Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Fİlİstİndekİ Zulme UĞrayan MÜ2mİn KardeŞlerİmİz İÇİn
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ DUALAR ]·.
talip023

ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN FİLİSTİNDE ZULME UĞRAYAN MÜ'MİN KARDEŞLERİMİZE BİR DUA EDELİM ZİRA ONLAR ZOR DURUMDALAR VE ELİMİZDEN GELEN EN BÜYÜK KATKI BU DUALARIMIZ OLACAĞINA İNANIYORUM CÜMLENİZDEN ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE..................!
İlle Cihad
zaten tüm gün dularımdalar!! Rabbim kuvvetlerini artırsın, direnme güçlerini artırsın inşallah.

böyle bişey yapamadan beklemek bana çok büyük ar gelmekte..

Rabbim kafirleri helak etsin tez zamanda inşallah.
talip023
,

ALLAH MAZLUMLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN , ALLAH ZALİMLERİ HAYIRLA ISLAH EYLESİN : EĞER ISLAH OLMAZSA HAKLARINDAN GELSİN İNŞAALLAH
bilal habeş
ALINTI(talip023 @ Jun 3 2008, 03:44 PM) *

,

ALLAH MAZLUMLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN , ALLAH ZALİMLERİ HAYIRLA ISLAH EYLESİN : EĞER ISLAH OLMAZSA HAKLARINDAN GELSİN İNŞAALLAH

amin amin

Ey RABBimiz! Bizi; azgın ve mütecavizlere karşı muzaffer kıl. İntikamımızı bize zulmedenlerden al, merhametsizleri bize musallat etme. Bize dini musibet verme. Dünyayı ne asıl gayemiz kıl ne de ilmimizin son hedefi.

Ey RABBimiz! Düşmanlarımızın ve bizi düşman görenlerin birliğini boz, onların cemaatılarını paramparça eyle, içlerine ayrılık tohumları saç. Birbirlerine karşı kin ve nefret hislerini kamçıla, kurmuş oldukları oyunları ve komploları başlarına geçir. İslam düşmanlarını, bizi düşman ilan edenleri, Senin düşmanlarını ve Kur’an düşmanlarını, kör, sağır ve dilsiz eyle...
talip023

EY RABBİM MAZLUMUN YANINDA ZALİMİN KARŞISINDA OLAN RABBİM BİZLERİ ZALİMLERİN ZULMÜNDEN MUHAFAZA KIL , YA İLAHİ MAZLUM MÜ'MİN KARDEŞLERİ,MİZE DE YARDIM VE RAHMETİNİ EKSİK EYLEME ( AMİN)
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.