Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Dahi Bir Program: Sira DiŞi YaŞam Becerİlerİ - Melİh Arat
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ KİŞİSEL GELİŞİM ]·.
mavirecete
“Yaşamanızda Büyük Bir Sıçrama Yapın!” Yaşam Koçluğu Öncesi Kişisel Kazanım Programı - Sertifikalı Programdır - KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR...

23 MAYIS CUMA ÜCRETSİZ TANITIM SEMİNERİ SAAT: 19:00

EĞİTİM: 24 MAYIS CUMARTESİ 10:30 - 16:00
PAZAR: 10:30 - 16:00
" SERTİFİKALI PROGRAMDIR "

Bilgi ve Randevu İçin: 312 285 84 24

Yaşamınızda bir kapı aralansın ve içine ışık dolsun istiyorsanız;
Her hafta beyin hücrelerinizde bir karıncalanma ile başlayan bir yenilenme istiyorsanız;
Yaşama daha bir neşe ile bakmak istiyorsanız;
Hayatınızın aşkını bulmak istiyorsanız;
Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde yeni bir evreye atlamak istiyorsanız;
Kariyerinizde bir sıçrama yapmak istiyorsanız;
Sizi eleştirmeden dinleyecek ve sizi anlayacak birileriyle buluşmak istiyorsanız;
Dünyayı yeni bir gözle görmek ve içindeki hediyeleri keşfetmek istiyorsanız;
Kaybettiğiniz enerjiyi yeniden kazanmak, daha bir cesur olmak, üstünüzdeki ataleti atmak istiyorsanız;
Pazartesi günlerine iple çekmek istiyorsanız
Sıra Dışı Yaşam Becerileri Semineri’nin tanıtımına gelmelisiniz.
Orada bir Sıra Dışı Yaşam Becerileri Semineri’nin tanıtım sırasında aralıktan sızan ışığını, enerjisini ve sıcaklığını almak için…

Dürüst bir şekilde sıra dışı olan ve sadece yaptıklarını ve yapabileceklerini taahhüt eden New York’ta, İstanbul’da, Londra’da ve İzmir’de katılımcılarının yaşamlarını derinden etkilemiş bur programın tanıtımını kaçırmayın.
SIRA DIŞI YAŞAM BECERİLERİ kitabının yazarı MELİH ARAT`ın dahi buluşu;

EMRAH ALTUNTECİM `in aktarımı ile geliyor...

Yaşamda ve İşte Sıra Dışı Olmak
Sıra Dışı İnsanlar ne yapıyorlar, mutlular mı ve ne zaman para kazanıyorlar?
İş dünyasında sıra dışı başarı ne anlama gelir?
Sıradan insanlar, nasıl sıra dışı insana dönüşürler? Bir toplumun ilerlemesi niçin sıra dışı insanların arasından sıra üstü insanların çıkmasına bağlıdır?

Alfabetik Düşünme Tekniği, Arşimetçi Düşünme Tekniği
Tavşan avlamak için tüfeğe ya da başka bir araca, fikir yakalamak için de tekniğe ihtiyaç vardır. Alfabetik düşünme tekniği, sadece bir kağıt-kalemle nasıl insanları içinde bulundukları kutudan çıkarır; kalıpları kırmasına yardım eder? Arşimet gibi yaratıcı olmak için hangi tekniği kullanabiliriz?

Tersine Düşünme Tekniği, Çapraz DüşünmeTekniği
Zihinsel kalıpları kırmada ve yeni fikirler üretmede çapraz düşünme ve tersine düşünme teknikleri nasıl çalışıyor? Niçin bazen amacımızın tam tersini yapmak bizi amacımıza yaklaştırıyor?

Yeni Yaşam Düzlemi ve Yeni Çağın Elbiseleri
Ne tür bir yaşam düzlemi ve iklimi içindeyiz? Veri, Enformasyon ve Bilgi ayrımları, yaratıcı problem çözmede niçin önemlidir ve nasıl kullanılır? Fare toplumu bireyi olmaktan ne zaman klavye toplumu bireyi olmaya geçebiliriz? Yeni yaşam düzleminde bizi her zaman ayakta tutacak yetenekler nelerdir? Her işi dünya kalitesinde yapabilmek için hangi yollar küresel bir zihniyet kazanmaya iter? İnsanın kendi etkisini birkaç yüz kat artırmanın yolu nedir?

Hediyelerle Öğrenmek - Yaratıcılığın Çağları Aşan Kuralları
Yaratıcılığın temel kuralları nelerdir? Niçin projeler, insanı yaratıcı kılar ve sürekli öğrenmesine yardım eder? Sıradanlıktan sıra dışılığa geçmede niçin denemek ve çok güçlü şekilde istemek (talep etmek) birinci sırayı alır? Kişiselleşmiş istekler niçin yaratıcılığı pompalar?

Zamanı Değil Kendimizi Yönetmek
İşleri zamanında yapmak mı önemlidir; yoksa her yıl bir önceki yıldan nitelik olarak geriye gitmeden daha fazla iş yapmak mı? İşlerin yapılma süreleri konusunda koşullanmalarımız niçin bizi durduruyor? Niçin ajandalar, zaman yönetimi konusunda çok sınırlı yarar sağlıyorlar?

Başarı Teknolojisi: Odaklanmak ve Kuşbakışından ayrıntıya odaklanmak
Yaratıcılık ile odaklanmak arasında ortak nokta nedir? Odaklanma niçin sonuç getiriyor? Neye odaklanacağımıza nasıl karar verebiliriz? Her rating yapan kaliteli değildir; ama her kaliteli şey rating yapar sözü niçin doğru olabilir? Kuşbakışından ayrıntıya odaklanmak, niçin her alanda kalitenin başlangıç noktasını oluşturur?

Sıra Dışı Yazı Yazma ve Sıra Dışı Konuşma Becerileri
Sıra Dışı yazı yazmanın, rapor yazmanın, broşür hazırlamanın, ödev hazırlamanın, alış veriş notu hazırlamanın yolu nedir? Giriş-gelişme-sonuç niçin sıkıcı bir yazı yazmaya götürür insanı? Herkesin ilgisini çekecek, mesajı hedef kitleye – kişiye ulaştıracak yazı nasıl yazılır?
Doğduğumuzdan beri en sık yaptığımız şey olduğu halde, çok azımız ikili konuşmalar, grup konuşmaları konusunda özel bir eğitim almıştır. İkili konuşmalarda, grup içi konuşmalarda ya da gruplara hitaben yapılan konuşmalarda daha iyi ve sıra dışı bir performans elde etmenin teknikleri nelerdir?

“Olaylara bakış açım çok değişti.”
Can Doğan
Endüstri Mühendisi
Kendime çok daha fazla güveniyorum. Problem çıktığı zaman eskisi gibi kolayca vazgeçmek yerine çözmek için kendimi zorluyorum. Her alanda daha fazla denemeler yapmaya başladım.

İnsanlarla ilişkilerim gelişti.
Çarşı Mağazası Çalışanı
Arzu Budak
Her yeni şeye daha sıcak ve ondan bir şeyler alabileceğimi düşünerek yaklaşıyorum. Yeni olan her şeyi denemeye çalışıyorum. Daha çok düşünüyorum. Problemler artık gözümü korkutmuyor.

“Yapmak istediklerim netleşti.”
Nazlı Kalay
Dünya Mücevher Tasarımı Yarışması 10.cusu
Uluslararası bir kariyer yapmayı hayal ediyor; hem nasıl yapacağımı bilmiyor; hem de cesaret edemiyordum. Sıra Dışı Yaşam Becerileri içimdeki yaratıcı potansiyeli nasıl uygulamaya geçireceğimi gösterdi. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil.

“İnsanlara bakış açım değişti.”
Arzu Sarıgöl
Bankacı
En önemlisi insanlar arasındaki algılama farklılığını ortaya çıkarmamı sağladı. Hayatımın ne kadar monoton gittiğini görmemi sağladı ve bunun içinde yeni bir şeyler yapma yönünde beni harekete geçirdi.

“İş yerinde sevilen ve başarılı bir yönetici oldum.”
Ahmet Yeditepe
Yönetici
Eskiden geçimsiz ve insanları haşlayan bir yöneticiydim. Artık astlarımla daha iyi ilişkilerim var ve hep birlikte istediğimiz sonuçlara, satışlara ulaşıyoruz. Sıra Dışı seminerleriyle hayatımda yeni bir dönem başladı.

Emrah Altuntecim

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında İstanbul Üniversitesi İletişim Gazetesi Yaşam Sayfası Editörlüğü, 4 Boyut Dergisi’nde yazarlık, İletişim FM’de Radyo Programları yapımcılığı yaptı. İstanbul Üniversitesi Atletizm Takımında yer aldı. 2004 yılında yüksek lisans çalışmasını Kocaeli Üniversitesi İletişim Bilimleri Bölümünde gerçekleştirdi.
Üniversite yıllarından itibaren sektöründe zirvede olan markalaşmış şirketlerin reklâm, kurumsal iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında yer aldı. Antik Felsefe, Uzakdoğu Bilgeliği ve Türk Tasavvufu üzerinde çalıştı, araştırmalar yaptı ve eğitimler verdi. Bogaziçi Üniversitesi Mağara Araştırma Kulübü (BÜMAK) ile Mağara Ekspedisyonlarında ve keşiflerde bulundu. Ardından GEA Arama Kurtarma ve Ekoloji Grubuna katıldı, 2004 yılında İran’da meydana gelen Bem Depreminde Bölgede çalışan dünyadaki ilk arama kurtarmacılardan biri olarak Türk Ekibinde görev yaptı. Bunu ulusal ve uluslar arası birçok arama ve kurtarma operasyonu takip etti. Aldığı eğitimleri paylaşmayı görev edinen Altuntecim, İstanbul’da bulunan Dumlupınar Mahalle Afet Gönüllüleri Ekibinin Gönüllü Koordinatörlüğünü yapmakta ve iletişim, motivasyon, korku-panik, takım kurma, acil durum yönetimi gibi konularda eğitimler vermektedir. Koleksiyonculuk biliminin Türkiye’de gelişmesi için İstek Vakfı Filateli Kulübünü kurmuş ve koleksiyonculuk alanında Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği Ulusal Atatürk Filateli Sergilerinde bronz-gümüş madalya almıştır. Ardından Londra Baden Powel House’da gerçekleştirilen Uluslararası Oriental Philatelic Association of London Pul Sergisi’ne katılan ve Türkiye’yi temsil eden 2 Türk koleksiyonerden biri olmuştur. Doğa ve kültür keşifleri yapmak için çok sevdiği sırt çantası ile birçok ülkeyi gezen Altuntecim, uzun süre kampçılık ve trekking rehberliği yapmıştır. Sıra Dışı Yaşam Becerileri ve Sıra Dışı Gelecek Mimarlığı eğitimlerini tamamlamıştır. Dünyaca ünlü Amerikalı Psikolog Prof. Dr. Marc Gold ile her yıl yoksullara destek çalışmaları gerçekleştiren Altuntecim “100friendsproject” Türkiye Temsilcisidir.
Halen Türkiye’nin en başarılı şirketlerinden birinde Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Altuntecim, kişisel gelişim konusunda hazırladığı kitap çalışmasına devam etmektedir.

DAHİ PROGRAM OLARAK KABUL EDİLEN VE YURT DIŞINDA KİŞİSEL GELİŞİM
PROGRAMLARINDA MARKA OLARAK KABUL EDİLEN VE ÖĞRETİLEN BU YÜKSEK
PROGRAMA HERKESİ BEKLİYORUZ...

mavirecete
NEY, REBAB ENSTRUMAN KURSLARI VE DİGER KİSİSEL GELİSİM HİZMETLERİMİZ İLE TANISIN

www.nevagelisim.com
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.