Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslama Çağrı
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
m_yasir
VE YENİDEN...

İSLAM'A ÇAĞRI

Cennete Davet Var

Konu Anlatımlı Görüntü Cd'si

ÇIKTI

Davet, Tebliğ ve İrşad içerikli İslam'a Çağrı İsimli Risalemizin Görüntü Cd'si (560,31 MB)

Bilgisayarınıza İndirmek İçin Aşağıdaki Butona Tıklayınız

Davet, Tebliğ ve İrşad içerikli İslam'a Çağrı İsimli Risalemizin Görüntü Cd'si (604,73 MB)

Bilgisayarınıza İndirmek İçin Aşağıdaki Butona Tıklayınız

İslama Çağrı İsimli Eserimizin Görüntülü Konu Anlatım CD'si toplam 2 ayrı Cd'den oluşmaktadır.
CD'lerimizden alıp dağıtmak isteyen üyelerimiz için 2 Cd toplam 0,80 Ytl karşılığı satışa sunulmuştur.
Satın alma İmkanı olmayan arkadaşlarımıza ÜCRETSİZ gönderilecektir.

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN

Tel: 0 506 226 14 49
Mail: siparis@sehadet.info

Selman-ı Aydın
Allah razı olsun, Teşekkür ederim yarın inşAllah bunları indireceğim...
Selman-ı Aydın

Dikkatimi çekti ve merak ettim. CD'lerin üzerinde "ÜCRETSİZDİR * Para ile satılmaz." yazıyor. Ancak siz bu videoları dağıtmak isteyenlerden 0.80 YTL istiyorsunuz (imkanı olanlardan). Bunu neye dayanarak yapıyorsunuz?

Parasında değilim zaten 0.80 YTL'yi vermeye hemen hemen herkesin imkanı vardır.Dediğim gibi merak.
asiLDuA
Selman kardeş,O birer tane alanlar için değil,Topluca alanlar için.Olması sanırım.Bu arada Allah razı olsun Hocam.Bunların gideri,kesinlikle fazladır.Seslendirmeler vs..Ama İnşallah hiçbir insanın gelir olarak veremeyeceği ECİRLERDEN ALIRSINIZ.
sumeyye88
İNDİREN VAR Mİ? BEN İNDİRMEK İSTİYORUM FAKAT BI TAVSİYE ALMAYA İHTİYACIM VAR .NASIL bir cd acaba .
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.