Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Sizce Bu Ayın En Aktif üyesi Kim?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
ayna
sizi ankete bekliyoruz?
İlle Cihad
anket nerde kardeşim, baktım ama bulamadım smile.gif
ayna
bulamadın mı?
İlle Cihad
demin gözükmedi inanınki. şimdi göründü.

kendime verdim smile.gif
al_muallim
ALINTI(İlle Cihad @ Jun 4 2008, 11:28 AM) *

demin gözükmedi inanınki. şimdi göründü.

kendime verdim smile.gif

bence musalli smile.gif
musalli
verdim gitti.... jp.gif wink.gif
telpako
ben habeş'e verdim çok dua ediyo maşallah ne güzel
bilal habeş
ALINTI(telpako @ Jun 4 2008, 10:39 PM) *

ben habeş'e verdim çok dua ediyo maşallah ne güzel

ALLAH razı olsun kardeş saolun jp.gif o sizin güzel bakışınız RABBim bizleri duadan mahrum bırakmasın iNŞAALLAH ve dualarımızı dergahında makbul eylesin iNŞAALLAH.RABBİM sizinde gönlünüze sükunet ve ferahlık versin.ayrıca gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin iNŞAALLAH.ALLAH'a EMANET OLUN

selam ve duayla
TEVHİD
Bu seçimi yapabilmek için ismi geçen üyelerin mesajlarına bakmam gerek.Ondan sonra oy vereceğim inşallah.

Selam ve dua ile
Linkinpark
öncelikle anket için tşkler..

ama burda şunu farkettim.. Anketlerde arkadaşlar adil bi şekilde oy vermiyorlar..

Mesela benim mesajlarıma bakın. Bu hafta içerisindeki ..

ne demek istediğimi anlarsınız.. biggrin.gif flaugh.gif

ya da en aktif derken ne kastediliyor... ben şahsen anlamadım..

Allah-a emanet..
-EBRAR-
Şahsen, aktiflikten kasıt 24 saat limit baz alınıyorsa ben bu ankette yokum. Aktiflikden ziyade, çok daha verimli olan üye olarak algılayıp, her konuda bilgisi dahilinde yazma gayreti taşıyan, paylaşımcı ve araştırmacı üyeye oy kullanmak tercihimdir. Birinciyi İlle cihad kardeşim çekiyor diye düşünüyorum.

Ama adil bir anket değil efettt, ilk 10 da bilem yokum doh.gif Zaten şu anketlerde hep unutulmuşumdur yada ankete layık görülmüyorum crying.gif Neyse ilerde hiç olmayacam forumda galiba sad.gif
musalli
ALINTI(-EBRAR- @ Jun 5 2008, 01:22 PM) *

Şahsen, aktiflikten kasıt 24 saat limit baz alınıyorsa ben bu ankette yokum. Aktiflikden ziyade, çok daha verimli olan üye olarak algılayıp, her konuda bilgisi dahilinde yazma gayreti taşıyan, paylaşımcı ve araştırmacı üyeye oy kullanmak tercihimdir. Birinciyi İlle cihad kardeşim çekiyor diye düşünüyorum.

Ama adil bir anket değil efettt, ilk 10 da bilem yokum doh.gif Zaten şu anketlerde hep unutulmuşumdur yada ankete layık görülmüyorum crying.gif Neyse ilerde hiç olmayacam forumda galiba sad.gif

allah hayrınızı versin inş. olurmu kardeşim hiç öyle şey,siz anketleri devirir dökersiniz gleam.gif diye isminizi yazmıyorlardır belkide,,birde bu tarafından bakın bence olaya jp.gif
siz forumumuzun iyiliğisiniz,giderseniz iyiliğimizde gider,sakın haa bunu bize yapmayın.. jp.gif
İlle Cihad
belki bu ay bi parça aktifdik, ama artık oda olmayacak gibi görünmekte!!

aslında aktiflik değil derdimiz. öğrenmek, öğretmek idi.

artık sadece öğrenmek olacak gibi gözükmekte. çünkü bilgilerimizi yeterince dökdük. artık dökecek bişey kalmadı.

anlattıklarımız bir türlü sakin kafayla okunmadı ve çook vahim noktalara getirilip ağır ithamlarda bulunuldu.

sanırım artık susup dinleme zamanı smile.gif
bilal habeş
arkadaşlar herkese başarılar jp.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif
İlle Cihad
konunun uzamaması için mesajımı değiştiriyorum...

bilal kardeşim sende değiştirirsen o haşa olan kısımları silersen seineceğim.

hataydı dile getirmem...
Abd_us_SAMED
aktiflikten kasıt mesaj sayısıysa bunun için anket yapmaya gerek yoktur.
çünkü o zaten nesneldir bakılır kim en çok mesaj atmış diye.
bu anketin amacı yanılmıyorsam mesajlarını en dolu dolu kullanmaya gayret eden kişinin belirlenmesidir.
ben musalli ve bilal habeş kardeşlerimi çok takdir ediyorum.

selametle...
musalli
ALINTI(Abd_us_SAMED @ Jun 5 2008, 04:28 PM) *

aktiflikten kasıt mesaj sayısıysa bunun için anket yapmaya gerek yoktur.
çünkü o zaten nesneldir bakılır kim en çok mesaj atmış diye.
bu anketin amacı yanılmıyorsam mesajlarını en dolu dolu kullanmaya gayret eden kişinin belirlenmesidir.
ben musalli ve bilal habeş kardeşlerimi çok takdir ediyorum.

selametle...

allah razı olsun kardeşim,,sizin güzel yürekliliğiniz... jp.gif
sükût-u vaveyla
aktiflikten kasıt ne diye soracaktım ki bir sürü yorum yapılmış biggrin.gif yalnız aktifliği neye göre değerlendirmemiz gerkiyor bilir(mod,admin) kişilere sorulur...mesdo abi bayağıdır yok malesef fakat onun ismide konmuş confused1.gif
Linkinpark
ALINTI(havvanur @ Jun 5 2008, 05:58 PM) *

aktiflikten kasıt ne diye soracaktım ki bir sürü yorum yapılmış biggrin.gif yalnız aktifliği neye göre değerlendirmemiz gerkiyor bilir(mod,admin) kişilere sorulur...mesdo abi bayağıdır yok malesef fakat onun ismide konmuş confused1.gif

Ben seni seçtim.. En aktif sensin..
kırık-rüzgar
Ben niye yokum ki dry.gif smile.gif

Aktif olan kazansın. smile.gif

Öncekinde ben vardım kazandım.(inşaAllah).Artık yaşlandık mı ne listeye bile girmedik yahu.
Ümran DEMİR
ALINTI(esengül @ Jul 16 2008, 05:04 PM) *

Öncekinde ben vardım kazandım.(inşaAllah).Artık yaşlandık mı ne listeye bile girmedik yahu.

Kardeş.Baktım göremedim seni.Ben de bilal kardeşe verdim.Üzülme cnm bence sen de çok aktifsin...
sabah_rüzgarı
ALINTI(esengül @ Jul 16 2008, 05:04 PM) *

iki kere birncilk vermiyorlarda ondan

hem sen zaten tescillisin smile.gif
sükût-u vaveyla
konunun kapatılması lazım ...geçti bitti ...bu ay için geçerli değil ...yani en azında diğeri için böyle demişlerdi...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.