Linkinpark
Apr 23 2008, 01:48 PM
Site yönetiminde birkaç ricam olacak;
Kıdem konusundaki şartların değiştirilmesini istiyorumm.. 1 yıl gibi bi sürenin aranması bence çok ama çok saçma..
İkincisi moderatörlük için neler yapmamız gerekli ? Bu konuda da bilgilenmem lazım...
Linkinpark
Apr 23 2008, 03:06 PM
Soruma yanıt alamayacakmıyım ???
sabah_rüzgarı
Apr 23 2008, 03:08 PM
alırsın tabi
konuyu açalı daha çok olmamış
ayna
Apr 23 2008, 03:11 PM
açıkçası bizim için kıdem verirken bazı kıstaslar var ve bunların arasında asla süre yoktur.yani bu arkadaş 1 yıllık diğeri 10 yıllık yok.ve mesaj sayısı da hiç ama hiç önemlideğil.açıkçası ben de üye iken hep mesaj yazmaya çalışırdım .ama şimdi anlıyorum.yazdığınız mesajların niteliği,forum içerisindeki uyum,forum içerindeki konuşmatarzı çok önemli.bilgi aktarım v.s
islam ve kulluk
Apr 23 2008, 03:51 PM
moderatörlük için islami ilmin yüksekliğ veya kafi derecede olması buna müteakiben forum içerisindeki davranışlardaki titizlik üyeler arasında iletişim ve huzursuzluk çıkarma konularında dikkatli olma copy - paste duırumlarından bilmukabele uzak olma gerekli aranan şartlar arasındadır...
EsLeMNa
Apr 23 2008, 04:03 PM
Kıdemli üye;forum içinde gerek uslubuyla gerekse duruşuyla örnek olan üyedir..
Moderatör;Hiyeraşiyi sağlar..Şimdi sürekli üyelerle tartışma içinde olan birini ele alalım buna moderatörlük verilse ne olur..Hiyeraşi bozulur..Yada uslubu düzgün olmayan biri nasıl uslubun düzgün değil diyerek başka bir üyeyi uyarabilir..
Moderatörlük için genelde bir talepte bulunuluyor diye düşünmüyorum,tabi bu durumlar varsa değerlendirilebilir..Moderatör ihtiyacı olduğuna site yönetimi karar verirse,istişareyle uygun olan biri seçilir..
Eğer yeni moderatör alınacak mı derseniz şuan için bir ihtiyaç söz konusu değil..Böyle bir düşüncemiz vardı,nasreddinhoca bu göreve tayin edildi..
Gezgin_musab
Apr 24 2008, 07:45 AM
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 23 2008, 04:51 PM)

moderatörlük için islami ilmin yüksekliğ veya kafi derecede olması buna müteakiben forum içerisindeki davranışlardaki titizlik üyeler arasında iletişim ve huzursuzluk çıkarma konularında dikkatli olma copy - paste duırumlarından bilmukabele uzak olma gerekli aranan şartlar arasındadır...
İSLAMİ İLİM
DUSUNDURUCU
eger bu şart ranıyorsa bu arkadaş bu gıdısle mod olamaz
mırtal cımbıt... Kısı sevdıgıyle beraber dir...
örnek insan...
Gezgin_musab
Apr 24 2008, 09:04 AM
ALINTI(Gezgin_musab @ Apr 24 2008, 08:45 AM)

İSLAMİ İLİM
kardeş kusura bakma ama ılmı olan nette bu kadar zaman vermez!!
ben cogu mod ılımsız goruyorum!!
eger bu şart ranıyorsa bu arkadaş bu gıdısle mod olamaz
mırtal cımbıt... Kısı sevdıgıyle beraber dir...
örnek insan...
sabah_rüzgarı
Apr 24 2008, 05:50 PM
tabi belirtilen şartlara dört dörtlük uygun yönetici bulmak zor
EsLeMNa
Apr 24 2008, 06:06 PM
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Apr 24 2008, 06:50 PM)

tabi belirtilen şartlara dört dörtlük uygun yönetici bulmak zor
Elimizden geleni yapıyoruz ve biliyoruz ki kimse mükemmel değildir..
sabah_rüzgarı
Apr 24 2008, 06:17 PM
kimsenin mükemmel olmadığı şüphe götürmez bi gerçek
EsLeMNa
Apr 24 2008, 06:27 PM
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Apr 24 2008, 07:17 PM)

kimsenin mükemmel olmadığı şüphe götürmez bi gerçek
O halde sorun yok..
ayna
Apr 24 2008, 06:29 PM
elbette bizim de hatalarımız oluyor .hakkınızı helal edin arkadaşlar.ben ve grubum adına varsa bir hatamız helal edin hakkınızı.elimizden geldiğince nefsimizi karıştırmamaya gayret ediyoruz ama yine de aciziz hepimiz.sizden de anlayış bekliyoruz ve sizi çok seviyoruz...
Linkinpark
Apr 24 2008, 06:46 PM
ALINTI(ayna @ Apr 23 2008, 04:11 PM)

açıkçası bizim için kıdem verirken bazı kıstaslar var ve bunların arasında asla süre yoktur.yani bu arkadaş 1 yıllık diğeri 10 yıllık yok.ve mesaj sayısı da hiç ama hiç önemlideğil.açıkçası ben de üye iken hep mesaj yazmaya çalışırdım .ama şimdi anlıyorum.yazdığınız mesajların niteliği,forum içerisindeki uyum,forum içerindeki konuşmatarzı çok önemli.bilgi aktarım v.s
sen mi karar veriyon moderatörlüğe???
EsLeMNa
Apr 24 2008, 06:48 PM
İstişare usuluyle karar veriliyor..
Linkinpark
Apr 24 2008, 07:22 PM
anladım.. tşkler...
EsLeMNa
Apr 24 2008, 07:33 PM
ALINTI(rockerr @ Apr 24 2008, 08:22 PM)

anladım.. tşkler...
Rica ederiz..
Bizde tüm anlayışınız için teşekkür ederiz..
ayna
Apr 24 2008, 07:40 PM
anlayışınız için tüm üyelere teşekkür ederiz...
Linkinpark
Apr 24 2008, 07:43 PM
kırık-rüzgar
Apr 24 2008, 08:36 PM
umutsuz olmaktan iyidir..
sabah_rüzgarı
Apr 24 2008, 09:03 PM
konuya yazdığım mesaj belirttğinz tüm vasıflara uygun yöneticilerin bulunmasınn zor olması ve bütün yöneticilern bu vasıflara uygun oldunu düşünmenn yanlış oldunu vurgulamak içindi
bu şartlara uygun olanların varlığını inkar edemeyeceğimz gibi eksikleri olanları da temize çıkaramayız
bu mesajım benm kişisel anlamda biriyle sorunm olduğu şeklinde de anlaşılmasın
ben genel olarak düşündüklerimi ifade ettim
ayna
Apr 24 2008, 09:33 PM
biz zaten nacizane dört dörtlük değiliz.bunu bilmek bence güzeldir...
sabah_rüzgarı
Apr 24 2008, 09:40 PM
herkes bu güzellkten tam manasıyla nasiplenir inş..
ayna
Apr 24 2008, 09:52 PM
inşallah hepimiz, tüm üyeler, hatta tüm kullar eksikliklerimizin farkına varıp güzel olmak için çalışırız...
sükût-u vaveyla
May 3 2008, 10:41 PM
ALINTI(ayna @ Apr 24 2008, 07:29 PM)

elbette bizim de hatalarımız oluyor .hakkınızı helal edin arkadaşlar.ben ve grubum adına varsa bir hatamız helal edin hakkınızı.elimizden geldiğince nefsimizi karıştırmamaya gayret ediyoruz ama yine de aciziz hepimiz.sizden de anlayış bekliyoruz ve sizi çok seviyoruz...
GRUBUM DERKEN?
HAKKATEN MODLARDA BÖYLE BİR MÜLAYİMLİK VAR .SANKİ İSLAM VE KULLUK BURANIN BABASI GİBİ...FALAN ...
YALNIZ KIDEMLİ ÜYELER KONUSUNDA AYNI FİKİRDE DEĞİLİM ...GENELLEMİYORUM.ÜSTÜNE ALINMASI GEREKENLER ALSIN
EsLeMNa
May 3 2008, 10:47 PM
ALINTI(havvanur @ May 3 2008, 11:41 PM)

GRUBUM DERKEN?
HAKKATEN MODLARDA BÖYLE BİR MÜLAYİMLİK VAR .SANKİ İSLAM VE KULLUK BURANIN BABASI GİBİ...FALAN ...
YALNIZ KIDEMLİ ÜYELER KONUSUNDA AYNI FİKİRDE DEĞİLİM ...GENELLEMİYORUM.ÜSTÜNE ALINMASI GEREKENLER ALSIN

Modaretörlerden memnun olmanız bizi de memnun etti..
kırık-rüzgar
May 4 2008, 02:16 PM
al_muallim
May 4 2008, 07:07 PM
ALINTI(esengül @ Apr 24 2008, 09:36 PM)

umutsuz olmaktan iyidir..
herşeyde umut vardır,,,
MoqavemaT
May 4 2008, 08:17 PM
Ruhulhak agabey ile tadı çok daha farklıydı!
Şimdi gizliden girp girip kaçıyor!
sükût-u vaveyla
May 4 2008, 10:08 PM
ALINTI(esengül @ May 4 2008, 03:16 PM)

Kıdemliler için aynı fikirde değilseniz keşke kimler olduğunu yazsanız herkesi zan altında bırakmasanız
ister istemeyip kendini muhasebeye çekebiliyor insan..Hoşlanmadığınız kişiye özelden atsanızda kendini düzeltmesine vesile olsanız.Müslüman müslümana yardım etmeli inşaAllah
Burda herkesin içinde rencide etmektense özel mesaj daha iyi olabilir diye düşünmekteyim.Allah-ın selamı üzerinize olsun kardeşim
canım benim nasıl memnunum diyorsam zıddını da söylemeliyim diye düşünüyorum fakat .isim vermek kesinlikle böyle bir şey yapmam.yapamam kapı kapı olaşıp şikayet etmek gibi olur.bu da bana yakışmaz
kıdemli üyelerin bazıları deseymişim .işte beşer şaşar.

siz alınmayınız...
-EBRAR-
May 4 2008, 11:13 PM
ALINTI
kıdemli üyelerin bazıları deseymişim .işte beşer şaşar. siz alınmayınız...
Tamam ben de alınmıyorum kıdemliler demişsiniz zatiiii
sükût-u vaveyla
May 5 2008, 12:25 AM

GRUBUM DERKEN?
YALNIZ KIDEMLİ ÜYELER KONUSUNDA AYNI FİKİRDE DEĞİLİM ...
GENELLEMİYORUM.ÜSTÜNE ALINMASI GEREKENLER ALSIN 
esengül aşk olsun yazmışım ya
yazımı bile unutmuşum.şimdi okuyunca farkettim...
kırık-rüzgar
May 5 2008, 05:30 AM
sükût-u vaveyla
May 5 2008, 08:47 AM
ALINTI(esengül @ May 5 2008, 06:30 AM)

kıyamam ben sana avatarındaki gibi tatlısın
Saltukoğlu
May 5 2008, 11:10 AM
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 23 2008, 04:51 PM)

Site sahipleri, sitenin kendilerine ait olması hasebiyle bu tür konularda nasıl davranacaklarını, ne yapacaklarını kimseye söylemek zorunda değildirler. Ancak, şu veya bu görev için şu veya bu şartları taşıyan kişiler diye sınıflandırmaya gidilince işler değişebilir. Şunu şu kimseyi biz sitemize moderatör yaptık site bizim sitemiz ve kendi tasarrufumuzu kullanıyoruz deme hakkınız vardır, ama şu şu kadar yüksek islami ilime sahip olduğu için falan filan yaptık demek isabetli bir yargı olmayabilir.
Herkes bilir ki, forumlar ne tam huzurla, ne de tam huzursuzlukla yoluna devam edemez. Bir de siz ne kadar doğru giderseniz gidin, trafikteki gibi karşıdaki ters yolda ise sizin doğru yolunuzda sizinle çarpışması mukadderdir.
Hiç bir zaman tartışmayı başlatanla sürdüren aynı değildir. Forumlarda genellikle korunmaya çalışılsa bile bu konu en fazla hata yapılan konulardandır.
Genel söylüyoruz tabi.
Saltukoğlu
May 5 2008, 11:13 AM

GRUBUM DERKEN?

Biliyoruz, biliyoruz.
asiLDuA
May 5 2008, 12:58 PM
ben bu sitenin adminiyim ama belli etmiyorum kıymetimi bilin
aLaTurCa
May 5 2008, 01:10 PM
QUOTE(3elmiyah @ May 5 2008, 12:58 PM)

gonullu adminlik mi bu
kırık-rüzgar
May 5 2008, 02:43 PM
ALINTI(3elmiyah @ May 5 2008, 01:58 PM)

Bak şimdi hiçte çaktırmamıştın.
ayna
May 6 2008, 12:14 AM
benim bizim grup sözünden rahatsız mı odunuz ben benim gibi mod olanlardan bahsettim ama onların benim yanımda sizden bir üstünlüğü yok ki var mı zannediyorsunuz?öyle bir intiba mı bıraktım?öyle ise kusura bakmayın
sükût-u vaveyla
May 6 2008, 07:31 AM
ALINTI(ayna @ May 6 2008, 01:14 AM)

benim bizim grup sözünden rahatsız mı odunuz ben benim gibi mod olanlardan bahsettim ama onların benim yanımda sizden bir üstünlüğü yok ki var mı zannediyorsunuz?öyle bir intiba mı bıraktım?öyle ise kusura bakmayın
hayır "grubumdan" ne kastettiğini anlamadım sadece o yüzden sordum yani modları ifade etmek istedin .ta mam anlaşılmıştır
ayna
May 6 2008, 05:38 PM
ALINTI(havvanur @ May 6 2008, 08:31 AM)

hayır "grubumdan" ne kastettiğini anlamadım sadece o yüzden sordum yani modları ifade etmek istedin .ta mam anlaşılmıştır

evet canım benim
Linkinpark
May 10 2008, 06:45 PM
yönetici arkadaşlar genel olarak iyi ve adaletli davranmaya çalışıyorlar..
Sağolsunlar...
kırık-rüzgar
May 10 2008, 06:55 PM
ALINTI(rockerr @ May 10 2008, 07:45 PM)

Sağolsunlar...
Linkinpark
May 10 2008, 07:11 PM
ALINTI(esengül @ May 10 2008, 07:55 PM)

inşallah sende yönetici olursun esengül..
senin de bu görevi iyi ve adil bi şekilde yöneteceğini düşünüyorum....
vesselam...
sükût-u vaveyla
May 10 2008, 08:31 PM

Sağolsunlar...
yumuşak huylu oldukları belli yazılarında modların ...
fakat büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum...
esencim yönetici olmak zor inş olursunda bir tavsiye adaletli olmaya nefsini karıştırmamaya çalış ...
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...
kırık-rüzgar
May 10 2008, 08:35 PM
Rocker ve Havvanur çok teşekkür ederim.
Rabbim gönlünüzdeki güzel düşüncelere layık kılsın..
Havvanurcum inşaAllah dikkat ederim tavsiyene aklımda..
EsLeMNa
May 10 2008, 08:36 PM
ALINTI(havvanur @ May 10 2008, 09:31 PM)

yumuşak huylu oldukları belli yazılarında modların ...
fakat büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum...
esencim yönetici olmak zor inş olursunda bir tavsiye adaletli olmaya nefsini karıştırmamaya çalış ...
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...
Herkes elinden geldiğince nezâketini korumaya ve nefsini karıştırmamaya özen gösteriyor..Ancak kuluz ve hataya düşebiliriz..
Elimizden geldiğince birbirimizi uyarmaya ve hataya düşmeyerek adaletli olmaya çalışıyoruz..
Hataya düştüğümüz durumlar oluyorsa bile,anlayışınıza sığınıyoruz..
ayna
May 10 2008, 08:46 PM

Sağolsunlar...
Allah razı olsun.arkadaşlar gerçekten adaletli olmaya çalışıyorlar
TEVHİD
May 10 2008, 10:27 PM
ALINTI
Sağolsunlar...
Siz de sağolun inşallah.
İşin sırrı ne biliyor musunuz? Aramızda kalsın ama.

Allah için sevmek ve hoşgörü.
Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.