Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Dostmusunuz , Arkadaşmı?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
bukle
Dostmusunuz arkadaşmı? bı kaç sorudan oluşan bır test bu,arkaşım en ıyı dostum çıktı.Bakalım sızınkı ne çıkacak

test
SAMİRA

S.A
tabiki de dostuzzz flaugh.gif
bilal habeş
KİMİNE DOST, KİMİNE ARKADAŞ..ama sevgiyi hak edecek herkese dostuz.DOStluğa çök önem veririm..
çünkü her insanla DOST olunmaz ama hayatımda DOSTlarımın yeri başkadır herzaman..yani dostuz.
RABBİM samimiyetimizi VE MUHABBETimizi arttırsın..selam ve duayla.
nurun nisa
Her insanla dost olunmaz diyenlerden değilim. Çünkü her insana içtenlikle,samimiyetle yaklaş ve tavrını hiç bozma ne yaparsa yapsın yanlışında arkanı dönme yanlız bırakma o senin en büyük dostun olacaktır.
ayna
ben herkesle arkadaş olamam açıkçası kişiliğin biraz seviyelidir.uzak dururum.ama arkadaş seçersem birini çok iyi bir dostluğa dönüşür o.ve dostum için yapmayacağım bir şey yoktur...
nurun nisa

Her insanın kişiliğinde seviye ön plandadır yeterki doğru yerde kullanılsın ve dilde değil özde olsun.
sabah_rüzgarı
ben test yapmama gerek yok
herkesin yerini bliyorum hemen hemen smile.gif
musalli
ALINTI
Ex arkadaş adayı
Bazı arkadaşlıklar vardı, kısa sürede kaynaşır,kanki olursunuz. Ama bir süre sonra sabun köpüğü gibi, eriyip gider beraberliğiniz.Örneğin bir kursata tanışırsınız. Kurs bitince arkadaşlık ta biter. Sizinki bu türden bir arkadaşlığa benziyor. sürdürüp sürdürmemek ise sizin elinizde!Biraz çabayla işleri yoluna sokabilirsiniz.
ben testi yaptım ve sonuç bu çıktı.ama bence yanlış,özellikle islami ahlakına ve karakterine bakınca

dostlarımdan asla böyle vefasızlıklar beklemem.çok eskilere dayanan vefalı dostluklarım

var elhamdülillah.bunun sırrı elbette allah rızası,hayatımızda önceliği temsil eden davranış budur bence...
ayna
ALINTI(musalli @ Apr 23 2008, 11:40 PM) *

ben testi yaptım ve sonuç bu çıktı.ama bence yanlış,özellikle islami ahlakına ve karakterine bakınca

dostlarımdan asla böyle vefasızlıklar beklemem.çok eskilere dayanan vefalı dostluklarım

var elhamdülillah.bunun sırrı elbette allah rızası,hayatımızda önceliği temsil eden davranış budur bence...

bana da aynısı çıkmıştı
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.