Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Forumu Rüyada Görmek...
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
sükût-u vaveyla
evet buraya yazıyorum ...çünkü istek ve önerilerle alakalı biggrin.gif ...biliyorum aslında yeteri kadar açıklama yapılmış...fakat bilmenizi istiyorum ki...

bugün rüyamda forumdaymışım..Allah ım o kadar yorucu bir rüyaydı ki...sayfanın aşağısına iniyorum ,yukarısına çıkıyorum..tekrar aşağı tekrar yukarı...in çık in çık...rüyalarıma kadar girdi...artık ne arıyodum ne yapmaya çalışıyordum bilmiyorum....fakat uyandığımda beynim patlamaya hazır bomba gibiydi...

ayna
biz neymişiz beeee
rüyalarına bile giriyoruz..
İlle Cihad
Allah hayreylesin inşallah smile.gif
öncevefa
islami forum aşkı işte...ALLAH hayr eylesin inş jp.gif :
EsLeMNa
Rüyalarımız aslında bilinçaltımıza yerleşmiş meselelerin dışa vurumudur..

Bir insan birini çok severse ve hep o aklında olursa bir süre sonra bu rüyalarına yansır..

Yani aklımızı neyle fazla meşgul edersek onu rüyamızda görmemeiz normaldir..

Forumu rüyanda görme sebebinde bu olabilir smile.gif
İlle Cihad
Eslemna kardeşim, imzanda 2 ay yokum diyor, tarih ise 11.4.2008' ee burdasın hala smile.gif

şaka tabi, aklıma takıldı bi sorayım dedim.
EsLeMNa
ALINTI(SURAAN @ May 21 2008, 02:15 PM) *

Eslemna kardeşim, imzanda 2 ay yokum diyor, tarih ise 11.4.2008' ee burdasın hala smile.gif

şaka tabi, aklıma takıldı bi sorayım dedim.

Aslında vakit bulmakta büyük sıkıntı çektiğim zamanlar oluyor,ancak o imza bazı konularda verdiğim geç cevapların açıklaması birazda..

Yokum ama varım işte illa vakit ayırıp bakıyorum yinede.. smile.gif

Ancak eskisi kadar aktif olarak ilgilenemiyorum..Hayat meşguliyetim fazla..
İlle Cihad
Allah yardım etsin kardeşim. ya bana birden bişeyler oldu, 2 saatte ucubeye döndüm sanki...

hayırdır inşallah diyorum sadece.
Selman-ı Aydın
ALINTI(havvanur @ May 21 2008, 12:42 PM) *

evet buraya yazıyorum ...çünkü istek ve önerilerle alakalı biggrin.gif ...biliyorum aslında yeteri kadar açıklama yapılmış...fakat bilmenizi istiyorum ki...

bugün rüyamda forumdaymışım..Allah ım o kadar yorucu bir rüyaydı ki...sayfanın aşağısına iniyorum ,yukarısına çıkıyorum..tekrar aşağı tekrar yukarı...in çık in çık...rüyalarıma kadar girdi...artık ne arıyodum ne yapmaya çalışıyordum bilmiyorum....fakat uyandığımda beynim patlamaya hazır bomba gibiydi...

Kendinizi bu kadar kaptırmayın...

Bu arada Eslamna Allah'tan eskisi kadar girmiyor.Ben her girişimde onu site aktif görüyorum. Sanırım hep aynı anlarda siteye giriyoruz.
EsLeMNa
ALINTI(Selman-ı Aydın @ May 21 2008, 04:36 PM) *

Kendinizi bu kadar kaptırmayın...
Bu arada Eslamna Allah'tan eskisi kadar girmiyor.Ben her girişimde onu site aktif görüyorum. Sanırım hep aynı anlarda siteye giriyoruz.

Demek ki tevafuk oluyor.. smile.gif

Birde tabi sunucuyla alakalı bir durum ben sitede olmasamda sitede görünüyorum çıktıktan 2 saat kadar sonra bile..
sükût-u vaveyla
kaptırmıyorum sadece bu aşağı yukarı ...durumu yoruyor biraz...

suraan kardeşim 2 saattir ucubeye döndüm demişsiniz?hayırdır
İlle Cihad
Dün oldu kardeşim. 2 saat içinde gözüm şişti ve kapandı neredeyse. dudağımda patladı ve yarıldı. aynada kendimi tanıyamaz hale gelmiştim smile.gif yani birden olunca çok tuhaf oldu.

ama çok şükür gözüm geçti. dudağımda melhemle geçecek inşallah.

iyiyim yani elhamdülillah
sükût-u vaveyla
çok ilginç...geçmiş olsun eee kendi kendinize nazar değdirdiniz galiba... wink.gif eşinize rica edin sizi bir okuyuversin... smile.gif
İlle Cihad
smile.gif nazar değecek bi yanımız olsa bari...

okudu sağolsun okudu smile.gif
sükût-u vaveyla
biggrin.gif öyle söylemeyin biz ne çirkinler biliyoruz nazar değen...mesela ben doh.gif

Allah yardımcınız olsun...inş.en kısa zamanda iyileşirsiniz...
İlle Cihad
Allah razı olsun kardeşim....

Ayrıca bence çirkinlik yüzde değil, yürektedir. yüreği çirkinlerden Rabbim cümlemizi muhafaza buyursun..

Hem Allah beğenip yaratmışta bizler kim oluyoruzda çirkin diye damgalıyoruz.. buda ayrı bi nokta tabi.
sükût-u vaveyla
ALINTI(SURAAN @ May 22 2008, 08:37 AM) *

Allah razı olsun kardeşim....

Ayrıca bence çirkinlik yüzde değil, yürektedir. yüreği çirkinlerden Rabbim cümlemizi muhafaza buyursun..

Hem Allah beğenip yaratmışta bizler kim oluyoruzda çirkin diye damgalıyoruz.. buda ayrı bi nokta tabi.

evet haklısınız aslında ...bir noktada belki isyana bile kaçıyordur...Allah affetsin amin amin amin
kuscuu
smile.gif
asiLDuA
Bilinc altı bir rüya,smile.gif ))
Linkinpark
Bilinçaltı bi hadise.. Rüya demek doğru olurmu bilmem?
musalli
havvanur kardeşim allah hayırlara getirsin inş... biggrin.gif
sükût-u vaveyla
yani amin dicem ama neye hayır gelcek biggrin.gif aşağı in yukarı çık ...başım dönüyor...bazen aşağı inerken gözlerimi kapatıyorum.... doh.gif
ruveyda84
ALINTI(havvanur @ May 21 2008, 12:42 PM) *

biggrin.gif selamun aleykumm
benım de ruyalarıma fılm gırdı suraan abının eşi ile fılm hakkında konuşuyorduk havvanur sende vardınn sabaha kadar neler konuşmadık kı.. biggrin.gif
sükût-u vaveyla
aleykum selam ayy inanmıyorum biggrin.gif
Abd_us_SAMED
konuyla alakalı mı bilmiyorum ama.
bu forumdaki sayfalar açılana kadar ömrümden ömür gidiyo.aynı modemi laptop'a bağlıyorum gayet hızlı dolaşıyorum forumda.ama kendi bilgisayarımda çok yavaş oluyor site biggrin.gif .ondan dolayı konulara yazılan tüm mesajlara bakmak benim için ölüm biggrin.gif ....
kırık-rüzgar
Benimde rüyalarıma giriyor, ama forumdakileri gerçekte görüyorum.Ne ilginçmiş. smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.