye müslümanlar kazanmasın , darısı diğer teknolojik alanlara inşallah

sükût-u vaveyla
müslümanların bu alanlarda kendilerini göstermeleri gerektiğini düşünüyorum ve duyunca mutlu oluyorum...

yalnız açınca üzüldüm türkçe değil...yoksa türkçesi varda ben mi göremedim confused1.gif
EsLeMNa
Bence tıkların yani reklam ve paranın müslümanlara gitmesini sağlayabilecek bir girişim.Umarım müslümanlar bu ses duyarlar ve videolar için bu siteyi kullanırlar.
-EBRAR-

Desenize yine!! islami bir site kapanacak. Adamların alerjisi var islami olan her şeye. sad.gif Dilerim kapanmaz...
İ K R A
ALINTI
Bence tıkların yani reklam ve paranın müslümanlara gitmesini sağlayabilecek bir girişim.Umarım müslümanlar bu ses duyarlar ve videolar için bu siteyi kullanırlar

evet inşaallah.....
terk-idiyar
inşaAllah kapanmaz ama ben pek anlayamadım siteyi[color=#330033]
Ümran DEMİR
clapping.gif comico.gif flowers.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.