Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bir Hatada Firefox'tan
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
Linkinpark
Artık çileden çıkmamak elde deil flaugh.gif

I.Explorer hata veriyor diye Firefox'u yükledim. Ama benzer hata yine çıkıyor.. İşin en garibi Zoner Alarm hatanın çıktığı anda 3 virüs yakaladı. Ve temizledi..

Ama halen hata veriyor Firefox 2..

bunu nasıl halledebilirim..

Birde bende AVG 8 Full sürüm var. Ama yüklenmiyor. SP4 ve üzerinde istiyormuş.. Bunun başka çözümü yokmu?

şimdiden teşekkürler..
Computerexpert
senin pc gitmiş vaziyette sen adam gibi bi format at sıfırdan windows kurulumu yap smile.gif bu kadar hatayı windowsun bünyesi kaldırmaz smile.gif ayrıca sp4 diye birşey yokki smile.gif o nerden çıktı...
Linkinpark
Valla abi aynen öle diyor.. SP4 ve Vista sürümlerine yüklenebilir.

Bu hatayı verdiğinde bende sp3 yüklüydü..

kaldıki ben windows'a sürekli format atıom..

bana benim pc'nin kaldıracağı tam sürüm bi antivirüs porgramı linki verirmisin? (Windws XP versiyon 2002)

selametle..
Computerexpert
kaldırmak windows değilde bilgisayar özelliklerini söyle ayrıca programlar bölümünde kaspersky internet security mevcut onu indirebilirsin...
Linkinpark
Bilgisayar Son sistem..

p4 3 ghz, 800 MHz Anakart, 128 mb ati radeon 9200, 51 mb ddr ram, 80 gb hdd, 17" monitör vs. vs..

al_muallim
ALINTI(Linkinpark @ Jun 5 2008, 01:31 PM) *

Bilgisayar Son sistem..

p4 3 ghz, 800 MHz Anakart, 128 mb ati radeon 9200, 51 mb ddr ram, 80 gb hdd, 17" monitör vs. vs..

dostum kaldırmaz bu ya, kaspersky ında şimdi herkes lisansını arıyo, smile.gif
Linkinpark
valla kaspersky'ı yükledim tıkır tıkır çalıştırıo ama lisans keyi yok....

smile.gif
Linkinpark
KIS v7'yi yükleyince Firefox düzeldi.. Önceden resimleri de göstermiyordu. Şimdi gösteriyor..

ve kaspersky'a güzel bi çözüm buldum.
smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.