1-islamiforum ile nasıl tanıştınız?
google'den islami sitelere bakıyordum islami foruma da bakmak istedim girdim ve hoşuma gitmişti o zaman devam ediyoruz bakalım
2- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz?
ismim bilal birde bilal habeşi'yi çok severim ondan çok etkilendiğim bir sahabe
3- kendinize bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey; forum da üye olarak nasıl buluyor sunuz ?
günlük yaşamda çok sosyal herkesle iyi anlaşan küçük olsun büyük olsun herkesle. küçük çocuklarla dahi aram çok iyidir.çok severim çocukları mahallede beni gördükleri zaman yüzleri güler çok seviniyorum böyle olunca ELHAMDULiLLAH.arkadaş çevremde zaten ayrı bir sevilirim çok fazla arkadaşım var ama DOST'larım özel onların yeri çok başka benim DOST'larım aileden ötedir benim için o kadar severiz birbirimizi.RABBim hepsinden razı olsun iNŞAALLAH.benden büyük insanlarla abi dediğim kişiler dahi benimle bir arkadaş gibi derdini paylaşır.çok çabuk kaynaşırım insanlarla yeni girdiğim bir ortamda hiç yabancılık çekmem çünkü herzaman sıcakkanlı cana yakın ve içten davranırım herkes tarafından sevildiğim için hep şöyle düşünürüm RABBim sevdiği kulunu sevdirirmiş iNŞAALLAH öyledir.forumda ise; herkesle iyi anlaşmaya özen gösteren uysal biri olmaya çalışıyorum iNŞAALLAH öyledir.

bunun cevabını arkadaşlar verirse o zaman daha iyi anlaşılır.
4- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı?
elbette var.öncelikle PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v) o gül NEBİ'nin yolundan gitmek ve onun güzide sahabelerinin yolundan gidebilmek çok önemli.PEYGAMBER EFENDİMİZ'i hayatımızın her anında rehber edinmeliyiz onun sünnetini yaşamalı ve yaşatmaya çalışmalıyız.EFENDİMİZ dışında MUSAB bin UMEYR hayatımda çok güzel örnek bana güzel yollar açtı yeri ayrı.ilmine hayran olduğum SELMAN-I FARİSİ ve tarihten ise KANUNİ ve FATİH SULTAN MEHMET.Alimlerden ise BEDİÜZZAMAN günümüzde ise MUSTAFA İSLAMOĞLU hocam.başka da varda bunlar özellikle.
5- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir?
Öncelikle çok fazla geleceği düşünmem nedendir bilmiyorum çok uzun vadeli düşünmüyorum belki farklı düşünenler vardır ama ölümü çok fazla düşündüğüm için yaşadığım anı düşünürüm ama elbette düşündüğüm şeyler de var.imam olmak ve genç yaşta MEKKE ve ravzaya o yeşil kubbeyi, o GÜL NEBİ'yi dünyadayken ziyaret etmeyi çok istiyorum.
diğer sorulara da geçecem kısmetse ama öncelikle başlangıç yapayım dedim

umarım şimdilik yeterli cevapları verebilmişimdir.
selam ve duayla