Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Banlanma Sebepleri Neler?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Linkinpark
Siteyi şöyle biraz gezdim...

Maşallah bi sürü banlanmış üyelerimiz var. Allah Artırsın flaugh.gif

Fakat içlerinde dikkatimi çeken bazıları oldu.. Banlananlar arasında BAYANLAR'da mevcut...

Banlanma sebeplerini öğrenmek istiyorum???
EsLeMNa
Forum kurallarınına aykırı davranışlarda bulunan üye banlanır yada ceza verilir..

Bu kadar basit..
Linkinpark
ALINTI(EsLeMNa @ May 19 2008, 03:10 PM) *

Forum kurallarınına aykırı davranışlarda bulunan üye banlanır yada ceza verilir..

Bu kadar basit..

vay be eslemna beni çok aydınlattın... smile.gif

gerçekten gözlerim yaşardı . flaugh.gif

Benim zaten sorduğum nokta orası? Sebepleri neler?
EsLeMNa
Forum Kuralları

Yukarıdaki linke tıklayarak forum kurallaını öğrenebilirsin.. smile.gif

Birde tabi bazı durumlarda oluşturulan ve üyelere sabit başlıklarla duyurulan kurallar var...O zamana göre değişiklik gösterebiliyor..
Linkinpark
ALINTI(EsLeMNa @ May 19 2008, 06:12 PM) *

Forum Kuralları

Yukarıdaki linke tıklayarak forum kurallaını öğrenebilirsin.. smile.gif

Birde tabi bazı durumlarda oluşturulan ve üyelere sabit başlıklarla duyurulan kurallar var...O zamana göre değişiklik gösterebiliyor..

anladıııımmm amma şimdi bu bayanlar küfür mü ettiler ki banlandılar? laugh.gif laugh.gif laugh.gif ....
EsLeMNa
Sanırım okuduğun metinde uslubu düzgün olmayanlar dışında kimse banlanmaz demiyor..Forum içinde tartışma,huzursuzluğa neden olma gibi durumlar olabilir..

Kimin neden banlandığı önemli değil,zirâ herkes kendinden mesul..
Linkinpark
ALINTI(EsLeMNa @ May 19 2008, 07:13 PM) *

Sanırım okuduğun metinde uslubu düzgün olmayanlar dışında kimse banlanmaz demiyor..Forum içinde tartışma,huzursuzluğa neden olma gibi durumlar olabilir..

Kimin neden banlandığı önemli değil,zirâ herkes kendinden mesul..

tamamdır ... anlaşıldı.... good.gif good.gif
ayna
kurallar bellidir.üyelerin huzurunu bozan kaba davranışlı kişiler gider .ya kendi gider yada gider....
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.