Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kenan İmirzalıoğlu'na Teselli Veren Ayet
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ MİZAH ]·.
Miroglu
Deli Yürek dizisiyle çıkış yapan Kenan İmirzalıoğlu, hakkında çıkarılan 'gay' dedikodularından Kuran’a sığındı: "Bir akşam Kur'an'ı rastgele açtım ve...

Deli Yürek dizisinde canlandırdığı ‘Yusuf Miroğlu’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ve ardından pek çok projede rol alan Kenan İmirzalıoğlu, hakkında çıkarılan “Marjinal ilişki sürüyor” dedikodularından çok bunaldı. Adeta isyan eden genç oyuncu, “Benim bir ailem var. Onlara yazık değil mi? Dedikoduyu üreten de kamuoyuyla paylaşan da kendini benim yerime koysun. Ben köy çocuğuyum. Kul hakkından korkan, mahremiyete önem veren birisiyim” dedi.

İftiracılardan Allah’a sığındığını belirten İmirzalıoğlu, “Kimseyi kınadığım yok. Olur ya, bir gün çocuğum doğar, eşcinsel olur” dedi ve yaşadığı ilginç bir anı, şu sözlerle anlattı: “Bir akşam çok sıkıldım ve ‘Kur’an-ı Kerim okuyayım’ dedim. Kitabı açtım, karşıma Peygamberimiz’in eşi Hz. Ayşe’ye atılan iftirayla ilgili sure geldi. Ellerimi açıp, ‘Yarabbi, Hz. Ayşe’ye bile iftira atmışlar. Ben kimim ki’ diyerek dua okudum. Anladım ki, bu benim için bir sınavdır.”
-EBRAR-
ALINTI
Ben köy çocuğuyum. Kul hakkından korkan, mahremiyete önem veren birisiyim

Yazık olmuş köy çocuğuna. doh.gif Şaka gibi bir topic. Daha neler görürüz acep doh.gif
Miroglu
ALINTI(-EBRAR- @ Jun 7 2008, 06:13 PM) *

Yazık olmuş köy çocuğuna. doh.gif Şaka gibi bir topic. Daha neler görürüz acep doh.gif

yok ya şaka değil.gerçek bi haber bu sad.gif
sükût-u vaveyla
doh.gif doh.gif
asiLDuA
Burası islami forummu yoksa magazin forumumu anlamadım gitti..

Sevdiğiniz insanların dinine dikkat etmeliyiz...Sevdiklerimize dikkat etmeliyiz..Birde bakmışsınız,o insanlar önderiniz olmuş...Allah muhafaza..Yine abarttı demeyin gerçektende günümüzün müzik sanatçılarıda tağut haline gelmiştir.Hatta reklamlarda dahi ''POP MÜZİĞİN İLAHI'' diye Dizilerin Yakışıklı İlahı diye demiyorlarmı..haşa.Bu adamları aynen böyle reklam ediyorlar. sad.gif Allahu teala gençlere hidayet versin.

musalli
amin,,inş..

katılıyorum mehlika kardeşim... good.gif
sükût-u vaveyla
yes.gif bende katılıyorum...
öncevefa
bence kardeş burda duanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istemiştir örnek de bunu vermiştir belki jp.gif

evet kardeş dua çok önemli duası olmayan zaten hiç bir şeye sahip değildir.İftiradan kötü sözden bütün kötülüklerden ALLAHA sığınmak gerekir wink.gif
Zemahşeri
başlık ilgili bölüme aktarılmıştır.
sükût-u vaveyla
ALINTI(Zemahşeri @ Jun 8 2008, 03:09 PM) *

başlık ilgili bölüme aktarılmıştır.

hiç güleceğim yoktu biggrin.gif acaba dedim bu konu nereye aktarılabilir ki...bir baktım ... olması gereken yerde ellerinize sağlık
musalli
biggrin.gif zemahşeri kardeşim,,inanın beni çok güldürdünüz,,allah ta sizi güldürsün inş... biggrin.gif biggrin.gif
hamzayurekli
ulannn jiletim nerde benım kendı kendımı dogramak ıstıyorum doh.gif

ula ben bu dedıgın adamı gördüm yanında zeynep apla ile bırlıkte tatılde hos hoş eğlenıyorlardı...

O okuduğu Kur'an-ı Kerim'de Zina'ya yaklaşmayın ayetinide görememişmi....

Dip Not : Yiğidi öldür hakkını yeme mantığıyla başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum masadenizle.

Aynı yaz Kenan beylerle karşılaştık işte neyse bizim gruptan bırısı vardı hastasıymıs ozamanlar miroğlu sevdası varmış benım hıc bırseyden haberım yok şahsı gormuslugum var lakın fantazı kuracak kadar bır bagım yok.Her neyse gıdelımde gıdelım oldu gıttık adam gayet kıbar bı sekılde ayaga kalktı elımızı sıktı masasına davet ettı bızım kıler dunden razı kut dıye oturacaklardı oturmadılar jp.gif her neyse bıraz sohbet foto cekımı sonrasında adamı sevgılısıyle yanlız bırakıp yaşamımıza kaldıgımız yerden mıroglunu anlata anlata dewam ettık.

Sonrasında otelimize gittik neyse yemek vaktıydı bı baktım Yusuf İslam bende dedim olm bu adam dönüş yapmadımı lem ket amca hadi gidelim sohbet edelim dedim.Yanında bir tane daha kendısı gıbı bır ıvardı ve herhalde çarşaflı veya siyah barortulu bır bayan vardı herhalde hanımıydı neyse tam gıttık yanına yanındakıler kalktı bızi istemiyorlar gelmeyın fılan falan zaten adam ayaga kalkınca dedım hadı gerı donelım daha yanına gıtmeden adam tavrını koydu neyse gorusemedık muhteremle...

Ama dedim ki insanlık başka bi olay.Müslümanlık nasip olmuş lakin hoş görü halen zayıf...

Şimdi adam gorusmek zorunda veya dgıl dıyenler olmasın.

Nihayetinde adam halka mal olmuş bır santcı bende kasetlerı var meşhur my lady şarkısı hayranım işte ee bırde musluman olmus hayranlık dahada bı artmış.Yani benım ılgıme karsılık verme mecburıyetınde hanı ben kıtlemedım kafayı müsbet bir otel oldugu ıcın yoksa yakardım orayıda....

işte böyle bişi...

Akif ne demiş ; o insanlarki kalmadı , öldüler gittiler....

saygıyla...
-BeRcEsTe-
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 25 2008, 04:46 AM) *

ulannn jiletim nerde benım kendı kendımı dogramak ıstıyorum doh.gif

ula ben bu dedıgın adamı gördüm yanında zeynep apla ile bırlıkte tatılde hos hoş eğlenıyorlardı...

O okuduğu Kur'an-ı Kerim'de Zina'ya yaklaşmayın ayetinide görememişmi....
Dip Not : Yiğidi öldür hakkını yeme mantığıyla başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum masadenizle.

Aynı yaz Kenan beylerle karşılaştık işte neyse bizim gruptan bırısı vardı hastasıymıs ozamanlar miroğlu sevdası varmış benım hıc bırseyden haberım yok şahsı gormuslugum var lakın fantazı kuracak kadar bır bagım yok.Her neyse gıdelımde gıdelım oldu gıttık adam gayet kıbar bı sekılde ayaga kalktı elımızı sıktı masasına davet ettı bızım kıler dunden razı kut dıye oturacaklardı oturmadılar jp.gif her neyse bıraz sohbet foto cekımı sonrasında adamı sevgılısıyle yanlız bırakıp yaşamımıza kaldıgımız yerden mıroglunu anlata anlata dewam ettık.

Sonrasında otelimize gittik neyse yemek vaktıydı bı baktım Yusuf İslam bende dedim olm bu adam dönüş yapmadımı lem ket amca hadi gidelim sohbet edelim dedim.Yanında bir tane daha kendısı gıbı bır ıvardı ve herhalde çarşaflı veya siyah barortulu bır bayan vardı herhalde hanımıydı neyse tam gıttık yanına yanındakıler kalktı bızi istemiyorlar gelmeyın fılan falan zaten adam ayaga kalkınca dedım hadı gerı donelım daha yanına gıtmeden adam tavrını koydu neyse gorusemedık muhteremle...

Ama dedim ki insanlık başka bi olay.Müslümanlık nasip olmuş lakin hoş görü halen zayıf...

Şimdi adam gorusmek zorunda veya dgıl dıyenler olmasın.

Nihayetinde adam halka mal olmuş bır santcı bende kasetlerı var meşhur my lady şarkısı hayranım işte ee bırde musluman olmus hayranlık dahada bı artmış.Yani benım ılgıme karsılık verme mecburıyetınde hanı ben kıtlemedım kafayı müsbet bir otel oldugu ıcın yoksa yakardım orayıda....

işte böyle bişi...

Akif ne demiş ; o insanlarki kalmadı , öldüler gittiler....
saygıyla...

biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.