Artık benim bile anlayamadıgım duygular var içimde...Seni unutmakmı???Asla...Senle olmakmı???imkansız...
Peki hala niye butun şarkılarda sen varsınki...Ya da her yanlız gecemde niye sen olmak zorundasın...Biz beraber olamayızki..Böyle birşeye kaderde izin vermez biliyorsun...Her gece telefonumuda kontrol etmekten her mesaj sesiyle umutlanmaktan her özel numarada seni düşünmekten bıktım artık...Ama degişen birşey yok maalesef...Gün geçtikçe sen ve sensizlik dahada bir imkansız oluyor kalbimde.ikimizde biliyoruz yollarımız ayrıldı artık.Böyle olmasını belki ikimizde istemedik ama dogru olan buydu.Ama yanlış olan
birşeyler var ve ben bulamıyorum bulamadıkça dahada çırpınıyorum ve batıyorum bazen ne yaptığımı bile bilmiyorum sen karşıma dikilince bir turlu bitmeyen gecelerde kalbim telefona götürüyor ellerimi gururum ise savaşıyor taa ki aşk sarhoşu olana kadar gururumda pes ediyor duramıyor bu gücün karşısında ve yazıyorum telefona o aklımdan bir an çıkmayan numaraları.hep aynı cevabı alıyorum alıştım artık..'ARADIGINIZ NUMARAYA ŞUANDA ULAŞILMIYOR' ben ona ulaşmak istemiyorumki sadece bir sesini duymak yeticek bana ama kader bunuda fazla görüyor bana bazen düşünüyorum bu şehri terketsem kurtulurmuyum bu dertten bu sokaklarda ne zaman gezsem sanki her anında sen karşımda yanımda arkamdan geçiyorsun rahat degilim hep sana bahsettigim o heyecan var herhalde hiç bitmeyeceksin bende belki ben sende biticem ama sen bitmeyeceksin, her güle dokunan elde kalan koku gibi kaldın yüreğimin bir köşesinde dedim ya sen bir tanemdin diye ben bile inanmamıştım hiç bitmeyecegine...
Ahmet Karakaş