Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Dünyanın Muhteşem Camileri
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ KLİP/RESİM/SUNUM ]·.
al_muallim
ilk önce İtalyadan başlayalım smile.gif

Dubai

Singapur

Japonya

Hindistan

Bu tam nerde bilmiyorum ama, gerçekten muhteşem, hayran kaldım cray.gif cray.gif cray.gif

Mısır

Wahabu

National Geographic in çektiği İrandaki "isfahan" camii

Ahh bu camiinin nerde olduğunu bi bilsem,,

Allah hepimize gitmeyi nasip etsin, cray.gif cray.gif cray.gif

musalli
inş.amin ,,kardeşim,hakikaten çok güzel camiler.. good.gif paylaşımın için allah razı olsun. jp.gif

bizide götürecekmisin.. wink.gif bensiz gidemez kardeşim bilirim,şimdilik fotoğrafları ile yetinelimde

gidince içlerinide gezeriz artık değil mi kardeşim.. whistling.gif
al_muallim
ALINTI(musalli @ May 31 2008, 08:11 PM) *

inş.amin ,,kardeşim,hakikaten çok güzel camiler.. good.gif paylaşımın için allah razı olsun. jp.gif

bizide götürecekmisin.. wink.gif bensiz gidemez kardeşim bilirim,şimdilik fotoğrafları ile yetinelimde

gidince içlerinide gezeriz artık değil mi kardeşim.. whistling.gif

evet, tabi, Allah nasip ederse, 2 haftada dünya turu, herbirinde 1 gün kalınsa yeter smile.gif
Abd_us_SAMED
İtalya'daki ve Hindistan'daki camiler çok güzelmiş gerçekten.
Ama bizim de Selimiye,Süleymaniye,Sultan Ahmet gibi muhteşem camilerimiz var.Sürekli gördüğümüz için ülfet olmuş artık bu camiler bize.Yoksa bu resimdekilerden çok daha güzel bence bizim camilerimiz smile.gif.
al_muallim
ALINTI(Abd_us_SAMED @ May 31 2008, 08:38 PM) *

İtalya'daki ve Hindistan'daki camiler çok güzelmiş gerçekten.
Ama bizim de Selimiye,Süleymaniye,Sultan Ahmet gibi muhteşem camilerimiz var.Sürekli gördüğümüz için ülfet olmuş artık bu camiler bize.Yoksa bu resimdekilerden çok daha güzel bence bizim camilerimiz smile.gif.

tabiki, bizim camileri herkes bilyor zaten kardes smile.gif ,, bunları belki görmemişlerdir diye koydum smile.gif
Abd_us_SAMED
Özür.Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım.(demeyi unutmuşum biggrin.gif )
Allah için yapılan her yapı güzeldir. smile.gif
TEVHİD
Ne kadar değişik mimari yapılar bunlar.Pek güzel bir paylaşım olmuş kardeşim.Allah razı olsun.
En son resimdeki cami de pek ilginçmiş.

Selam ve dua ile
Abd_us_SAMED
son resimdeki ay ve camideki bazı parıltılar photoshop gibigibi geldi bana biggrin.gif .cidden de ilginç smile.gif
TEVHİD
ALINTI
son resimdeki ay ve camideki bazı parıltılar photoshop gibigibi geldi bana

Siz yazınca dikkatimi çekti.Bir daha baktım resme.Işıklar bazen resimlerde böyle yansır ama ay photoshop olabilir mi acaba?

Selam ve dua ile
al_muallim
ALINTI(TEVHİD @ May 31 2008, 10:15 PM) *

Siz yazınca dikkatimi çekti.Bir daha baktım resme.Işıklar bazen resimlerde böyle yansır ama ay photoshop olabilir mi acaba?

Selam ve dua ile

olmaz, yaw cami bu, tabiki süper gözükecek değil mi jp.gif
Teşekkürler
<#thank#>
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.