Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Mukaddes Topraklardan En Son Görüntüler
Islami Forum - Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan > İSLAMİ KONULAR > .·[ MEKKE - MEDİNE ]·.
cihat çapa
Arkadaşlar,Şükürler olsun Rabbim nasip etti 2 umre ziyaretimi yaptım.Bu ziyaretimde çekmiş olduğum daha doğrusu çekmeğe çalıştığım görüntüleri sizinle paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.

Mescid-i NEBEVİ Görüntüleri

UHUD Dağı Görüntüleri

Kıbleteyn Mescidi Görüntüleri

Hz.Ebubekir Mescid'inin içler acısı hali;

Mescid-i Haram ( KÂBE ) Görüntüleri

KÂBE'nin Müezzinlik altından Görüntüsü
EsLeMNa
Allah(cc) razı olsun..
bilal habeş
ES-SELAMUNALEYKUM ALLAH razı olsun çok güzel resimler insan o kutsal yerleri tekrar tekrar görünce o manevi havayı soluyor sanki emeğinize sağlık.RABBİM ziyaretinizi kabul etsin İNŞAALLAH..bizlerede gitmeyi nasip eylesin çokkk istiyorum oralara gitmeyi hatta gidip geri dönmemeyi ama hakkımızda hayırlısı olsun..
Geçen yıl annemle babamda RAMAZAN umresi yaptılar çok meşakkatli olduğunu ama gelmek istemediklerini özelliklede annem söylüyorlar..ablam da RAMAZAN ayından önce UMRE yapmıştı oralar anlatılmaz diyor.. bendede çok güzel mekke medine resimleri var ama ekleyemiyorum maalesef yardımcı olan olursa eklerim İNŞAALLAH..selam ve duayla..
ALLAHA EMANET OLUN
EsLeMNa
Bu linke bir bakın isterseniz..

http://www.islamiforum.com/Resim-Avatar-Video-t20571.html
..:::ELiF:::..
Allahımmm bu ne güzellik Ya Rabbimm.... Allah bizede orayı görmeyi nasip eder inşallah ... AMİN
musalli
allah razı olsun kardeşim...
HüZüN yıLı
çok kıskandım ama ... cray.gif yalnız kabenin resmini çekmek yasak değil mi?yanlş mı biliyorum...resimler harika olmuş ...hele yakından çekilmiş olan sanki ordaymış gibi...
cihat çapa
ALINTI(havvanur @ May 13 2008, 04:39 PM) *

çok kıskandım ama ... cray.gif yalnız kabenin resmini çekmek yasak değil mi?yanlş mı biliyorum...resimler harika olmuş ...hele yakından çekilmiş olan sanki ordaymış gibi...

Son derece haklısın değerli kardeşim.2004'te HAC ve 2006'da 1.UMRE ziyaretlerim sırasında fotoğraf çekmeğe hiç taviz vermedikleri için bu kadar yakından çekim yapamamıştım.Ne varki bu yıl yapmış olduğum 2.UMRE ziyaretim sırasında Fotoğraf çekmeğe pek birşey demediklerini gördüm.Fakat Video çekimlerine hala kızıyorlar ama inşALLAH yakın bir gelecekte onada izin verirler.
mrohank
ahh kardeşim bilebilir misin ki nasıl da korkarım oralara gitmeye... oraya gidip de o Gül kokusunu alınca yaşayabilir mi ki insan başka zeminde... Allah kabul etsin inşallah eda ettiğin farizayı, bizlere de nasip etsin ölmeden görmeyi... Allah razı olsun çekip de bizimle paylaştığın fotoğraflar için...
Selman-ı Aydın
ALINTI
Şükürler olsun Rabbim nasip etti 2 umre ziyaretimi yaptım
Hayırlı olsun.Allah bizede nasip eder inşAllah.

Resimler için teşekkür ederim.
cihat çapa
ALINTI(Selman-ı Aydın @ May 22 2008, 09:01 AM) *

Hayırlı olsun.Allah bizede nasip eder inşAllah.

Resimler için teşekkür ederim.

HüZüN yıLı
cray.gif
ruveyda84
Rabbim razı olsun gıtmeyı bizlerede nasib etsin inşallah
al_muallim
ALINTI(ruveyda84 @ May 26 2008, 12:28 AM) *

Rabbim razı olsun gıtmeyı bizlerede nasib etsin inşallah

normalde çekim yasak değil mi, izin verilmiyo sanırım,
güzel çekmişsin, tebrikler smile.gif
cihat çapa
ALINTI(al_muallim @ Jun 20 2008, 03:54 AM) *

normalde çekim yasak değil mi, izin verilmiyo sanırım,
güzel çekmişsin, tebrikler smile.gif

Değerli kardeşim 8.mesaj gözünde kaçmış olmalı.8.mesajdada belirttiğim gibi daha evvel resim çekmeğe izin vermiyorlardı fakat bu yıl resim çekmeğe pek kızmadılar bende mümkün olduğu kadar değerlendirmeğe çalıştım.
zümrüt
Allah razi olsun gitmis kadar oldum, birde gidmeye niyetlensem de nasip de
olsa daha ne isterdim allahtan....
Cok muhtesem görüntüler..
kElEbEk MiSaLi

Allah razı olsun kardeşim bu resimleri görünce cok duygulandım oraları görmek çok başka gitmyen kardeşlerim gitmek için yanıp tutuşuyorlar ya gidip görüpte özlem çekenler o yürekteki sızıyı bilirler mi???
gidip gördükten sonra sadece resimlere bakmak o sızıyı gidermiyor Rabbim herkese bütün müslümanlara o topraklara yüz sürmeyi nasip etsin gidipte oraların kıymetini bilmeyi nasip etsin...
Rabbim umrenizi kabul etsin inş. tekrar Allah razı olsun...
tesekkürler...
kırık-rüzgar
cray.gif

Allah razı olsun
esre
Çok güzel:(
Allah razı olsun paylaşım için.
ayparcam
RABBIM razi olsun cok guzel resimler cekmisiniz sanki oradaymis gibi hissettim kendimi.. Sagolun bizede resimlerlede olsa o mukaddes yerleri gormemizi sagladiniz RABBIM gonlunuze gore verir herseyinizi insALLAH
O guzelim mubarek yerlere ayaklarini basmak bizede nasib olur insALLAH BEYTULLAH'A el surmek kabeyi tavaf etmek, seytani icimizdeki kotuluklerle beraber taslamak, butun gitmeyenlere bizlere nasib olur insALLAHHH..
RABBIM gitmek isteyipte gidemeyenlere bir bahane daha vermeden gitmeyi nasib eylersin..amin ecmain
asiLDuA
İnsanın içi gidiyor.Çok güzel vallahi.Benim mekkede yaşayan bir arkadaşım var.Kendisi oralı.O bir ders yaparken dahi uslubu,hitabeti çok değişik.Ya işte..Budinin çıktığı güzel mukaddes topraklarda dini öğrenmek daha bir başka.Onlar ne kadar nasibliler.Mekkede yaşamakla.Ama biz....İnşallah oralarda yaşarız.Yada dahagüzel yerlerde.
nurun nisa
Allah razı olsun...

Rabbim herkese gitmeyi nasip etsin inşALLAH... flowers.gif flowers.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.