Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Annem Icin Dua..
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ DUALAR ]·.
aLaTurCa
S.a arkadaslar..

bende sizlerden annem icin dua istiyorum, lutfen bildiginiz dualari sureleri okurmusunuz annemin sifa bulmasi icin?? carsamba gunu hastaneye gidecek, o gunun hakkinda hayirli gecmesi icinde dua ederseniz cok sevinirim, Allah razi olsun simdiden dua edenlerden..

EsLeMNa
Allah annene Şafi isminin bir tecellisini en yakın zamanda göstersin inşAllah..
sabah_rüzgarı
en kısa zamnda hastalığı netleşir ve tedavisi düzgün bi şekilde ilerler inş..
Ayn-ı Visal
Allah şifa versin Alaturca, inşaallah hayırlı haberler alırsınız....
bilal habeş
ES-SELAMUNALEYKUM kardeş geçmiş olsun. RABBİM acil şifalar versin İNŞAALLAH.DUA'da ederiz İNŞAALLAH.RABİM sizlerede sabır ve afiyet ihsan eylesin.
selam ve duayla
musalli
kardeşim allah hayırlı şifalar versin inş...sağlık,sıhhat,afiyet versin inş...
ayna
Allah şifa versin canım annene.dua ederiz tabiki.allah şifa versin derdine
aLaTurCa
sagolun arkadaslar
slow
Rabbim hastamıza acil şifalar ihsan eyleye, inşaallah bu gece hastamız için kur-an okuyup şifa talebinde bulunacağım. rabbim hastamıza acil şifalar ver , şüphesizki sen en güzel vekilsin..
öncevefa
RABBİM acil şifalar versin inş tez zamanda hayırlı haberlerini alırız ablacım...
Ay-CeLL

DUALAR MÜŞTEREK KARDEŞİM.RABBİM TÜM HASTALARADA BENİM BABAMADA ANEMEDE VE SENİN ANNENEDE ACİL ŞİFALAR VERSİN. sad.gif

İlle Cihad
Rabbim annenize ve tüm annelere şifa versin.

Annelerimiz başımızın tacıdır. Rabbim tüm şifa dileyenlere acil şifalar nasip eylesin inşallah...
ruveyda84
Rabbim şafi isminin tecellisi ile annenız en yakın zamanda şifa bulsun inşallah.Tabiki dua ederim]
telpako
Allah azze ve celle afiyet versin inşallah.
Selman-ı Aydın

Allah annenize acil şifalar versin. Sizede sabır.
kırık-rüzgar
Allah acil şifa versin inşaAllah annen doktora gitti mi durumu nasıl acaba?

Benim içinde şifa için dua ederseniz çok sevinirim.
aise-isiddika
ALLAH TEALA annene ŞAFİ ismi ile baksın inşALLAH... Rabbim(c.c.) acil şifalar nasip etsin kardeşim...
abdullahyasir
ALINTI(aLaTurCa @ May 19 2008, 08:14 PM) *

S.a arkadaslar..

bende sizlerden annem icin dua istiyorum, lutfen bildiginiz dualari sureleri okurmusunuz annemin sifa bulmasi icin?? carsamba gunu hastaneye gidecek, o gunun hakkinda hayirli gecmesi icinde dua ederseniz cok sevinirim, Allah razi olsun simdiden dua edenlerden..

Annenize Rabbimden acil şifalar diliyorum.Ameliyattan sonra ki durumu nasıl?Eğer uygun görürseniz Mehmet Zahid Kotku(K.S)'unun tertip etmiş olduğu Evrad-ı Şerif adlı ayet ve dualarla ilgili kitabın salı virdinde şifa ayetleri mevcut bu bölümü size yollayabilirim.
Çünkü bir hadis-i şerifte Peygamberimiz(S.A.V)'Kardeşin kardeşe yaptığı duanın daha makbul olduğunu'buyuruyor.Ve bildiğiniz üzere kutsal yerlerde yapılan dualar(Kabe,Medine-i Münevvere v.b..),yağmur yağarken,namazın sünneti bittikten sonra farza durulacağı o kısa anda yapılan dualar gibi makbul duaları Allah(c.c) size nasip etsin.
ayparcam
ALINTI(aLaTurCa @ May 19 2008, 09:14 PM) *
S.a arkadaslar..

Bacim Rabbim acil sifalar versin.. insALLAH annen iyilesmistir mesaji yeni gordum yazali bayagi olmus ama yinede yazmakta fayda vardir diye dusunerek yaziyorum.

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.