Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Salat-i Tefrİcİye
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ DUALAR ]·.
musalli
selamun aleyküm arkadaşlar samira arkadaşımızın annesinin ciddi rahatsızlığı için

tesbihat dağıtmak istiyorum,aşağıda ismini ve sayısını verdiğim arkadaşlardan

bu tesbihata iştiraklarını bekliyorum...

tesbihatımız;salatı tefriciye dir...çekemeyen arkadaşlarımız olursa bildirsinler lütfen...

200 adet-musalli
100 adet-visal
100 adet-sabah rüzgarı
100 adet-önce vefa
100 adet-nasreddin
100 adet-ayna
150 adet-vuslatsız sevda
100 adet -alaturca
200 adet-bilal habeş
200 adet-al-muallim
150 adet-ille cihad
150 adet-tevhid
150 adet-ubeydullah
100 adet-zemahşeri
150 adet-zümrüt
100 adet-elam
150 adet-slow
200 adet-telpako
100 adet-epcot
100 adet-esengül
100 adet-bukle
100 adet-karakız
150 adet-nurun nisa
100 adet-meriç
100 adet-elif
100 adet-linkinpark
200 adet-eslamna
100 adet-özlem_im
100 adet-miroğlu
100 adet -ebrar-
100 adet-İKRA
100 adet-Abd_us_SAMED
100 adet-asiLDuA
100 adet-uSuLca
100 adet-RuhulhaK
İlle Cihad
kardeşim bana düşen 150 tane tesbihi çektim.

Allaha emanet olunuz. rabbim acil şifa versin.

Not: 4444 tane çekilmesi gerektiği konusunun hurafe olduğunu, inanmadığımı, ama benden istenilen 150 tesbihi sırf Allah rızası için çektiğimi belirtmek isterim. 4444' e inandığım için değil Allah rızası için çektim.
musalli
tamam abicim anlaşılmıştır.bu arada tesbihatımızın süresi 4 gündür...
sükût-u vaveyla
inşallah yasin okurum...Allah acil şifalar versin ...samira kardeşimizin annesine ve tüm rahatsızlara...

bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum sad.gif
sabah_rüzgarı
inş.. okurm en kısa zamnda

yalnız 4 gün az değil mi smile.gif
musalli
hayır değil smile.gif en fazla 30 dakika da 100 adet bitiyor,tecrübe edilmiştir... smile.gif
sabah_rüzgarı
ewet ezbere bilenler daha hızlıda okuyabilr
ama ezbere bilmeyenlerr whistling.gif
al_muallim
ya unutanlara ne demeli smile.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(al_muallim @ Jun 12 2008, 10:31 PM) *

ya unutanlara ne demeli smile.gif

benden mi bahsediliyooo fool.gif
musalli
ezber bilmeyenler,,15-20 de ezberlerler ,,garanti... good.gif

kolay bir salavat... jp.gif
-EBRAR-

Aleykum Selam kardeşim,

kardeşimizin annesine Rab'bim şifa versin, kendisine ve sevdiklerine sabır versin inşaAllah... Şahsıma düşen sayıyı inşaAllah alıyorum, vesile olduğun için Allah razı olsun.

Bu arada Ayna ile dün görüştüm ve tüm foruma selamları var. Henüz evine dönmedi. Kendisi için yazdığınız sayıyı, foruma girip görür mü Allah-u Alem. Bilginiz olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...
SAMİRA

S.A
öncelikle hassasiyetle duruma ilgi gösteren herkese flowers.gif ALLAH RAZI OLSUN diorum.Durum kritik şuan annem bilmio aslında babamda dahil pek bilen yok.RABBİM'İN ŞAFİ isminden şifa diliyorum,daha sonra sizlerin dualarını...doktorlar biraz zmn kavramından bahsetmişler elbette ki ölüm hak amma bn bi ewlat olarak anneme bunu yakıştıramıyorum.şuan moral we diet listesine uymamız maddiyatta ki yapabilceklerimiz.manewi hisseden ise sadece dua...HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...biz elimizden geleni yapıcaz kalanı ise RABBİM ne takdir etti ise söyleyebilecek çok şeylerim var ama düğümlenio işte...bedensel olarak öle çok bitkin deil tabi ki durumundan haberdar olmaması biraz daha işimisi kolaylaştırıyor.Ama zman zmn yarı baygın yatışı bi ewlat olara çok zor bir durum...çoğu zmn derler ya insan bir şeyin değerini kaybedince anlar bu durumu yaşamayınca anlayanlardan olalım.İNŞAALLAH....İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİU...SELAMETLE...A.E.O(ALLAH'A EMANET OLUN) flowers.gif
sükût-u vaveyla
Allah acil şifalar versin kardeşim sad.gif her zaman yanındayım unutma flowers.gif bunlar senin ve ailen için...
SAMİRA

100 tanede bn yengeme verdim.okuma ihtimali düşük olan kardeşleriminkinden düşebilirsiniz.bn foruma da gelemiorum pek gelen giden ws..okunamayan olursa en son gün bn kalanları alabilirim.AEO...
vuslatsiz_sevda
Rabbim tüm hastalara kardeşimizn de annesine acil şifalar versin ...
Bende payıma düşeni okurum tabi...
Allah kabul etsin şimdiden ....
Dualardasınız ....
öncevefa
RABBİM teyzemize ve tüm hastalarımıza şifa versin inş.

ablacım bana düşen tesbihi çektim.ALLAH kabul etsin inş..
musalli
benim tesbihimde bitti inşaallah,,rabbim şifa versin teyzemize...
slow
benim tesbihte bitti, rabbim teyzemize şifalar ve bereketli ömürler ihsan eyleye

selam ve dua ile
İ K R A
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞAALLAH KARDEŞİM OKUDUM 100 TANE
ayna
ben şimdi görüyorum bu sayfayı.bana ayrılan kısım başkası tarafından okundu mu bilmiyorum.okunmadıysa bildirin hemen okuyayım.ancak sizlerden ricam bu tür duaların kişinin rızası dahilinde dağıtılmasıdır.emri vaki olmamasıdır.çünkü önemli olan sayısı değil samimiyetidir.ihlasla okunmasıdır vesselam...
nurun nisa
ALINTI(ayna @ Jun 24 2008, 01:55 PM) *

ben şimdi görüyorum bu sayfayı.bana ayrılan kısım başkası tarafından okundu mu bilmiyorum.okunmadıysa bildirin hemen okuyayım.ancak sizlerden ricam bu tür duaların kişinin rızası dahilinde dağıtılmasıdır.emri vaki olmamasıdır.çünkü önemli olan sayısı değil samimiyetidir.ihlasla okunmasıdır vesselam...

Bende bu konuyu yeni gördüm inşALLAH okunmuştur...
zümrüt
Ilahi mussali sen baaa niye haber vermedin? Gercekten haberim yoktu bu
yazidan, sen güzel düsünmüssün ama insallah okuyanlar okumustur.
Cok üzüldüm simdi, ama is isten gecti canim..... sad.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.