Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kıdem Ve Moderatörlük
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Sayfa: 1, 2
Linkinpark
Site yönetiminde birkaç ricam olacak;

Kıdem konusundaki şartların değiştirilmesini istiyorumm.. 1 yıl gibi bi sürenin aranması bence çok ama çok saçma..

İkincisi moderatörlük için neler yapmamız gerekli ? Bu konuda da bilgilenmem lazım
...
Linkinpark
Soruma yanıt alamayacakmıyım ???
sabah_rüzgarı
alırsın tabi
konuyu açalı daha çok olmamış smile.gif
ayna
açıkçası bizim için kıdem verirken bazı kıstaslar var ve bunların arasında asla süre yoktur.yani bu arkadaş 1 yıllık diğeri 10 yıllık yok.ve mesaj sayısı da hiç ama hiç önemlideğil.açıkçası ben de üye iken hep mesaj yazmaya çalışırdım .ama şimdi anlıyorum.yazdığınız mesajların niteliği,forum içerisindeki uyum,forum içerindeki konuşmatarzı çok önemli.bilgi aktarım v.s
islam ve kulluk
moderatörlük için islami ilmin yüksekliğ veya kafi derecede olması buna müteakiben forum içerisindeki davranışlardaki titizlik üyeler arasında iletişim ve huzursuzluk çıkarma konularında dikkatli olma copy - paste duırumlarından bilmukabele uzak olma gerekli aranan şartlar arasındadır...
EsLeMNa
Kıdemli üye;forum içinde gerek uslubuyla gerekse duruşuyla örnek olan üyedir..

Moderatör;Hiyeraşiyi sağlar..Şimdi sürekli üyelerle tartışma içinde olan birini ele alalım buna moderatörlük verilse ne olur..Hiyeraşi bozulur..Yada uslubu düzgün olmayan biri nasıl uslubun düzgün değil diyerek başka bir üyeyi uyarabilir..

Moderatörlük için genelde bir talepte bulunuluyor diye düşünmüyorum,tabi bu durumlar varsa değerlendirilebilir..Moderatör ihtiyacı olduğuna site yönetimi karar verirse,istişareyle uygun olan biri seçilir..

Eğer yeni moderatör alınacak mı derseniz şuan için bir ihtiyaç söz konusu değil..Böyle bir düşüncemiz vardı,nasreddinhoca bu göreve tayin edildi..
Gezgin_musab
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 23 2008, 04:51 PM) *

moderatörlük için islami ilmin yüksekliğ veya kafi derecede olması buna müteakiben forum içerisindeki davranışlardaki titizlik üyeler arasında iletişim ve huzursuzluk çıkarma konularında dikkatli olma copy - paste duırumlarından bilmukabele uzak olma gerekli aranan şartlar arasındadır...

İSLAMİ İLİM

DUSUNDURUCU

eger bu şart ranıyorsa bu arkadaş bu gıdısle mod olamaz

mırtal cımbıt... Kısı sevdıgıyle beraber dir...

örnek insan...
Gezgin_musab
ALINTI(Gezgin_musab @ Apr 24 2008, 08:45 AM) *

İSLAMİ İLİM

kardeş kusura bakma ama ılmı olan nette bu kadar zaman vermez!!

ben cogu mod ılımsız goruyorum!!

eger bu şart ranıyorsa bu arkadaş bu gıdısle mod olamaz

mırtal cımbıt... Kısı sevdıgıyle beraber dir...

örnek insan...

sabah_rüzgarı
tabi belirtilen şartlara dört dörtlük uygun yönetici bulmak zor

EsLeMNa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Apr 24 2008, 06:50 PM) *

tabi belirtilen şartlara dört dörtlük uygun yönetici bulmak zor

Elimizden geleni yapıyoruz ve biliyoruz ki kimse mükemmel değildir.. smile.gif
sabah_rüzgarı
kimsenin mükemmel olmadığı şüphe götürmez bi gerçek

EsLeMNa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Apr 24 2008, 07:17 PM) *

kimsenin mükemmel olmadığı şüphe götürmez bi gerçek

O halde sorun yok.. smile.gif
ayna
elbette bizim de hatalarımız oluyor .hakkınızı helal edin arkadaşlar.ben ve grubum adına varsa bir hatamız helal edin hakkınızı.elimizden geldiğince nefsimizi karıştırmamaya gayret ediyoruz ama yine de aciziz hepimiz.sizden de anlayış bekliyoruz ve sizi çok seviyoruz...
Linkinpark
ALINTI(ayna @ Apr 23 2008, 04:11 PM) *

açıkçası bizim için kıdem verirken bazı kıstaslar var ve bunların arasında asla süre yoktur.yani bu arkadaş 1 yıllık diğeri 10 yıllık yok.ve mesaj sayısı da hiç ama hiç önemlideğil.açıkçası ben de üye iken hep mesaj yazmaya çalışırdım .ama şimdi anlıyorum.yazdığınız mesajların niteliği,forum içerisindeki uyum,forum içerindeki konuşmatarzı çok önemli.bilgi aktarım v.s

sen mi karar veriyon moderatörlüğe??? confused1.gif confused1.gif
EsLeMNa
İstişare usuluyle karar veriliyor.. smile.gif
Linkinpark
anladım.. tşkler...
EsLeMNa
ALINTI(rockerr @ Apr 24 2008, 08:22 PM) *

anladım.. tşkler...

Rica ederiz.. smile.gif Bizde tüm anlayışınız için teşekkür ederiz.. gleam.gif
ayna
anlayışınız için tüm üyelere teşekkür ederiz...
Linkinpark
ALINTI(EsLeMNa @ Apr 24 2008, 08:33 PM) *

Rica ederiz.. smile.gif Bizde tüm anlayışınız için teşekkür ederiz.. gleam.gif

ne yapalım garibiz.. öyle hep bir umutla yaşıyoruz işte... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kırık-rüzgar
umutsuz olmaktan iyidir..
sabah_rüzgarı
konuya yazdığım mesaj belirttğinz tüm vasıflara uygun yöneticilerin bulunmasınn zor olması ve bütün yöneticilern bu vasıflara uygun oldunu düşünmenn yanlış oldunu vurgulamak içindi
bu şartlara uygun olanların varlığını inkar edemeyeceğimz gibi eksikleri olanları da temize çıkaramayız

bu mesajım benm kişisel anlamda biriyle sorunm olduğu şeklinde de anlaşılmasın
ben genel olarak düşündüklerimi ifade ettim smile.gif

ayna
biz zaten nacizane dört dörtlük değiliz.bunu bilmek bence güzeldir...
sabah_rüzgarı
herkes bu güzellkten tam manasıyla nasiplenir inş..
ayna
inşallah hepimiz, tüm üyeler, hatta tüm kullar eksikliklerimizin farkına varıp güzel olmak için çalışırız...
sükût-u vaveyla
ALINTI(ayna @ Apr 24 2008, 07:29 PM) *

elbette bizim de hatalarımız oluyor .hakkınızı helal edin arkadaşlar.ben ve grubum adına varsa bir hatamız helal edin hakkınızı.elimizden geldiğince nefsimizi karıştırmamaya gayret ediyoruz ama yine de aciziz hepimiz.sizden de anlayış bekliyoruz ve sizi çok seviyoruz...

GRUBUM DERKEN?

HAKKATEN MODLARDA BÖYLE BİR MÜLAYİMLİK VAR .SANKİ İSLAM VE KULLUK BURANIN BABASI GİBİ...FALAN ...

YALNIZ KIDEMLİ ÜYELER KONUSUNDA AYNI FİKİRDE DEĞİLİM ...GENELLEMİYORUM.ÜSTÜNE ALINMASI GEREKENLER ALSIN biggrin.gif
EsLeMNa
ALINTI(havvanur @ May 3 2008, 11:41 PM) *

GRUBUM DERKEN?

HAKKATEN MODLARDA BÖYLE BİR MÜLAYİMLİK VAR .SANKİ İSLAM VE KULLUK BURANIN BABASI GİBİ...FALAN ...

YALNIZ KIDEMLİ ÜYELER KONUSUNDA AYNI FİKİRDE DEĞİLİM ...GENELLEMİYORUM.ÜSTÜNE ALINMASI GEREKENLER ALSIN biggrin.gif

Modaretörlerden memnun olmanız bizi de memnun etti.. smile.gif
kırık-rüzgar

GRUBUM DERKEN?

İslam ve kulluk vs bütün ekip gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar RAbbim onlardanda sizden de bizden de razı olsun inşaAllah.Burda bulunmanın amacı elbette kıdemli vs olmak değil İslam adına birşeyler öğrenip istifade etmek ve ettirmek inşaAllah.Ama bazen bunun dışına çıkabiliyoruz çünkü her insan kafadar olmayabilir arada fikir yada düşünce farklılığı oluşabilir ve bundan çıkabilecek tartışmalar olabilir.Oluyorda insan kendini uzak tutmaya çalışsada bazen olmuyor çünkü her insanın nefsi var ve bazen ona yenik düşebiliyor.Rabbim doğru yolda olanlardan eğlesin.Kalibimizi dini üzerinde sabit tutsun. jp.gif

Kıdemliler için aynı fikirde değilseniz keşke kimler olduğunu yazsanız herkesi zan altında bırakmasanız jp.gif ister istemeyip kendini muhasebeye çekebiliyor insan..Hoşlanmadığınız kişiye özelden atsanızda kendini düzeltmesine vesile olsanız.Müslüman müslümana yardım etmeli inşaAllah jp.gif Burda herkesin içinde rencide etmektense özel mesaj daha iyi olabilir diye düşünmekteyim.Allah-ın selamı üzerinize olsun kardeşim jp.gif flowers.gif
al_muallim
ALINTI(esengül @ Apr 24 2008, 09:36 PM) *

umutsuz olmaktan iyidir..

herşeyde umut vardır,,, good.gif
MoqavemaT
Ruhulhak agabey ile tadı çok daha farklıydı!

Şimdi gizliden girp girip kaçıyor!

doh.gif
sükût-u vaveyla
ALINTI(esengül @ May 4 2008, 03:16 PM) *

Kıdemliler için aynı fikirde değilseniz keşke kimler olduğunu yazsanız herkesi zan altında bırakmasanız jp.gif ister istemeyip kendini muhasebeye çekebiliyor insan..Hoşlanmadığınız kişiye özelden atsanızda kendini düzeltmesine vesile olsanız.Müslüman müslümana yardım etmeli inşaAllah jp.gif Burda herkesin içinde rencide etmektense özel mesaj daha iyi olabilir diye düşünmekteyim.Allah-ın selamı üzerinize olsun kardeşim jp.gif flowers.gif

canım benim nasıl memnunum diyorsam zıddını da söylemeliyim diye düşünüyorum fakat .isim vermek kesinlikle böyle bir şey yapmam.yapamam kapı kapı olaşıp şikayet etmek gibi olur.bu da bana yakışmaz

kıdemli üyelerin bazıları deseymişim .işte beşer şaşar. flaugh.gif siz alınmayınız...

-EBRAR-
ALINTI
kıdemli üyelerin bazıları deseymişim .işte beşer şaşar. siz alınmayınız...

Tamam ben de alınmıyorum kıdemliler demişsiniz zatiiii ninja.gif
sükût-u vaveyla

GRUBUM DERKEN?

esengül aşk olsun yazmışım ya smile.gif
yazımı bile unutmuşum.şimdi okuyunca farkettim... confused1.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(havvanur @ May 5 2008, 01:25 AM) *

esengül aşk olsun yazmışım ya smile.gif
yazımı bile unutmuşum.şimdi okuyunca farkettim... confused1.gif

jp.gif flowers.gif
sükût-u vaveyla
ALINTI(esengül @ May 5 2008, 06:30 AM) *

jp.gif flowers.gif

kıyamam ben sana avatarındaki gibi tatlısın
Saltukoğlu
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 23 2008, 04:51 PM) *

Site sahipleri, sitenin kendilerine ait olması hasebiyle bu tür konularda nasıl davranacaklarını, ne yapacaklarını kimseye söylemek zorunda değildirler. Ancak, şu veya bu görev için şu veya bu şartları taşıyan kişiler diye sınıflandırmaya gidilince işler değişebilir. Şunu şu kimseyi biz sitemize moderatör yaptık site bizim sitemiz ve kendi tasarrufumuzu kullanıyoruz deme hakkınız vardır, ama şu şu kadar yüksek islami ilime sahip olduğu için falan filan yaptık demek isabetli bir yargı olmayabilir.

Herkes bilir ki, forumlar ne tam huzurla, ne de tam huzursuzlukla yoluna devam edemez. Bir de siz ne kadar doğru giderseniz gidin, trafikteki gibi karşıdaki ters yolda ise sizin doğru yolunuzda sizinle çarpışması mukadderdir.

Hiç bir zaman tartışmayı başlatanla sürdüren aynı değildir. Forumlarda genellikle korunmaya çalışılsa bile bu konu en fazla hata yapılan konulardandır.

Genel söylüyoruz tabi.
Saltukoğlu

GRUBUM DERKEN?

Biliyoruz, biliyoruz.
asiLDuA
ben bu sitenin adminiyim ama belli etmiyorum kıymetimi bilin oleyo.gif
aLaTurCa
QUOTE(3elmiyah @ May 5 2008, 12:58 PM) *

gonullu adminlik mi bu biggrin.gif

kırık-rüzgar
ALINTI(3elmiyah @ May 5 2008, 01:58 PM) *

Bak şimdi hiçte çaktırmamıştın. jp.gif
ayna
benim bizim grup sözünden rahatsız mı odunuz ben benim gibi mod olanlardan bahsettim ama onların benim yanımda sizden bir üstünlüğü yok ki var mı zannediyorsunuz?öyle bir intiba mı bıraktım?öyle ise kusura bakmayın
sükût-u vaveyla
ALINTI(ayna @ May 6 2008, 01:14 AM) *

benim bizim grup sözünden rahatsız mı odunuz ben benim gibi mod olanlardan bahsettim ama onların benim yanımda sizden bir üstünlüğü yok ki var mı zannediyorsunuz?öyle bir intiba mı bıraktım?öyle ise kusura bakmayın

hayır "grubumdan" ne kastettiğini anlamadım sadece o yüzden sordum yani modları ifade etmek istedin .ta mam anlaşılmıştır wink.gif
ayna
ALINTI(havvanur @ May 6 2008, 08:31 AM) *

hayır "grubumdan" ne kastettiğini anlamadım sadece o yüzden sordum yani modları ifade etmek istedin .ta mam anlaşılmıştır wink.gif

smile.gif evet canım benim
Linkinpark
yönetici arkadaşlar genel olarak iyi ve adaletli davranmaya çalışıyorlar..
Sağolsunlar...
kırık-rüzgar
ALINTI(rockerr @ May 10 2008, 07:45 PM) *

Sağolsunlar...

good.gif
Linkinpark
ALINTI(esengül @ May 10 2008, 07:55 PM) *

good.gif

inşallah sende yönetici olursun esengül..

senin de bu görevi iyi ve adil bi şekilde yöneteceğini düşünüyorum....

vesselam...
sükût-u vaveyla

Sağolsunlar...

yumuşak huylu oldukları belli yazılarında modların ...

fakat büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum...

esencim yönetici olmak zor inş olursunda bir tavsiye adaletli olmaya nefsini karıştırmamaya çalış ...

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...

kırık-rüzgar
Rocker ve Havvanur çok teşekkür ederim. jp.gif Rabbim gönlünüzdeki güzel düşüncelere layık kılsın..

Havvanurcum inşaAllah dikkat ederim tavsiyene aklımda..
EsLeMNa
ALINTI(havvanur @ May 10 2008, 09:31 PM) *

yumuşak huylu oldukları belli yazılarında modların ...

fakat büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ve hala yaşıyorum...

esencim yönetici olmak zor inş olursunda bir tavsiye adaletli olmaya nefsini karıştırmamaya çalış ...

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...

Herkes elinden geldiğince nezâketini korumaya ve nefsini karıştırmamaya özen gösteriyor..Ancak kuluz ve hataya düşebiliriz..

Elimizden geldiğince birbirimizi uyarmaya ve hataya düşmeyerek adaletli olmaya çalışıyoruz..

Hataya düştüğümüz durumlar oluyorsa bile,anlayışınıza sığınıyoruz..
ayna

Sağolsunlar...

Allah razı olsun.arkadaşlar gerçekten adaletli olmaya çalışıyorlar
TEVHİD
ALINTI
Sağolsunlar...

Siz de sağolun inşallah.
İşin sırrı ne biliyor musunuz? Aramızda kalsın ama. wink.gif Allah için sevmek ve hoşgörü.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.