ALINTI
3- kendinize bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey; forum da üye olarak nasıl buluyor sunuz ?
Öğrenmesi gereken bir sürü şey olan üstünde büyük bir yoğunluğun olması ve o yoğunluğun getirdiği stres yorgunluk ve bunlara karşı ayakta durmak isteyen Rabbine aciz bir kul insanlara karşı güçlü gözükmek isteyen bir insan modeli diyebilirim uzatmadan..
Forumda ise şen şakrak olmaya gayret etmek isteyen hayatındaki sırları sanal ortama taşımak istemeyen ve hayatından pek bir bilgiyi yansıtmak istemyen kaygıları olan ve herkesten öğreneceği birşey olduğuna inanıp halen forumda barınmak isteyen forum sakiniyim.
öncelikle hoşgelmişsiniz sefalar getirdiniz..
MAŞAALLAH sabah_rüzgarı gül dökmüş yollarınıza ayrıyeten çok güzel hazırlıklar yapmış sizin için ben resim ekleyebilsem bende size güzel ikramlarda bulunurdum ama sağlık olsun ne yapalım

bari bu çiçekleri kabul edin pek güzel ve size layık olmasada daha iyilerine layıksınız

sizi issız adalara kadar götürmüşler MAŞAALLAH
ALINTI
7-Hayat gayeniz ne?
İlk olarak Allah-tan razı ve Allah-ın razı olduğu bir kul olmaya yönelik hayatımı kurmak istiyorum dünya için değil ahiret için kariyer ve sermaye yapmak istiyorum dünyadan çok bir beklentim olmasada aksine ailemin var onlarında isteklerini nacizane yerine getirmek istiyorum anlayacağınız hayırlı bir kul evlat ve insan modeli olmak gayem..(cevzaplar aynı sorular benziyor.)
İNŞAALLAH RABBİM sizden ebeden ve daimen razı olur..
selam ve duayla..Sizden ve musalli kardeşten ayrı bir elektrik alıyorum kendime yakın buluyorum..
ALLAHA EMANET OLUN..