Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Islam Ve Kulluktan Yardım Talep Ediyorum...
Islami Forum - Islami Form > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
sükût-u vaveyla
selamun aleykum ,resim ekleyemiyorum alıntı yapamıyorum renkli yazamıyorum çok ilginç atladığım birşeylermi var bilmiyorum

yalnız biliyorum link vereceksiniz .aynı şeyi yapmaktan bıktınız belki üzgünüm sormak zorundayım.link vermeyın çünkü baktım sadece açılan 2.sayfadaki kesmem gereken yeri kesiyorum fakat nereye yapıştırcam avatarımı düzenleye girdim eeeeeee alt kutuya yapıştır demişler ama yapıyorum olmuyor doh.gif

yalnız 2007 de ki bir yazınızı okudum azmeden başarır ...demişsiniz ben her defasında uğraşıyorum olmuyor cray.gif bir iki kere deneyip hemen size başvurmuyorum offffff demeyin crying.gif

alıntıda yapamıyorum confused1.gif

sizi bekliyorum sad.gif
TEVHİD
İslâm ve Kulluk kardeşim yine size seve seve Offf demeden yardımcı olacağında emin olabilirsiniz kardeşim.Canınızı sıkmayın inşallah.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
Kardeş nasıl yardımcı oluyum sana??Söyle öyle yapalım islam ve kulluk gelene kadar jp.gif .Sanırım sende açılan sayfalarda bir sorun yok.Bir şeyleri atlamış olabilirsin..
ayna
size biz de yardımcı olabiliriz.online olduğumda ve sizin de olduğunuzda iletişim kuralım inş hallederiz bu sorunu..
musalli
ALINTI(havvanur @ Apr 27 2008, 05:12 PM) *

selamun aleykum ,resim ekleyemiyorum alıntı yapamıyorum renkli yazamıyorum çok ilginç atladığım birşeylermi var bilmiyorum

yalnız biliyorum link vereceksiniz .aynı şeyi yapmaktan bıktınız belki üzgünüm sormak zorundayım.link vermeyın çünkü baktım sadece açılan 2.sayfadaki kesmem gereken yeri kesiyorum fakat nereye yapıştırcam avatarımı düzenleye girdim eeeeeee alt kutuya yapıştır demişler ama yapıyorum olmuyor doh.gif

yalnız 2007 de ki bir yazınızı okudum azmeden başarır ...demişsiniz ben her defasında uğraşıyorum olmuyor cray.gif bir iki kere deneyip hemen size başvurmuyorum offffff demeyin crying.gif

alıntıda yapamıyorum confused1.gif

sizi bekliyorum sad.gif

çok tatlısın havvanur kardeşim. jp.gif yardım istemeye bakarmısınız maşallah.

insanın yardım uğruna akası geliyor... jp.gif işiniz hallolur hemen meraklanmayın inş...
sükût-u vaveyla
SELAMUN ALEYKUM YA BEN BU YARDIM TALEBİNİ YANLIŞ YERE YAZDIĞIMI ZANNEDİP ÜZÜLMÜŞTÜM. crying.gif FAKAT ŞİMDİ SEVİNDİM biggrin.gif
HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
ÖZELLİKLE MUSALLİ blushanim.gif UTANDIRDIN AMA BENİ wink22.gif
sükût-u vaveyla
EVET ESENGÜL MALESEF ATLADIĞIM BİR ŞEYLER VAR FAKAT BEN BULAMIYORUM confused1.gif

SEVGİLİ AYNA TABİ İNŞ ÇOK MEMNUN OLURUM . clapping.gif SAOLUN
musalli
jp.gif shake2.gif
EsLeMNa
Sorunu tam olarak yazarsanız biz de bir çözüm buluruz inşAllah.. smile.gif
sükût-u vaveyla
sorunumu açıkça yazdığımı düşünüyorum ama . resim koymak için bazı işlemleri yaptım ve kopyala yapıyorum(anlatılanlara göre) nereye yapıştırmam gerekiyor sadece bunu bilmiyorum .deniyorum ...sonuç yok

ve alıntı da yapamıyorum . doh.gif
sabah_rüzgarı
alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki cevap butonunu tıkla

yazılarını renklendirmek içinde ilk önce renklendirmek istediğin kısmın tamını al sonra altı çizgili A harfine tıkla istediğin rengi seç

bide küçük harfr kullnman tavsiye edilir smile.gif
EsLeMNa
ALINTI(havvanur @ Apr 29 2008, 07:53 PM) *

sorunumu açıkça yazdığımı düşünüyorum ama . resim koymak için bazı işlemleri yaptım ve kopyala yapıyorum(anlatılanlara göre) nereye yapıştırmam gerekiyor sadece bunu bilmiyorum .deniyorum ...sonuç yok

ve alıntı da yapamıyorum . doh.gif

Mesaj yazmak için girdiğimiz bölümde yukarda küçük butonlar var orada resim ekle var (üzerine gelince yazıyor)ona tıkla küçük bir sayfa açılır oraya linki kopyla mesajı gönderince resim görülür..

Deneme bölümünde deneyebilirsin smile.gif
sükût-u vaveyla
Deneme bölümünde deneyebilirsin smile.gif

çok teşekkür ederimsabah rüzgarı ve eslemna . sıra avatara geldi (aslında ben resim derken avatarı kastediyordum) biggrin.gif kızmadınız dimi
crying.gif yazılarıma nasıl resim ekleyeceğimide öğrendim bu arada flaugh.gif
EsLeMNa
Avatar içinde şu işlemi yapman gerekiyor yine imageshuck sitesinden uplood ettiğinin resmin linkini kopyalayıp,yukarıda profilim bölümünden avatar ayarlarımı düzenleyi seçip oraya yapıştıracaksın..Artık avatarın değişmiş olacak smile.gif
sükût-u vaveyla
çok tatlısın havvanur kardeşim. jp.gif yardım istemeye bakarmısınız maşallah.

insanın yardım uğruna akası geliyor... jp.gif işiniz hallolur hemen meraklanmayın inş...
[/quote]

evvet gördüğünüz üzere sorun kalmadııı

ayrıca hepinize tek tek teşekkür ediyor ve ayna kardeşimede flowers.gif gönderiyorum.yakından ilgilendi siz bilmiyosunuz biggrin.gif

alıntı olmadı confused1.gif
sükût-u vaveyla
aynacım çabalarımız boşa gitmedi . confused1.gif garip enter lıyorum ama ...
sükût-u vaveyla
ALINTI(ayna @ Apr 28 2008, 02:18 AM) *

size biz de yardımcı olabiliriz.online olduğumda ve sizin de olduğunuzda iletişim kuralım inş hallederiz bu sorunu..

saolun sad.gif

oldu enter öylesine boşluğa tıklamam gerekiyormuş ben tam altına getiriyodum doh.gif çok şükür
EsLeMNa
hayırlı olsun.. smile.gif
kırık-rüzgar
Uğrayamadım buraya malum sorular yağınca çözümün hallolmasına çok sevindim hayırlı olsun kardeşim ilgilenemedim kusura bakma jp.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif
sükût-u vaveyla
ALINTI(esengül @ Apr 30 2008, 03:05 PM) *

Uğrayamadım buraya malum sorular yağınca çözümün hallolmasına çok sevindim hayırlı olsun kardeşim ilgilenemedim kusura bakma jp.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif

olur mu düşünmeniz yeter biggrin.gif
islam ve kulluk
smile.gif bana gerek kalmamış kardeşlerimiz el atmışlar ...
bukle
İslam ve kulluktan başka herkescevaplaömış diyecektımkı yazınızı gördüm jp.gif
fizikci
jp.gif İslam ve kulluğa ihtiyaç var demek ki good.gif
ayna
sanırım sen islamın nerede olduğunu biliyorsun?
bu arada en özlenen tevhid demişsin kıskandığımı söylemek istiyorum
Linkinpark
Alo İslam ve Kulluk hattı mı orası ?? biggrin.gif biggrin.gif flaugh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.