Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Allah Rızası Için ;allaha Yönelmek Için Birdua
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ DUALAR ]·.
talip023

arkadaşlar herkese selamlarımı iletiyorum , biz aciz günahkar kullarız . sizden isteğim acaba hakka allah

a.c hazretlerine kulluğumu hakkıyla yerine getirebilmem için dua edebilirmisiniz.Allah rızası için...

sizden dünyalık istemiyorum sadece allah rızası için dua; eğer içtenlikle dua ederseniz inşaalllah daha iyi olur
İlle Cihad
ALINTI(talip023 @ May 26 2008, 09:19 PM) *

arkadaşlar herkese selamlarımı iletiyorum , biz aciz günahkar kullarız . sizden isteğim acaba hakka allah

a.c hazretlerine kulluğumu hakkıyla yerine getirebilmem için dua edebilirmisiniz.Allah rızası için...

sizden dünyalık istemiyorum sadece allah rızası için dua; eğer içtenlikle dua ederseniz inşaalllah daha iyi olur

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.

fakat bizden değil ama yine Allahtan dünyalıkta iste, Allah cc. dünyalık istememizide buyuruyor!!
bilal habeş
ALINTI(talip023 @ May 26 2008, 09:19 PM) *

ve ALEYKUMSELAM kardeş ederiz İNŞAALLAH ama sizde bizlere edin İNŞAALLAH.bahsettiğiniz konu için herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum nacizane, evet ALLAH yolundayız İNŞAALLAH ama bu DUA'dan mahrum kalmamak lazım.birde sadece ahiret için değil PEYGAMBER EFENDİMİZİN en çok yaptığı DUA'ların başında RABBENA ATİNA FİD'DÜNYA HASENETEN ve Fİ'L AHİRETİ HASENETEN ve KINA AZABENNAR..
hem dünyada hem ahirette iyilik ve güzellik vermesi için kardeş anlaştık mı?

RABBİM tüm sıkıntılarınızı gidersin İNŞAALLAH hem dünyada hem ahirette iyilik güzellikler ihsan eylesin ve hakkıyla kul olabilmeyi naip eylesin ayrıca kalplerimizi dininde sabit kılsın İNŞAALLAH son yazdığım DUA'yıda benim için ederseniz sevinirim olurmu?

ALLAH'a EMANET OLUN
selam ve duayla
ruveyda84
Aminn
Rabbim tum inanan kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun. Bu duaya bende dahil eminim bir çok
kardeşimin de ihtiyacı var. Bizleride dualarınızda eksik etmeyin inşallah. En güzel dua müminin mümin kardeşine yaptıgı duadır. şu dua ile sözlerimi bitireyim;
Allahım! Muhakkak ben Peygamberin Muhammed Aleyhisselamın Senden istedıği hayırlı şeylerin en hayırlısını isterim. Senin Peygamberin Muhammed (s.a.v) in senden istiaze ettiği şeylerin şerrinden de sana sığınırım. Allahım yardımı ancak senden isterim. Dünyada da ahirette de istenilen şeye ulaştıracak ancak Sensin. Kuvvet ve kudret ancak Senin yardımınla gerçekleşir. AMİNN
talip023

AKLLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN KARDEŞLER UMARIM MAHŞERDE İKİ CİHAN SERVERİ (SAV;)

HAZRETLERİNİN SANCAĞI ALTINDA SİZLERİ EVLİYULLAH OLARAK GÖRÜRÜZ . TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE

DUACIYIZ FAKAT BURDA BİZE DUA EDENLERE AYRIYETEN DUACIYIZ HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ ALLAHA

EMANET
talip023
128. "Rabbimiz! Bizi sana teslim olmuş kimseler kıl. Soyumuzdan da sana teslim olmuş bir ümmet kıl. Bize ibadet yerlerini ve ilkelerini göster. Tövbemizi kabul et. Çünkü sen, tövbeleri çok kabul edensin, çok merhametli olansın."
talip023
"Ey Rabbimiz! Bizden kabul buyur! Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.