Bu tam nerde bilmiyorum ama, gerçekten muhteşem, hayran kaldım
Mısır
Wahabu
National Geographic in çektiği İrandaki "isfahan" camii
Ahh bu camiinin nerde olduğunu bi bilsem,,
Allah hepimize gitmeyi nasip etsin,
musalli
May 31 2008, 07:11 PM
inş.amin ,,kardeşim,hakikaten çok güzel camiler.. paylaşımın için allah razı olsun.
bizide götürecekmisin.. bensiz gidemez kardeşim bilirim,şimdilik fotoğrafları ile yetinelimde
gidince içlerinide gezeriz artık değil mi kardeşim..
al_muallim
May 31 2008, 07:16 PM
ALINTI(musalli @ May 31 2008, 08:11 PM)
inş.amin ,,kardeşim,hakikaten çok güzel camiler.. paylaşımın için allah razı olsun.
bizide götürecekmisin.. bensiz gidemez kardeşim bilirim,şimdilik fotoğrafları ile yetinelimde
gidince içlerinide gezeriz artık değil mi kardeşim..
evet, tabi, Allah nasip ederse, 2 haftada dünya turu, herbirinde 1 gün kalınsa yeter
Abd_us_SAMED
May 31 2008, 07:38 PM
İtalya'daki ve Hindistan'daki camiler çok güzelmiş gerçekten. Ama bizim de Selimiye,Süleymaniye,Sultan Ahmet gibi muhteşem camilerimiz var.Sürekli gördüğümüz için ülfet olmuş artık bu camiler bize.Yoksa bu resimdekilerden çok daha güzel bence bizim camilerimiz .
al_muallim
May 31 2008, 07:45 PM
ALINTI(Abd_us_SAMED @ May 31 2008, 08:38 PM)
İtalya'daki ve Hindistan'daki camiler çok güzelmiş gerçekten. Ama bizim de Selimiye,Süleymaniye,Sultan Ahmet gibi muhteşem camilerimiz var.Sürekli gördüğümüz için ülfet olmuş artık bu camiler bize.Yoksa bu resimdekilerden çok daha güzel bence bizim camilerimiz .
tabiki, bizim camileri herkes bilyor zaten kardes ,, bunları belki görmemişlerdir diye koydum
Abd_us_SAMED
May 31 2008, 07:49 PM
Özür.Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım.(demeyi unutmuşum ) Allah için yapılan her yapı güzeldir.
TEVHİD
May 31 2008, 08:02 PM
Ne kadar değişik mimari yapılar bunlar.Pek güzel bir paylaşım olmuş kardeşim.Allah razı olsun. En son resimdeki cami de pek ilginçmiş.
Selam ve dua ile
Abd_us_SAMED
May 31 2008, 08:06 PM
son resimdeki ay ve camideki bazı parıltılar photoshop gibigibi geldi bana .cidden de ilginç
TEVHİD
May 31 2008, 09:15 PM
ALINTI
son resimdeki ay ve camideki bazı parıltılar photoshop gibigibi geldi bana
Siz yazınca dikkatimi çekti.Bir daha baktım resme.Işıklar bazen resimlerde böyle yansır ama ay photoshop olabilir mi acaba?
Selam ve dua ile
al_muallim
May 31 2008, 09:40 PM
ALINTI(TEVHİD @ May 31 2008, 10:15 PM)
Siz yazınca dikkatimi çekti.Bir daha baktım resme.Işıklar bazen resimlerde böyle yansır ama ay photoshop olabilir mi acaba?
Selam ve dua ile
olmaz, yaw cami bu, tabiki süper gözükecek değil mi
Teşekkürler
May 31 2008, 10:41 PM
<#thank#>
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.